Adam Driver diskuterar att spela Kylo Ren i den sista Star Wars -versionen

Skådespelaren Adam Driver poserar för ett porträtt på Shangri-La Hotel under Toronto Internat 2014 ...Skådespelaren Adam Driver poserar för ett porträtt på Shangri-La Hotel under Toronto International Film Festival 2014 lördagen den 6 september 2014 i Toronto. (Foto av Chris Pizzello/Invision/AP) Skådespelaren Adam Driver poserar för fotografer vid bildsamtalet för filmen 'Marriage Story' på den 76: e upplagan av filmfestivalen i Venedig, Italien, torsdag 29 augusti 2019. (Foto av Joel C Ryan/Invision/AP) Adam Driver deltar i Independent Filmmaker Projects 29: e årliga IFP Gotham Awards på Cipriani Wall Street måndagen den 2 december 2019 i New York. (Foto av Evan Agostini/Invision/AP) Adam Driver är Kylo Ren i STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER (Lucasfilm)

Varning:Detta är INTE en Star Wars -plotspoiler.

las vegas show cirque du soleil

Adam Driver, som ger mörkret till den nya filmen Star Wars: The Rise of Skywalker, avslöjade faktiskt sin mjukare sida på den mycket hemliga uppsättningen.

Det visar sig att det finns Chewbacca -krampauser, och jag gillar inte riktigt att kramas. Men du kan inte stoppa det. Det är Chewbacca, sa skådespelaren mest känd för att ha spelat den onda Kylo Ren, sonen till Han Solo och prinsessan Leia.Du blir förvånansvärt känslomässig när du ser någon så ikonisk, enorm och furrig, sa Driver. Du blir också lite dimmig när du slår in den sista i den här serien med filmer som öppnar den 20 december med förhandsvisningar den 19 december.

Du kan till och med pausa för att komma ihåg de gamla goda dagarna innan du dödade din skärmpop, Han Solo.

Jag kommer ihåg vad Harrison Ford sa till mig på uppsättningen 'The Force Awakens', sa Driver. En dag kämpade vi till döds och han log och sa: 'Se vad vi kan göra för att leva.'

Driver - en infödd i San Diego och son till en predikant - var inte alltid så lycklig. Innan hans tur som den värsta pojkvännen på HBO: s Girls sålde han dammsugare, klippte gräsmattor och bodde i ett bakrum i sina föräldrars hus.

Så småningom höll han på det till Los Angeles, där han fick Oscar-buzz för sin roll som make vars äktenskap är på klipporna i Marriage Story, nu på Netflix, och med i huvudrollen Scarlett Johansson. Driver skildrar också en utredare av CIA -förhörstekniker i The Report, som kom till fina recensioner i november.

Review-Journal: Vad är en typisk söndag?

Adam Driver: Om jag är i New York går jag på promenader, tränar, kanske tar en film. Jag gillar att göra ägg. Men det här är om jag har lite stillestånd, som jag inte har haft på länge. Jag tänker ta lite tid. Kanske titta upp mot ett träd.

Vem är den sämsta av dem alla? OG, Darth Vader eller ny ras, Kylo Ren?

Det ena är mycket mer insett. Kylo är definitivt kul. Han gillar sitt arbete. Men Darth är ikonen. Kylo tittar på Darths felaktiga beslut och han beundrar dem på ett udda sätt.

Vad har du lärt dig av din Star Wars -upplevelse?

Jag lärde mig hur du inte alltid ska ta reda på vad din erfarenhet kommer att bli. Du borde bara uppleva det. Och alla upplever allting annorlunda. Det är nästan mer generöst att ge någon plats, så att de kan göra något speciellt mer personligt för dem. Inte för att någon sa till mig, Det kommer att bli så här för dig att gå med i 'Star Wars' -besättningen. Jag var tvungen att ta mig dit själv.

Kommer du ihåg din första dag som Kylo?

Det var så mäktigt att vara på uppsättningen och se denna värld i aktion. Jag tror att alla var lika livrädda för att ta reda på vad vi gjorde.

Beskriv arbetet med avlidne Carrie Fisher?

Hon var så snäll och generös mot mig. Hon gjorde mig riktigt lugn, och det är något jag aldrig kommer att glömma.

Nu när Star Wars tar slut, vad tar du med dig?

Den spännande delen för mig kommer att se filmen i ett mörkt rum med totalt främlingar. Ingen bor på en teater. Alla har liv utanför. Men förhoppningsvis när en grupp människor som älskar något så mycket kommer samman, finns det en kollektiv intelligens som händer i det rummet under dessa timmar. Det som är givande med det för mig är att du inser att ni alla har en annan upplevelse och samma upplevelse. Var du befinner dig i ditt liv betyder att en film talar till dig på ett annat sätt än den kommer att tala till någon annan.

vad är sally fields nettovärde

Är det skrämmande att ta reda på var du passar in i denna ikoniska värld?

Under lång tid försökte den nya rollistan att ta reda på var vi skulle passa in i ett arv som sträcker sig över så mycket tid. Jag passar någonstans i en berättelse om The Force som vaknar från båda sidor ... ljuset och mörkret. Det känns ganska speciellt.

Marriage Story debuterade precis på Netflix. Berätta för oss om det.

Det är bara bra skrivande med vackert språk där insatserna är otroligt höga. Det är en kärlekshistoria om skilsmässa. Filmer handlar alltid om många saker. Den här handlar om kärlekens övergång. Charlie är teaterchef. Nicole (Scarlett Johansson) är en skådespelare. Ett tema med teater går igenom historien. Det är denna rituella prestation att skilja sig. Du uppträder för en domare. Mänskliga ögonblick dokumenteras och läses tillbaka för dig i denna kliniska prestation. Samtidigt finns det detta par som sörjer förlusten av denna kärlek. Denna kärlek har alltid känt andra natur och nu kommer det inte att vara verklighet längre.

Du sjunger Steven Sondheims Being Alive from Company i filmen. Sjöng du den live?

Vi spelade in det först som en säkerhet. Men tanken var alltid att jag skulle sjunga den live. När det gäller att utföra den vet min karaktär inte att han kommer att teleporteras av låten. ... Han sjunger dessa ord och det är första gången han abstrakt börjar sörja förlusten. Hans äktenskap försvinner och det slår honom vad han kommer att sakna.

Tar du med dig karaktärer hem?

Det gör jag verkligen inte för att jag jobbar hela tiden. Jag går på nästa sak. När det är klart är det över.

Tar du med dig rekvisita från filmer hem?

Jag har en hel Star Wars -dräkt - två hjälmar och en ljussabel, men alla vet. Jag frågade.

Vad var ditt märkligaste möte med en fläkt?

När jag var på Girls gick jag runt i New York och kvinnor skrek: Du är en riktig juck. Eller värre. Det var på grund av karaktären, och jag skulle bara säga, tack. Jag gjorde mitt jobb.