Benny Hill nettovärde

Hur mycket är Benny Hill värt?

Benny Hill nettovärde: 15 miljoner dollar

Benny Hill nettovärde och lön: Benny Hill var en engelsk komiker och skådespelare som hade en nettovärde på 15 miljoner dollar vid tiden för sin död (justerat för inflation). Född i Southampton, Hampshire, England den 21 januari 1924, var Hill mest känd för Benny Hill Show, som sändes från 1955 till 1991. Han blev aktiv i underhållningsindustrin 1937 och sägs påverkas av Jack Benny och Charlie Chaplin. Han blev först involverad i att agera efter att ha fått ett jobb som assistent scenchef.

Han föddes som Alfred Hawthorne Hill men ändrade sitt namn under för att hedra Jack Benny. Han började arbeta som radioartist efter andra världskriget. Hans föreställningar inkluderade en variant av Shakespeares En midsommarnattsdröm liksom ett försök till sin egen personliga serie, Benny Hill och Benny Hill Time. Hans mest kända verk inkluderar Vem gjorde det ?, De magnifika männen i sina flygmaskiner, Chitty Chitty Bang Bang, The Italian Job, samt en serie ljudinspelningar. Charlie Chaplin sägs vara ett fan av Hills arbete, därför är Hill känt för att vara en av de första icke-familjemedlemmarna i Chaplin som välkomnades till hans privata studie. Hill fick Charlie Chaplin International Award för komedi 1991. Hill drabbades av njursvikt och dog av kranskärlstrombos den 20 april 1992 i Teddington, London, England efter att ha vägrat en hjärtbypassoperation.

Benny Hill Estate värde och arv : Vid tiden för hans död 1992 var Benny Hills egendom värt 8,5 miljoner dollar, vilket är ungefär detsamma som 15 miljoner dollar idag efter justering för inflationen. Han skrev sin testamente tre decennier före sin död. Hans föräldrar utsågs till hans förmånstagare när testamentet skrevs. Eftersom hans föräldrar dödades 1992 när Benny dog, skulle förmögen nästa gå till hans syskon. Tyvärr 1992 dödades också hans syskon, så pengarna gick till flera syskonbarn och syskonbarn, varav flera han aldrig hade träffat för att han var främmande från sina föräldrar.

Benny Hill nettovärde

Benny Hill

Nettovärde: 15 miljoner dollar
Födelsedatum: 21 jan 1924 - 20 april 1992 (68 år)
Kön: Manlig
Höjd: 1,77 m (5 fot 9 tum)
Yrke: Komiker, skådespelare, manusförfattare
Nationalitet: England
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion