Buddy Valastro nettovärde

Hur mycket är Buddy Valastro värt?

Buddy Valastro nettovärde: 10 miljoner dollar

Buddy Valastro nettovärde: Buddy Valastro är en italiensk-amerikansk kändisskock, entreprenör och tv-personlighet som har en nettovärde på 10 miljoner dollar. Buddy Valastro blev känd som stjärnan i Cake Boss reality-tv-show, som äger rum i hans företag Carlo's Bake Shop i Hoboken, New Jersey. Cake Boss följer vardagen för Buddys pensionerade mor, fyra systrar och tre svåger. Showen har ökat affären för Carlo's Bake Shop och fört mer turism till Hoboken-området.

Bartolo Valastro, Jr. föddes i Hoboken, New Jersey i mars 1977. Han är mest känd för att ha spelat i realityshowet Cake Boss. Han började arbeta på Carlo's Bakery, hans familjeföretag, när han var 11 år. När Buddy var 17 år dog hans far och Buddy blev den nya kakabossen. Från och med 2009 har Buddy och hans verksamhet varit med i TLC-realityserien Cake Boss. Carlo's Bakery ligger i Hoboken, NJ och har byggt en fabrik vid Lackawanna Center i Jersey City och öppnat flera grenar. Valastro har också spelat i realityshows Kitchen Boss, The Next Great Baker, Bakery Boss och Buddy's Bakery Rescue. Under en kort tid gjorde hans företag pajer men bestämde sig för att hålla fokus på kakor. Hudson Reporter utsåg Buddy till ett hedervärt omnämnande i sin 2012-lista över New Jersey Hudson County 50 mest inflytelserika människor. Han är gift med fru Lisa och har fyra barn. Buddys fyra systrar arbetar alla på familjebageriet.

Säsong 10 av Cake Boss debuterade 2017. Valastro var värd och dömde TV-serien Next Great Baker från 2010 till 2014. Från 2011 till 2012 var han värd för Kitchen Boss. Valastro var också värd för tv-serien Buddy's Bakery Rescue från 2013 till 2014. Från och med 2015 har han varit värd för och bedömt TV-serien Battle of the Bakers, och 2016 var han också värd för och dömde Battle of the Cooks. Han var också värd för serien Buddy's Family Vacation 2016 och Bakers vs. Fakers med början 2016.

Buddy Valastro nettovärde

Kompis Valastro

Nettovärde: 10 miljoner dollar
Födelsedatum: 3 mars 1977 (44 år gammal)
Kön: Manlig
Yrke: TV-producent
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion