Bush-familjens nettovärde

Hur mycket är Bush-familjen värt?

Bush-familjens nettovärde: 400 miljoner dollar

Bush-familjen nettovärde: Bush-familjen är en framstående amerikansk politisk familj som har en sammanlagd nettovärde på 400 miljoner dollar. Familjen Bush har byggt sin nettovärde från en familj av framgångsrika bankirer och affärsmän som sträcker sig över tre generationer. Hittills har familjen Bush producerat två amerikanska senatorer, en högsta domstol, två guvernörer, en vice president och två presidenter. Familjen är av både engelsk och tysk härkomst. Buskarna har beskrivits som en av de mest framgångsrika politiska dynastierna i amerikansk historia. De äldste, George Herbert Walker Bush och Barbara Pierce Bush, gifte sig från 1945 till hennes död i april 2018. Han dog några månader senare, i november 2018.

Bush-föreningen ligger nära Kennebunkport, Maine, och har varit i Bush-familjen sedan 1903. Ex-president George H. W. Bush använder denna egendom som sitt sommarhem, som han ärvde när hans föräldrar gick bort. Det byggdes ursprungligen av St. Louis-bankiren George H. Walker. Medan han var president var George W. Bushs 'Summer White House', även känt som 'Western White House', Prairie Chapel Ranch i Crawford, Texas.

Richard Bush, som tros vara den tidigast kända patrilinealmedlemmen i Bush-familjen, bodde från 1696 till 1732 i Bristol, Plymouth Colony. Bush-familjen har många anknytningar till andra framstående familjer, såsom den rika amerikanska bankiren och affärsmannen George Herbert 'Bert' Walker. Walker var farfar till den 41: e presidenten, George H. W. Bush . George H. W. Bushs fru, First Lady Barbara Bush, är en kusin till Franklin Pierce (14: e presidenten).

Buskarna är avlägset släkt med andra presidenter Theodore Roosevelt, Richard Nixon och Gerald Ford. George W. Bush är den 11: e kusinen genom Samuel och Sarah Soole Hinckley från 1600-talets Massachusetts till president Barack Obama. George är nionde kusiner till sin presidentmotståndare John Kerry. Buskarna har också band till Winston Churchill genom tre olika familjer, Coes of New York, Sumners i Massachusetts och Shermans of Rhode Island. Några av Bushs Mayflower-ättlingar inkluderar John Howland, John Tilley, Henry Sampson och möjligen Francis Cooke.

Samuel P. Bush var president för tillverkarföreningen i Ohio och en nära rådgivare för president Hoover. Han bodde från 1863 till 1948. Prescott Bush fungerade som en amerikansk senator från Connecticut. Jeb Bush var den 43: e guvernören i Florida och är den näst äldste sonen till George H.W. Buske. Det finns många olika karriärer inom Bush-familjen, förutom deras politiska band. Lauren Bush är en modell för Tommy Hilfiger. Marvin Bush är en riskkapitalist, Jonathan S. Bush, är en försäkringschef och Billy Bush, som tidigare var värd för Access Hollywood.

Bush-familjens nettovärde

Bush-familjen

Nettovärde: 400 miljoner dollar
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion