Chick & Benny's ger något oväntat för diners

5620336-0-45620336-0-4

Chick & Benny's, 1659 W. Warm Springs Road, serverar kyckling och beignets. Namnet är en homofon.

'Jag tror inte att jag är homofonisk', skämtar Michael Goldenberg, som öppnade Henderson -matstället i februari med sin tvillingbror, Mark, och deras familjer.

Kycklingen, panerad och stekt, serveras som anbud och i smörgåsar, i olika kombinationer med pommes frites och andra sidor. En beignet, fransk för 'stekt deg', beskrivs av Goldenberg som en 'lätt, förhärligad munk'.hur mycket är cynthia bailey värd

'Vi tänkte, låt oss göra något annorlunda', säger han och noterar populariteten hos beignets i Frankrike och New Orleans. 'Och ​​det bästa med det är att det är en dessertprodukt hela dagen, till skillnad från en munk, som de flesta äter på morgonen.'

Eftersom den begränsade menyn också innehåller en baguette fylld med nötkött som heter Parisian Dog, borde de kanske ha kallat den Chick & Benny's & Frank's.

'Nä, det är för långt,' säger Goldenberg.

En sak du inte bör svälja är historien om matställets skapelse som visas i restaurangen och på dess webbplats. Den hävdar att tvillingarna separerades vid födseln och 'helt galet enade' vid 50 -års ålder vid en quichekonvent i Paris.

'Tvillingarna är sant', säger Goldenberg.

country club wynn las vegas

Bröderna-uppvuxna i St. Louis-hade ett 30-årigt fall efter college, och föll sedan tillbaka på sin fars begravning för fem år sedan.

'Gud fungerar på mystiska sätt', säger Goldenberg.

De bestämde sig för att öppna en restaurang på platsen för en tidigare Java -omväg vid Green Valley High School i Henderson, Marks hem i sju år. (Michael bor i Waco, Texas.)

Inredningen är modern, med handblåsta glashängen, bänkskivor i marmor och stålbord. Chick & Benny's, som har plats för 34, har öppet från 07:00 till 20:00. Måndagar till torsdagar, 07:00 till 21:00 Fredagar, 08:00 till 21:00 Lördagar och 08:00 till 20:00 Söndagar. Inga reservationer behövs.

Förrätter: Chick combo, $ 7,50; Chirp -smörgås, $ 4,50; Parisisk hund, 5,50 dollar

Dessert: Donut, $ 5,50

Information: 434-5024

vad är jimmy swaggarts nettovärde