Aaron Kaufman Nettovärde

Hur mycket är Aaron Kaufman värt?

Aaron Kaufman Nettovärde: 8 miljoner dollar

Aaron Kaufman nettovärde : Aaron Kaufman är en amerikansk mekaniker och tv-personlighet som har en nettovärde på 8 miljoner dollar. Han är också ägare av Arclight Fabrication, ett Dallas-företag som levererar eftermarknadskomponenter för Ford F-100 pickup. Han är den tidigare ledande mekanikern för Gas Monkey Garage och presenterades i Discovery Channel-showen 'Fast N' Loud. '

Tidigt liv: Aaron Kaufman föddes den 26 januari 1982 i Crowley, Texas. Arons far var en passionerad bilkille, och att hjälpa sin pappa med sitt olika projekt utlöste kanske Kaufmans långsiktiga passion och kärlek för allt som bilar. Kaufman upptäckte en barndomsgåva för att ta isär saker och bygga om dem. Trots hans skicklighet för mekanik var Kaufmans barndomsdröm att bli parkvakt. Vid 16 års ålder förvärvade Kaufman sin första Jeep Cherokee någonsin, men det var inte hans drömbil. Utan formell utbildning i bilmekanik, delade Kaufman upp hela bilen och återmonterade den till sitt ursprungliga skick eller bättre. Hans höga skicklighet för mekanik och passion för bilar ledde honom till Hot Rod-världen. Han blev en begåvad mekaniker och tillverkare.

Karriär: När Richard Rawlings arbetade för ett garage i Texas bad han garagägaren att få arbeta med sin bil av butikens bästa mekaniker. Ägaren rekommenderade Aaron Kaufman. Richard Rawlings var så imponerad att när han öppnade sin egen hot rod-butik anställde han Kaufman. De två presenteras i den populära reality-tv-serien 'Fast N' Loud 'på Discovery Channel. Showen följer det dagliga arbetet i Gas Monkey Garage, ett garage som är dedikerat till att återställa klassiska bilar som är baserat i Dallas, Texas. Under arbetet på Gas Monkey fick han i uppdrag att leverera 12 ombyggnader inom 24 veckor. Detta innebar att Kaufman var tvungen att ägna mer än 110 timmar per vecka för att uppnå detta mål. Under hela tiden ville han göra saker annorlunda - i sin egen hastighet och tilltalande för sin publik. Efter att ha arbetat på Gas Monkey Garage i nästan 10 år öppnade Kaufman sin egen Main Street Shop 2011 och han och Rawlings uppträdde fortfarande i deras Discovery Channel-serie fram till 2017. Aaron Kaufman är känd för sina mycket kompletta, sömlösa restaureringar, liksom hastigheten med vilken han kan vända bilar. Hans favoritbil genom tiderna är en AC Cobra, även om en '32 Roadster rankas som en annan av hans toppval.

Hösten 2015 deltog Kaufman i Speed ​​Energy Formula Off-Road-serien. Han körde en Toyo Tyres sponsrad lastbil på Costa Mesa, California Sand Sports Super Show. Han slutade femte i sina två första tävlingar, och därefter 10: e och åttonde i tävlingarna. Han hade problem med sin lastbil under loppet.

Getty

Kaufman slutade arbeta på Gas Monkey Garage och spelade i TV-serien 'Fast N 'Loud' 2017. Han listade också sin berömda Ford Falcon racerbil 1963 på eBay. Kaufman köpte bilen och körde den i Ultimate Street Car-evenemang, inklusive två gånger på Pikes Peak International Hillclimb. Bilen presenterades i hans kortfilm Tick Tock. Falcon slutade sälja till den vinnande budgivaren för drygt 65 tusen dollar.

Han spelade också i en tv-show under en säsong som heter 'Shifting Gears with Aaron Kaufman' som hade premiär våren 2018. Showen presenterade hans nya affär med Arclight. Senast turnerade Kaufman i sin senaste TV-show '' Aaron Needs A Job '' i USA medan han presenterade människor som gjorde jobb som han tyckte var intressant och utmanande. Showen kördes 2019.

Privatliv: Aaron Kaufman har träffat Lauren Moore Knob sedan åtminstone 2013. De presenterades som ett par i ett avsnitt 2014 av 'Fast N' Loud. ' De visas ofta på varandras sociala mediesidor.

Hans favoritbilmodell är AC Cobra.

Kaufman byggde en anpassad Ford Falcon-racerbil 1963 under säsong fyra av 'Fast N' Loud '. Bilen är helt skräddarsydd med en 363-ci Ford Boss V8 som producerar över 500 hk under huven. Han körde Pikes Peak-loppet i den här bilen 2016. År 2017 listade han bilen till salu på eBay och sålde den för $ 65 000 dollar.

Kaufman är känd för sitt långa, tjocka skägg.

Aaron Kaufman Nettovärde
Nettovärde: 8 miljoner dollar
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion