Barry Weiss nettovärde

Hur mycket är Barry Weiss värt?

Barry Weiss nettovärde: 10 miljoner dollar

Barry Weiss Nettovärde: Barry Weiss är en amerikansk reality-tv-stjärna och professionell lagringsskattjägare som har en nettovärde på 10 miljoner dollar. För att inte förväxlas med musikproducenten med samma namn blev Weiss den excentriska superstjärnan i A&E: s smash-hit-realityserie 'Storage Wars', som han dök upp på från 2010 till 2013. På showen var Barry känd som 'The Collector'. tack vare hans stora samling av värdefulla antikviteter. A&E gav senare Weiss sina egna shower, 'Barry'd Treasure' (2014) och 'Storage Wars: Barry Strikes Back' (2015), och han har medverkat i dokumentärerna 'Motorcycle Mania III' (2004) och 'Beverly Hills Garage - The Bruce Meyer Project '(2019).

Karriär: Innan han blev en verklighetsstjärna tjänade Weiss och hans bror en förmögenhet i producentbranschen. Han tillbringade mer än 25 år med att bygga en grossistproduktion och gick sedan i pension för att fokusera på lagringsjakt. Verksamheten gav så småningom Barry tillräckligt med pengar för att gå i pension och spendera flera år på att resa världen. När han blev trött på att resa till exotiska platser, återvände Weiss hem och började använda sin nettovärde på flera miljoner dollar för att skämma bort en passion för antikviteter och samlarföremål. Barry har medgett att han inte tjänade så mycket pengar som hans 'Storage Wars' medstjärnor eftersom han slutade behålla de flesta föremålen han vann.

A & E-webbplatsen beskriver Weiss som en 'Robert Evans-möter-Jack Nicholson-typ', och på showen kännetecknades han av sina kvicka och kaustiska one-liners och hans 'allt går' -metod för lagringsauktioner. Till exempel har Barry varit känd för att ge psykiker till lagringsauktioner för att hjälpa honom att urskilja värdet på en enhets innehåll. Han har också använt nattsiktsglasögon, en fjärrstyrd helikopter och till och med en liten person på styltor för att få en kant i budgivningen. Weiss har en imponerande kunskapsbredd som inkluderar antikviteter från alla epoker, en biprodukt från hans långa år inom antikviteter och lagringsauktioner. Barrys vänskap med Thom Beers, berättaren och den verkställande producenten av 'Storage Wars', ledde till att han kom till showen. Weiss lämnade efter säsong fyra och började spela i spinoff-serien 'Barry'd Treasure', som sändes åtta avsnitt och följde Weiss när han reste runt i landet på jakt efter sällsynta samlarobjekt och antikviteter.

Barry Weiss nettovärde

(Foto av Michael Hickey / Getty Images)

Privatliv : Barry har en imponerande bilsamling (enligt uppgift värt cirka 500 000 dollar) och har varit känd för att komma fram till varje auktion i ett nytt fordon. Hans mest kända bil är 1947 Custom Cowboy Cadillac, som ofta ses på 'Storage Wars'. I april 2019 blev Weiss på sjukhus efter att ha skadats allvarligt en motorcykelolycka, han genomgick flera operationer och släpptes från sjukhuset nästan två månader senare. Medan han återhämtade sig efter olyckan gjorde han voiceover-arbete för sin spelning som talesman för Sherwood Valley Casino. Barry är frånskild och har två vuxna barn, dottern Julie och sonen Jack. Han är gudfadern till Jesse James, som var värd för realityshowet 'Monster Garage' och en gång var gift med Sandra Bullock.

Fastighet : Weiss äger en herrgård på $ 1,8 miljoner i Beverly Hills exklusiva stadsdel Laughlin Park. Hemmet med 4 sovrum byggdes 1928.

Barry Weiss nettovärde

Barry Weiss

Nettovärde: 10 miljoner dollar
Kön: Manlig
Senast uppdaterad: 2021
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion