Clark Hunt Net Worth

Hur mycket är Clark Hunt värt?

Clark Hunt Nettovärde: 2 miljarder dollar

Clark Hunt nettovärde : Clark Hunt är en amerikansk affärsman som har en nettovärde på 2 miljarder dollar. Han är mest känd för att vara huvudägare, styrelseordförande och VD för Kansas City Chiefs NFL-team. Han är också grundare av Major League Soccer och dess FC Dallas. Clark ärvde sin rikedom. Hans farfar H.L. Hunt tjänade en förmögenhet i Texas oljefält. Enligt legenden tjänade H.L. de pengar som behövdes för att köpa sina första oljefält genom pokerspel. Efter en handfull förvärv ägde han slutligen majoriteten av East Texas Oil Field. 1948 ansågs han vara den rikaste personen i USA. Vid tiden för hans död 1975 var han en av de rikaste människorna i världen, med en nettovärde på 400-700 miljoner dollar. Det är samma som $ 2,1 - 3,7 miljarder dollar i dagens dollar. H.L. Hunt hade 15 barn av tre kvinnor.

H.L.Hunts son son Lamar (Clarks far) var grundare av American Football League och delägare i ett lag som då hette Dallas Texans. Efter att AFL och NFL slogs samman, utsågs Dallas Texans av Dallas Cowboys. Så Lamar flyttade laget till Kansas City där det är kvar idag.

Clark Hunt föddes i Dallas, Texas i februari 1965. Idag är han ordförande för Hunt Sports Group och övervakar fotbollsklubben FC Dallas. Han började sin karriär med Goldman Sachs som analytiker.

Clark och hans tre syskon ärvde laget vid sin fars död 2006.

Idag är Kansas City Chiefs värda 2,5 miljarder dollar.

Clark är gift med Tavia Shackles, en tidigare Miss Missouri Teen USA och Miss Kansas USA. De har tre barn.

Clark Hunt Net Worth

Clark Hunt

Nettovärde: 2 miljarder dollar
Födelsedatum: 19 februari 1965 (56 år gammal)
Kön: Manlig
Yrke: Affärsperson
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2021
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion