Amy Fisher Net Worth

Hur mycket är Amy Fisher värt?

Amy Fisher Nettovärde: $ 200 tusen

Amy Fisher nettovärde: Amy Fisher är en amerikansk författare och skådespelerska som har en nettovärde på 200 tusen dollar. Amy Fisher blev känd som 'Long Island Lolita' och blev känd efter att hon anklagats för första gradens mordförsök på Mary Jo Buttafuoco, hennes älskares Joey Buttafuocos fru 1992. Fisher dömdes till fem- tio års fängelse. men släpptes på rättegång sex år senare. Sedan hennes släpp 1999, blev New Yorker en spaltist för Long Island Press. Fisher fortsatte med att skriva en bok, If I Knew Then, som publicerades 2004. Boken gav en uppriktig redogörelse för hennes erfarenhet av 1992 års händelse.

2007 ändrade 37-åringen sin karriärväg helt och blev en vuxen skådespelerska. Inom ett år efter hennes nyupptäckta karriär var Fisher i centrum för ett läckt sexband. Enligt New York Post sålde Fishers make, Lou Bellera, ett sexband av paret till Red Light District Video. Videobilder av en naken skådespelerska sprids snabbt över nätet. Fisher stämde ägaren David Joseph för Red Light District för intrång i upphovsrätten.

En motståndskraftig Fisher blev inte alls avskräckt av ett läckt sexband. Två år senare lanserade hon sin pay-per-view vuxenfilm, Amy Fisher: Totally Nude and Exposed och startade senare en webbplats för vuxna. På strikt begäran av sin man spelar Fisher bara i action-scener för flickor. Hon tecknade ett avtal med Lee Entertainment om att bli strippare.

Utöver detta var trebarnsmoren en kommentator för The Smoking Presents: World's Dumbest 2008. Fisher dök också upp på VH1s Celebrity Rehab med Dr. Drew . TV-showen dokumenterade hennes kamp med alkohol.

Det fanns planer för Fisher att spela i en serie vuxna filmer 2010 och 2011 - men hon backade i sista minuten.

Amy Fisher Net Worth

Amy Fisher

Nettovärde: 200 $ tusen
Födelsedatum: 21 augusti 1979 (41 år gammal)
Kön: Kvinna
Höjd: 1,65 m (5 fot 4 tum)
Yrke: Författare, pornografisk filmskådespelare, journalist
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion