Chanel West Coast nettovärde

Hur mycket är Chanel West Coast värt?

Chanel West Coast nettovärde: $ 3 miljoner

Chanel West Coast nettovärde: Chanel West Coast är en amerikansk rappare och TV-värd som har en nettovärde på 3 miljoner dollar. Chanel West Coast är mest känd för sina framträdanden på MTV-shower som 'Rob Dyrdeks Fantasy Factory' och 'Ridiculousness.' Hon började sin karriär inom showbusiness i relativt ung ålder. Utanför musik och skådespel har Chanel skapat klädlinjer och ett antal cannabisrelaterade produkter.

Tidigt liv: Chelsea Chanel Dudley föddes den 1 september 1988 i Los Angeles, Kalifornien. Hon är uppvuxen i både New York City och North Hollywood och delade sin tid mellan varje stad för att spendera tid med sin mor och sin far, som bodde åtskilda. Eftersom hennes far var DJ blev hon utsatt för musikbranschen från en mycket ung ålder.

Hon deltog regelbundet på nattklubbar med sin far och tog sång- och danslektioner med hans uppmuntran. Som ung flicka blev hon också intresserad av rapmusik och började sedan skapa sina egna rappar vid 14 års ålder. Chanel gick på gymnasiet i några år men slutade slutligen sin utbildning genom hemundervisning.

TV-karriär: Chanel träffades först Rob Dyrdek vid 20 års ålder och hon började arbeta för honom som receptionist medan han fokuserade på sin realityshow 'Rob Dyrdeks Fantasy Factory'. Chanel använde denna anslutning för att börja arbeta som skådespelerska på en mängd olika MTV-shower och gjorde sin debut med 'The Hard Times of RJ Berger'. Chanel började sedan visas tillsammans med Dyrdek i 'Ridiculousness', en realityshow där värdarna granskar onlinevideor.

Slutligen uppträdde hon också på 'Fantasy Factory' för första gången under showens femte säsong. Hon fortsatte att visas på 'Ridiculousness' och 'Fantasy Factory' nästa liten stund, och hon etablerade sig också som en röstskådespelare med en roll i den animerade serien 'Wild Grinders'. År 2017 bokade hon också en återkommande roll i den fjärde säsongen av 'Love & Hip-Hop: Hollywood.'

Han var dämpad / Getty Images

Musikkarriär: Chanel West Coast började sin musikkarriär inte långt efter att hon började arbeta med MTV. 2009 började hon samarbeta med en rad andra artister och spelade in sin debutsingel 'Melting Like Ice Cream' med Tiffanie Anderson. Hennes nästa noteringar inkluderade 'PHAMOUS' och 'I Love Money.' År 2012 undertecknades hon av Lil Wayne till hans skivbolag, Young Money Entertainment. Detta ledde till släppandet av hennes första mixband, 'Now You Know', 2013. Hon samarbetade med ett antal artister för denna release, inklusive Snoop Dogg, French Montana, Robin Thicke och många andra. Chanel befordrade sedan mixbandet med ett antal turer.

Hennes andra mixband heter 'WAVES' och den innehåller artister som YG och B-Real. År 2014 tillkännagav hon ett kommande studioalbum och började släppa låtar som 'Blueberry Chills' med Honey Cocaine. Under de närmaste åren fortsatte Chanel att släppa låtar som 'Miles and Miles' och 'Bass in the Trunk', som senare skulle visas på hennes debutstudioalbum.

Fastighet: År 2019 köpte Chanel West Coast en fastighet på 1,65 miljoner dollar i Hollywood Dell-kvarteret Hollywood Hills i Los Angeles. Hemmet är nyrenoverat från och med 2018 och har en respektabel 2600 kvadratmeter bostadsyta. Trägolv, stuckaturgolv och ett 2-bils garage gör också att denna fastighet sticker ut.

Chanel West Coast nettovärde

Chanel västkust

Nettovärde: 3 miljoner dollar
Födelsedatum: 1 september 1988 (32 år gammal)
Kön: Kvinna
Höjd: 1,6 m (5 fot 2 tum)
Yrke: TV-personlighet, skådespelare, sångare, rappare, modell
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion