Big Chief nettovärde

Hur mycket är Big Chief värt?

Big Chief nettovärde: 2 miljoner dollar

Big Chief nettovärde: Big Chief är en amerikansk streetracer och reality-tv-personlighet som har en nettovärde på 2 miljoner dollar. Big Chief har varit en del av OKC-scenen sedan han bara var nio år gammal. Som barn cyklade han för att titta på tävlingarna, och nu kör han dem. Big Chief är mest känd för att presenteras i Discovery reality-tv-serien Street Outlaws som började sändas i juni 2013. Det har varit nio säsonger av Street Outlaws från och med juli 2017. I skrivande stund har det varit 88 avsnitt. Showen produceras av Pilgrim Studios som är samma studio bakom program som American Chopper, Fast N 'Loud, Dirty Jobs, Ghost Hunters och mer.

Big Chief byggde ett topphemligt projekt som han så småningom kallade 'The Crow'. Crow är en Pontiac LeMans från 1971 med 88mm Precision Twin Turbos. Varje turboladdare rymmer nästan 1500 hästkrafter. Bilen har också en maskinbalanserad Pontiac big block-motor, 10,5 ″ däck och avancerade racepak-ledningar. Big Chiefs riktiga namn är Justin Shearer. Big Chief har två söner och sa att hans stoltaste ögonblick var när de föddes. Big Chief är gift och träffade sin fru Alicia när han var 18 år och arbetade på en bensinstation. Han arbetar på Midwest Street Cars Automotive-kontor som säljer memorabilia i Oklahoma City. Han övervakar en löpande topp 10-lista över de bästa streetracers som många människor skulle dö för att göra. Fortsätt titta på Big Chief på Discovery Channel!

Big Chief nettovärde
Nettovärde: 2 miljoner dollar
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion