Alexandra Cooper nettovärde

Hur mycket är Alexandra Cooper värt?

Alexandra Cooper nettovärde: $ 300 tusen

Alexandra Cooper nettovärde: Alexandra Cooper är en amerikansk podcastpersonlighet som har en nettovärde på 300 tusen dollar. Hon är mest känd för att samordna podcasten Call Her Daddy med Sofia Franklyn .

Alexandra Cooper föddes i Newtown, Pennsylvania i augusti 1994. Hon var ett on-air studioankare med Dirty Water Media från och med 2016. Cooper var en fotbollsstjärna vid Boston University. Laget vann Patriot League-titeln 2014. Hon är också känd för att vara en populär social media-personlighet med mer än en miljon följare på Instagram. Alexandra Cooper driver Call Her Daddy tillsammans med radiovärd Sofia Franklyn. År 2020 erbjöd Barstool Sports Cooper och Franklyn baslön på 500 tusen dollar, vilket var högre än deras tidigare 75 tusen dollar löner. De erbjöds också ägande av podcasts varumärke. Alexandra Cooper har varit romantiskt knuten till Major League Baseball-kanna Noah Syndergaard. Cooper och Franklyn träffades genom en gemensam vän.

Kontraktstridighet : Enligt en rapport i maj 2020 i NY Post, som kom några veckor in i en dödläge mellan Barstool och Sofia / Alexandra, ville duon extrahera sig från Barstool som äger immateriella rättigheter till Call Her Daddy-podcasten. NY Post rapporterade att vid tiden för fejden var tjejerna under ett kontrakt som betalar 75 000 dollar per år per bit. De kan också tjäna 2500 dollar varje gång ett avsnitt når 10 procent mer än showens genomsnittliga publik. I protest slutade Franklyn och Cooper spela in avsnitt i början av april 2020 i flera veckor. Under tiden har Sofias pojkvän, en HBO-chef som heter Peter Nelson, enligt uppgift förmedlat en ny affär för duon i ett nytt företag och ignorerat det faktum att de var under kontrakt.

Barstool grundare David portnoy avslöjade att han erbjöd duon nya kontrakt som skulle betala höga sexsiffriga löner OCH erbjöd en rutt för att åter få sin IP. En insider sa till Posten att Cooper tydligen var öppen för affären medan Franklyn inte var.

Alexandra Cooper nettovärde
Nettovärde: 300 $ tusen
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion