Utöver abs och G-strängar har 'Magic Mike Live' personlighet

Jeremy Denzel från Magic Mike Live på Hard Rock Hotel. (Artighet)Jeremy Denzel från Magic Mike Live på Hard Rock Hotel. (Artighet) Jesse Morales of Magic Mike Live 'på Hard Rock Hotel. (Artighet)

Jag är en fräck pojke, säger Jackson Williams.

Han är en dansare i Magic Mike Live. Så om den oförskämda eller oärliga definitionen av fräck inte är den som kom på minnet? Begriplig.

raven symone nettovärde 2016 forbes

Men Williams är också brittisk. Så han förklarar faktiskt: Vi har alla personligheter. Och alla våra personligheter är anledningen till att vi är med i den här serien.Williams upprepar vad Channing Tatum och hans samarbetspartners har lovat ända sedan live -spinoff för Magic Mike -filmerna tillkännagavs för nästan ett år sedan: Ja, det är en strippshow. Men det är inte en vanlig stripshow.

Du kan skapa saker i tjejernas sinnen, förklarar Williams. De kommer att vara (påslagna). Och egentligen görs inte mycket. Du behöver inte se en kille sitta där och ta av sig byxorna. Varenda pojke i denna show kan dansa sitt absoluta hjärta. Mer än någon annan show du någonsin sett.


Och medan Williams fick det här jobbet efter att ha dansat på Londonpremiären för Magic Mike XXL, kommer han och föreställningens andra dansare mer från området för konsertturneringar och popvideor.

När du (har) den här snygga killen som kan röra sig på ett sådant sätt behöver du inte se, du vet, byxor, säger han.

Du kanske inte behöver se konstruktionshåriga hattar eller brandmanhjälmar heller.

Tatums kändis och Magic Mike -namnet ger skaparna en chans att ta reda på, som Tatum förklarade när showen tillkännagavs förra året, om dessa troper verkligen är sexiga för kvinnor eller om de fortsätter av brist på fantasi eller latskap.

Jag tror att samhället är så annorlunda nu än när några av dessa program började, noterade Tatum. Jag tycker verkligen att det är fascinerande att gå, OK, låt oss bryta (formen) och se vad vi har nu. Bygg något nytt och se om det är bra eller inte.

Det var det spännande för mig. Jag har aldrig riktigt gjort en liveshow, sa han om revyöppningen torsdag på Hard Rock Hotel. Jag är fascinerad av att se vad vi ser, hitta vad vi hittar.

Det hjälper till att förklara varför Tatum inte bara licensierade namnet. Precis som han co-producerade Magic Mike-filmen efter att ha berättat för regissören Steven Soderbergh om ett tidigt jobb som manlig strippare, tar Tatum hand om att regissera liveshowen med Alison Faulk, som koreograferade dansnumren för filmen 2012 och dess uppföljare.

Han är på repetition varje dag, hela dagen, säger Faulk. Han är involverad i alla beslut vi fattar .... Mycket av stämningen kommer uppifrån och ner, och han är bara så söt och generös och vill se till att alla känner sig omhändertagna. Och det rinner ner. Jag tror att det är en av anledningarna till att energin är så stor där inne.

Han har skapat den här familjen som är ganska speciell, säger Williams. Som vår storebror.

G-STRING REINVENTION

Ingen tvekan om att Magic Mike -namnet säljer biljetter. Vissa tidiga föreställningar är slutsålda, även om föreställningen landar bland de väletablerade Chippendales och Thunder From Down Under revyer.

Producenterna kommer att ta reda på om den tidiga försäljningen är baserad på missuppfattningar om Tatum som regelbundet uppträder i serien. För ordens skull är han inte det. Det finns en mycket stark möjlighet att han under en viss månad kan dyka upp och göra ett gästspel, säger Faulk. Det skulle inte vara en överraskning om han är där, men han är definitivt inte med i serien varje kväll.

En fullständig ombyggnad av lokalen - källarklubben som tidigare kallades Body English - är i sig en stark ledtråd om att Magic Mike Live kommer att vara ett steg upp från Xquisite -klubben som skildras i filmen.

En in-the-round-konfiguration möjliggör gott om interaktion mellan rollistan och beskyddarna, samt bar-top-danser, regn och akrobatisk aerialism på selar.

Så snart du går in är du i vår värld, säger Williams. Jag fick bokstavligen gåshud när jag gick in.

Faulk ville inte prata om showens särdrag eller hur bokstavligt talat det kunde hänga ihop med filmen och sa att skaparna ville bevara elementet av överraskning.

Men gjutande meddelanden och ord i showgemenskapen tyder på att en kvinnlig emcee kommer att locka fram en Mike -karaktär från servicepersonal, en som observerar och gradvis deltar i handlingen på scenen.

ETT NYTT PERSPEKTIV

hur mycket är vince mcmahon nettovärde

Om inget av det verkar innebära dansande poliser eller brandmän kan inget beslut vara oåterkalleligt i en show som är så känslig för sin publik.

Som Williams säger, Din önskan är vår önskan.

Inte alla kvinnor kommer att vilja samma sak, säger Faulk. Det finns inget rätt eller fel. Det är precis vad de ansluter till .... Vi försöker erbjuda så många av de sakerna vi kan. Jag känner att kvinnor inte är särskilt endimensionella.

Tatums dansdagar som 19-åring var fröigare än Las Vegas mer teaterrevyer. En del av det var lite kvinnofientligt ibland, sa han. Du kan komma in i dessa rum ibland och det kan bli lite besvärligt.

Faulk och medkoreograf Teresa Espinosa ger ett nytt perspektiv som kvinnor. Vi vill verkligen starta en konversation mellan män och kvinnor, sa Tatum. Jag tror att män går på strippklubbar av en helt annan anledning. Jag tror att vi är byggda annorlunda. Den reptilsidan av din hjärna tänds när du går till en kvinnlig strippklubb.

Vi vill alltid att kvinnorna ska känna sig respekterade och hedrade och lyftas och beundras, säger Faulk. Vi vill aldrig att någon ska känna att de görs åt skämt eller skäms.

Förhandsvisning

Vad: Magic Mike Live

När: 7:30 och 22:00 börjar torsdag

Var: Club Domina på Hard Rock Hotel, 4455 Paradise Road

Biljetter: $ 49- $ 139 (800-745-3000)