101-årig mobster vill besöka Vegas-men det finns en fångst

JohnJohn 'Sonny' Franzese och hans son Michael visas på Cafe Baci i Westbury, Long Island, NY på måndagen den 1 oktober 2018. (Michael Franzese) Celine Dion visas under en paus i The Studio at the Palms, där hon har arbetat med sitt kommande album, onsdagen den 6 december 2017. (Denise Truscello)Celine Dion visas under en paus i The Studio at the Palms, där hon har arbetat med sitt kommande album, onsdagen den 6 december 2017. (Denise Truscello) Celine Dion, sett 2017 (Denise Truscello)

John Sonny Franzese är 101 år gammal och vill besöka sin pojke i centrala Las Vegas.

Om det bara vore så enkelt.

Franzese är en mobb-chef på gamla skolor, på alla beräkningsbara sätt. Han är den tidigare underbossen för Colombo -kriminalfamiljen, John Gotti för organiserad brottslighet i USA på 1950- och 60 -talen. Han tillbringade 40 av de senaste 50 åren i fängelse, som släpptes förra året vid 100 års ålder.Vid 93 år dömdes Franzese för att ha utpressat två strippklubbar på Manhattan och en pizzeria i Long Island, New York. Han var till stor del begränsad till en rullstol vid den tiden.

Men hundraåringen överhövdade slutligen sin skuld till samhället, överlevde helt enkelt sitt straff och är en fri man bosatt i Brooklyn. Hans långa historia med mobben relaterar till Las Vegas (oundvikligen) genom den nya musikalen A Mob Story på Plaza Showroom.

stora chefsförmögna gatuförluster

Franzeses son Michael är showens verkställande producent, inspiration och berättare. Han hänvisar rutinmässigt till sin fars höga ställning i livet. På en gång berättar Michael Franzese för publiken att hans pappa vanligtvis dök upp på sina basebollspel i en stor svart Cadillac, framträdande oklanderligt klädd i en svart kostym, alltid omgiven av sina killar.

Domaren skulle aldrig kalla strejk tre mot mig, säger Franzese. Jag sa: ‘Pappa, du är bra för mitt slaggenomsnitt!’ När jag spelade fotboll och han stod på läktaren skulle ingen ta itu med mig.

Fadern och sonen åt middag måndag på Cafe Baci i Westbury, Long Island. Under besöket upprepade Sonny sin önskan att se Michaels musikal med hög energi koncentrerad till mobben i Vegas. Ingen tärning. Även i sin höga ålder får den äldste Franzese inte lämna New York.

Hans frihetsberövande officer har nekat en begäran om mannen som kallas Geriatric Gangster i New York att flyga ut till Vegas. Äldste Franzese har aldrig varit i vår stad.

Han vill absolut komma, säger Franzese. Vi är väldigt nära, båda överlevande på vårt eget sätt. De senaste 50 åren av hans liv? Ingen skulle vilja gå igenom vad han har utstått, oavsett vad han var en del av.

drew och jonathan scott nettoförmögenhet

Mannen bakom A Mob Story är fortfarande optimistisk att hans far kommer att göra den här resan. Men även efter att han hade sprungits ur fängelset är Sonny Franzese inte riktigt en fri man.

En man Sonny vill träffa ...

... är före detta mob-advokat och före detta borgmästare i Las Vegas Oscar Bra man , som är värd för barprovet Happy Hour från 16:30 till 18:30. Tisdagar till slutet av oktober på The Mob Museum's Underground speakeasy room. Gäster tävlar i en skriftlig trivia -tävling, det finns drinkkampanjer och det är helt gratis med frasen, Berätta för dem som borgmästaren skickade dig. Det skulle vara Carolyn Bra man , men oavsett. Stor användning av rymden är tunnelbanan.

'Titanic' -nummer

hur mycket är usain bolt värd

Celine Dions biljettförsäljning på Colosseum kl Caesars Palace överträffar de nordamerikanska bruttokvittona för filmen Titanic, för vilken hon sjöng My Heart Will Go On. Celines två bostäder på Colosseum, A New Day ... och Celine, har toppat 700 miljoner dollar i försäljning. Titanic tjänade 659,4 miljoner dollar på hemmaplan.

Återkomst av 'Tändaren'

Cameron Hughes , anställd för att gå gå på publiken på Golden Knights-spel på T-Mobile Arena, är tillbaka med laget den här säsongen. Hughes debuterar på torsdagskvällen för lagets hemmaplan mot Philadelphia Flyers. Hughes är lätt att hitta när han sliter av flera VGK-T-shirts när resultattavlan skriker Gör lite brus!

hur mycket pengar tjänade floyd mayweather

Hughes säger att han har minskat sitt schema till åtta till tio matcher den här säsongen (han arbetade 15 förra säsongen, inklusive NHL -slutspel). Men han säger att han kommer att skjuta upp överraskningsfaktorn för torsdagens öppning. Kan det handla om byxor och att dessa släpps?

Blanda i 'Legends'

Legends in Concertflamingo Las Vegas skakar i rollen för hösten. Jag är sugen på att se Bruno Hav s, som skildras av konstnären Jesaja , i den nya casten som körs måndag till 18. november. Detta är första gången som Mars har avbildats i Vegas -showen; han är också den enda levande artisten som presenteras. Hyllningar till George Michael, Elvis och Donna Summer fyller i den nya serien.

Åh, den där jackan

Debbie Gibson, mest känd för sin framgång från mitten till slutet av 1980-talet och succén Only in My Dreams, bar en läderjacka lördag som harkade till den tiden. Det är ett broderat lädernummer Matt Goss gav henne när hon var 18.

hur mycket pengar rick ross är värd

Vilken speciell fest för @mattgoss som har varit en kär vän i 30 av sina 50 år på denna planet! Jag bär jackan som han fick mig vid 18 års ålder för att hedra hans oändliga generositet som alla som känner honom har upplevt. 🇺🇸 ❤️ 🇬🇧 #Spirituell familj #Födelsedagspojken pic.twitter.com/27DvJCzLOt

- Debbie Gibson (@DebbieGibson) 30 september 2018

Gibson, bosatt i Las Vegas, plockade ut föremålet från hennes garderob för Goss 50 -årsdag på Apex Social Club at the Palms. Gibson och Goss, som båda nådde stora framgångar som tonåringar, har varit vänner i 30 år och kan fortfarande spåra upp det.

Cool hängvarning

Pete Big Elvis Vallee , fortfarande en vanlig på pianobaren i Harrahs Las Vegas, går av klockan 14.30 och 17.00. Måndagar, onsdagar och fredagar. Kom dit tidigt eftersom platsen fylls snabbt. Big Elvis är också en legend i konsert.