Channing Tatum på 'Smallfoot', Las Vegas 'Magic Mike' -program

Migo (röstat av Channing Tatum) i det nya animerade äventyretMigo (röstat av Channing Tatum) i det nya animerade äventyret 'Smallfoot'. Channing Tatum tackar publiken under den stora invigningen av Magic Mike Live på The Hard Rock Hotel fredag ​​21 april 2017 i Las Vegas. (Erik Kabik)

Han är en yeti ... och en gentleman.

Channing Tatum, som ser mager och elak ut nuförtiden, säger att de lärdomar han fick när han växte upp i Cullman, Alabama, fortfarande informerar hans liv. Jag är från söder. Om jag inte säger 'fru' och håller öppet bildörren, då har jag problem. Min mamma eller min syster kommer fortfarande att slå mig i bakhuvudet.

Den 38-årige skådespelaren spelar en helt hedervärd yeti vid namn Migo i den nya hitfilmen Smallfoot, om en by av dessa varelser som vill upptäcka om svårfångade djur som är kända som människor verkligen existerar. Tatums fotavtryck finns också i Las Vegas med showen Magic Mike Live, en dans- och akrobatisk upplevelse han tänkt utifrån filmerna Magic Mike och Magic Mike XXL. Den spelar på Hard Rock Hotel.



Review-Journal: Vad är en bra söndag för dig?

Gordon Ramsays restaurang i las vegas

Channing Tatum: Om jag inte arbetar handlar det om att koppla av och umgås med min dotter (5-åriga Everly). Jag älskar att vara pappa. Barn är som små speglar, och det är roligt att bara umgås på en söndag. Jag älskar att se min dotter bara göra sitt. Hon äger sin värld. Hon kom ut på det sättet. Jag önskar att jag kunde ta kredit, men det är allt hon. Jag tror att barnen kommer ut hur de kommer att vara. Hon är så cool och jag är alltid stolt över henne.

Du sjunger i Smallfoot. Visste du att du kunde sjunga?

(Skrattar) Nej! När jag fick manuset sjöng jag inte där. Men sedan leddes jag ner på denna tankegång om de stora musikaliska numren. Regissören sa till mig först, Channing, allt du behöver göra är att prata och sjunga. Bara sjung-sjung första raden i den och byns röster kommer att sparka in. Du behöver inte göra något annat. När det fortsatte att utvecklas bad jag att lyssna på låten och det var bara en röst som sjöng hela grejen - jag! Jag fick höra att om jag sugit helt, skulle någon annan sjunga det för mig. Jag arbetade med en röstcoach i några veckor och sjöng låten.

Vad är filmens överklagande?

Den har en så rolig historia om den här byn av kooperativ och roligt älskande yeti som finns i fred. Men vi har några lektioner där inne om att behöva umgås med andra varelser. Jag älskade att det här hade en ton som jag inte hade sett i animering på länge. Pixar -filmer är vackra mästerverk, men de har inte den sånna Looney Tunes -grejen jag växte upp när jag såg som pojke. Smallfoot ville gå tillbaka till den glädjefyllda känslan du fick när du såg Wile E. Coyote falla från en klippa. Det får dig bara att skratta som en galning. Om du kan smyga in ett meddelande där om att acceptera varandra är det bra.

hur gammal är sara jean underwood

Vad tycker din dotter om att pappa är en yeti?

Hon var inte säker på att det var jag först när reklamen började sändas men förstod sedan det. Jag försökte att inte berätta för henne under produktionen eftersom hon inte gillar någon av mina filmer. Jag säger: Vill du se pappa på skärmen? Och hon kommer att säga, Nej, jag vill se en riktig film, pappa.

aj!

Tack och lov att hon gillade Smallfoot ’’ eller jag skulle säga, jag vet inte vem som gjorde rösten till den yeti. Och han sjöng också låtarna! Verkligen!

Magic Mike Live är en stor turistattraktion i Las Vegas. Hur ser du tillbaka på ditt förflutna när du dansade för damerna?

tupac nettovärde vid tidpunkten för dödsfallet

Jag tror att alla känner någon som vid ett tillfälle tittade i spegeln och sa, OK, vad gör jag nu efter gymnasiet eller högskolan? Du har dina drömmar, men ibland måste du göra andra jobb för att komma till drömmen. Jag var 18 och jag arbetade tre jobb. Det var bara en av dem. Jag gillade verkligen att uppträda. Det var faktiskt mitt första performancejobb och jag gillar verkligen att dansa. Det är fantastiskt att det för mig utvecklades till något inklusive filmer och en fantastisk show i Vegas.

Vad är föreställningen med föreställningen?

Skådespelarna är fantastiskt begåvade. De dödar det. Och det är en rolig utekväll som kanske trotsar förväntningarna.

Hjälper din dansbakgrund från filmer som Step Up fortfarande med skådespeleri?

Dans har hjälpt mig i förmodligen allt, särskilt skådespeleri. När du är bekväm i din kropp kan du slappna av. Du kan inte bli stram eller spänd när du fokuserar på att röra dig.

hur mycket tjänar zak bagans

Hur har du undvikit att låta stjärnstatus komma till ditt huvud?

Du gör ditt bästa för att hålla dig borta från rampljuset. Jag läser inte heller vad som skrivits om mig eftersom jag tror att det kan förvränga dig. Jag vill inte veta vad folk skriver om mig. Jag fortsätter bara att göra de saker jag gör och umgås med de människor som känner mig.

Och om du blir stressad?

Jag kommer alltid ihåg att det här en dag blev förbannat på något. Jag hade min väns lilla pojke med mig. Jag var som, Gud, jag hatar det när det händer. Och det här lilla barnet tittar upp på mig och säger, Du ska inte hata någonting. Han hade rätt. Jag har ett fantastiskt liv.