Camila Cabello Nettovärde

Hur mycket är Camila Cabello värt?

Camila Cabello nettovärde: $ 14 miljoner

Camila Cabello nettovärde: Camila Cabello är en amerikansk sångare som har en nettovärde på 14 miljoner dollar. Camila blev först känd som medlem i tjejgruppen Fifth Harmony. Hon fortsatte sedan med en mycket framgångsrik solokarriär.

Tidigt liv: Camila Cabello föddes i Cojimar, Kuba i mars 1997. Som barn flyttade Camila och hennes familj fram och tillbaka mellan Mexico City (där hennes far, Alejandro Cabello, var från) och Havanna, Kuba (där hennes mamma, Sinuhe Estrabao, var från). Camila, hennes mamma och hennes syster Sofia emigrerade till Miami när Camila var 5 år gammal. Hennes far kunde inte få visum vid den tiden, men gick med i familjen ungefär ett och ett halvt år senare. Cabello beviljades amerikanskt medborgarskap 2008. Hon gick på Miami Palmetto High School men lämnade i nionde klass för att bedriva en sångkarriär och fick senare ett gymnasieexamen.

Femte harmonin: Cabello blev först känd som medlem i tjejgruppen Fifth Harmony. Cabello prövade som en soloartist på reality-tv-serien The X Factor 2012. Hon sjöng låten 'Respect' av Aretha Franklin (hennes avsnitt kom dock aldrig upp i luften på grund av licensfrågor.) Efter att hon eliminerades, hon fördes tillbaka med fyra andra kvinnliga tävlande för att bilda Fifth Harmony. De hamnade på tredje plats i showen och tecknade ett gemensamt avtal med Simon Cowells Syco Music and Epic Records. Fifth Harmony släppte sitt debutstudioalbum Reflection 2015. Albumet nådde # 5 i USA, # 8 i Kanada och Nya Zeeland och # 9 i Spanien. Deras singel 'Worth It' (med Kid Ink) certifierades som platina och nådde # 12 i USA och # 3 i Storbritannien. Deras singel 'Work From Home' med Ty Dolla Sign off deras andra album, 7/27, blev deras singel med högsta klass i USA och hade i december 2016 sålt 1,4 miljoner digitala exemplar i USA. Gruppen utsågs till MTV: s Artist to Watch vid MTV Video Music Awards 2014. Mellan 2013-2016 turnerade Cabello omfattande med Fifth Harmony till mycket kommersiell framgång.

Camila Cabello Nettovärde

(Foto av Theo Wargo / Getty Images för iHeartMedia)

Solokarriär: Den 18 december 2016 bekräftade Fifth Harmony rykten om att Camila Cabello officiellt hade lämnat bandet för att driva en solokarriär. Otrevligt, bara några dagar senare dök gruppen upp tillsammans på en nyårsaftonsspecial som var förtejpad innan hon lämnade gruppen. Camila har varit mycket framgångsrik som soloartist. Hennes debut solo singel 'Crying in the Club' släpptes den 19 maj 2017 och nådde topp 47 i USA. Hennes singel 'Havana' med Young Thug nådde nummer 1 i bland andra USA och Storbritannien. I juni 2018 blev låten Spotifys mest streamade sång av en kvinnlig soloartist, som innehöll över 888 miljoner strömmar vid den tiden.

Hennes självbetitlade debutalbum släpptes i januari 2018 och debuterade som nummer 1 i många länder inklusive USA och Kanada. Camilla var den första artisten som fick plats nr 1 på både Top 40 och Mainstream Top 40-listorna samtidigt. I december 2018 nominerades hon till två Grammys för bästa popsolframförande (för en liveversion av 'Havana') och bästa popvokalalbum. Cabello släppte 'Senorita' med Shawn Mendes den 21 juni 2019, som debuterade på nr 2 på US Billboard 100. Det klättrade till nr 1 i augusti den sommaren. Hennes andra album, 'Romance' släpptes den 6 december 2019 och det meddelades att hon skulle lansera en turné till stöd för albumet 2020.

Filantropi: Camila är en aktiv filantrop som är aktiv med Rädda Barnen. Hon samarbetade med välgörenheten i februari 2016 för att designa en 'Love Only' T-shirt för att öka medvetenheten om ojämlikhet mellan flickors tillgång till vård och utbildning. I september 2019 lovade hon att samla in 250 000 dollar för organisationen. Hon har också arbetat mycket med Children's Health Fund, som är en ideell grupp som arbetar för att tillhandahålla sjukvård till barn med låginkomstfamiljer. År 2018 donerade hon delar av intäkterna från sina VIP-konsertpaket från sin turné 'Never Be the Same' till organisationen. Hon har deltagit i olika insamlingskonserter för att samla in pengar för saker som ACLU, orkanlindring och bröstcancerforskning. I mars 2019 rapporterades att hon donerade 10 000 dollar till en GoFundMe-sida för en hemlös invandrare.

Privatliv: Cabello daterade författaren och dejtingstränaren Matthew Hussey från februari 2018-2019. De träffades på uppsättningen 'The Today Show'. Hon började dejta Shawn Mendes i juli 2019.

Cabello har talat mycket om att lida av ångest och tvångssyndrom.

Hon anklagades för att ha använt rasuppslamningar, nedsättande språk och gjort okänsliga kommentarer i december 2019, då några inlägg på sociala medier som hon delade på Tumblr 2012 återuppstod på Twitter. Hennes Tumblr-konto inaktiverades efter att inläggen dök upp, och hon utfärdade ett ursäktutlåtande som sa att inläggen inte representerar den sanna henne, att hon var 'hemskt outbildad och okunnig' som tonåring och djupt generad att hon hade använt ett sådant språk.

Camila Cabello Nettovärde

Camila Cabello

Nettovärde: 14 miljoner dollar
Födelsedatum: 3 mar 1997 (24 år)
Kön: Kvinna
Yrke: Sångare
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion