CBS varnar Las Vegas 'Big Brother' -tävlande för 'kränkande kommentarer'

Angela Rummans, vänster, och Las Vegan Rachel Swindler visas iAngela Rummans, vänster, och Las Vegan Rachel Swindler visas i huset 'Big Brother'. (Monty Brinton/CBS) Las Vegan Rachel Swindler är en husvakt på den 20: e säsongen av 'Big Brother'. (Sonja Flemming/CBS) Las Vegan Rachel Swindler är en husvakt på den 20: e säsongen av 'Big Brother'. (Bill Inoshita/CBS)

Las Vegan Rachel Swindler har varnats av CBS om kommentarer och beteende som nätverket har ansett stötande.

Den 29-åriga Big Brother-tävlaren jämförde solbränna med andra husvakten Angela Rummans på showens 24-timmars live feed måndag kväll när hon sa, Min mage är lika mörk som Bay, med hänvisning till afroamerikansk tävlande Bayleigh Dayton.

Jag kan inte vara i solen två dagar i sträck. Jag kommer att byta etnicitet, fortsatte Swindler. Jag menar, jag har redan, i princip.Jag ser ghetto här med hudfärgningen, sa Rummans under utbytet.

Videon av konversationen väckte uppståndelse på sociala medier, där tittarna kallade kommentarerna rasistiska och krävde att de två kvinnorna avsattes från serien.

Som ett resultat avgav CBS följande uttalande tisdag kväll:

'Big Brother' är en realityshow om att titta på en grupp människor som inte har någon integritet 24/7 - och fånga varje ofiltrerat ögonblick och konversation i deras liv. Ibland avslöjar husgästerna fördomar och uppvisar beteende som vi inte godkänner. Producenterna har tagit upp två sådana incidenter som nyligen sågs på online -flödet dygnet runt. I båda fallen har de inblandade varnats för sitt olämpliga beteende och stötande kommentarer, samt framtida konsekvenser. Dessa evenemang kommer inte att ingå i någon framtida 'Big Brother' -sändning på CBS.

Förutom uppropet över Swindler och Rummans, har husvakten JC Mounduix anklagats för sexuellt missförhållande för att han på ett olämpligt sätt rörde sina tävlande med en glassskopa.