Candy corn är Nevadas favorit Halloween -godis

Candy corn, NevadaCandy corn, Nevadas favorit Halloween godis. (Getty Images)

Det är därför vi inte kan ha fina saker.

I ett försök att hitta favorit Halloween godis i varje delstat-och det värsta Halloween godis överlag-sammanställde Los Angeles-baserade candystore.com listor från webbplatser som Buzzfeed, Thrillist, Huffington Post och Fox News och undersökte 30 000 av sina egna kunder . När alla listor var uppräknade framkom godismajs som favorit Halloween -godis i Nevada. Återigen, godis majs rankades som värsta Halloween godis totalt sett. Det slog till och med ut cirkusnötter, vinnare av det sämsta priset förra året.

Källa: CandyStore.com .Inte mindre känd än kändiskocken Gordon Ramsay, som råkar ha fem restauranger i Las Vegas, sammanfattade det på sitt karaktäristiskt subtila sätt på Jimmy Kimmel Live för några år sedan: It's not candy. Det är inte majs. Det är öronvax i form av en rutten tand.

Ta det, alla stridsfödda godis-majsälskare.

Hershey Kisses och Tootsie Pops rankade tvåa och trea i Nevada. Våra grannstater hade andra tankar. Kaliforniens favoriter listades som Skittles, M & M’s och Reese’s Cups, i den ordningen. Arizona var Hot Tamales, Snickers och Hershey Kisses. Och Utahs favoriter var Jolly Ranchers och Tootsie Pops, innan de föll i godis-majsfällan för nr 3.

hur mycket är kenan thompson värd

Men må inte illa, Nevada. Candy corn var också nummer 1 i Idaho, New Mexico, North Dakota och Iowa.

För mer information om resultaten, besök candystore.com.