Cocktails gjorda för semestern i Las Vegas

Pepparmynta Martini på Hangover Lounge på Madame Tussauds. (Madame TussaudPepparmynta Martini på Hangover Lounge på Madame Tussauds. (Madame Tussauds) Första flygcocktail, tillgänglig på Dorsey, Electra och Rosina på The Venetian och Palazzo. (Den venetianska) Rosy Cheeks -cocktails på Mortons Steakhouse. (Landrys) Choklad- och Bourbon -cocktailen på Chart House vid Golden Nugget. (Landrys) Holiday Cheer -cocktailen på Mastro's Ocean Club. (Mastros restauranger) CW Egg Nog på Cabo Wabo Cantina. (Cabo Wabo Cantina) Fireside Creme på Trago Lounge på Tropicana. (Tropicana) Slaters 50/50 semestercocktails är, medurs uppifrån till höger, Very Berry Christmas, Ho Ho Hot Toddy, Yuley Muley och White Fireball. (Slater's 50/50) Poinsettia Punch på Sugar Factory på Fashion Show köpcentrum. (Sugar Factory) Den stygga tomten på Panchos mexikanska restaurang. (Panchos mexikanska restaurang) Rosy Cheeks -cocktails på Mortons Steakhouse. (Landrys) Landrys Rosy Cheeks -cocktails på Morton's the Steakhouse.

Under denna festligaste tid på året gör restauranger och lounger i Las Vegas sitt för att hänga kristtorn och montera misteln med kreativa cocktails som lovar att göra säsongen ljus. Här är ett urval:

Rosiga kinder

Du kommer säkert att få en rosig glöd med Rosy Cheeks, en blandning av Ketel One Botanical Grapefruit Rose Vodka, Aperol och enkel sirap med citronsaft och Aperol-mango vispad grädde, $ 17 till och med nyårsafton.Morton’s the Steakhouse, 400 E. Flamingo Road

Första flyget

First Flight börjar med Four Roses Yellow Label Bourbon, citronsaft, orgeat och Angostura bitter, som skakas med is, silas in i en Champagneflöjt och toppas med halva Plum Red Bull och halva Champagne, $ 14 till och med måndag.

Dorsey, Electra och Rosina på The Venetian och Palazzo

Holiday Cheer

De kallar detta en dessert i ett glas, och de skojar inte. Holiday Cheer är en blandning av Titos vodka, Kerrygold Irish Cream, Kahlua och Licor 43, garnerad med en kanel-socker graham cracker-kant, $ 22 till och med nyårsafton.Mastro's Ocean Club, The Shops at Crystals

Pepparmynta Martini

Pepparmynta Martini - en av tre semestercocktails som presenteras i Hangover Lounge - parar vodka och pepparmyntssnaps och avslutar dem med en godisrörkant och garnering, $ 5 till och med 31 december.

Hangover Lounge på Madame Tussauds, The Venetian

hur mycket är kim burrell värd

Chokladen & Bourbon

Chocolate & Bourbon blandar Four Roses Small Batch Bourbon med Carpano Antica Formula söt vermouth, Tiramisu italiensk likör och Fee Brothers Aztec Chocolate Bitters, garnerad med choklad och ett körsbär, $ 13.

Chart House, Golden Nugget

Julstjärna Punch

Gummy julgranar och candy canes toppar denna bubbliga hopkok av körsbärsvodka, Champagne och tranbärsjuice, $ 40 till och med 31 december.

Sugar Factory, Fashion Show Mall

CW Egg Nog

Cabo Wabos CW Egg Nog är gjord med ett hemligt husrecept; vad de kommer att avslöja är att den innehåller brandy och Grand Marnier, $ 14 till och med 31 januari.

Cabo Wabo Cantina, Miracle Mile Shops

Stygg tomte

Inspirerad av Panchos stygga Maggie margarita görs den stygga tomten med Campo Azul Reposado, en flottör av Grand Marnier och en tajin -kant, 13,50 dollar till och med tisdag.

Panchos mexikanska restaurang, Downtown Summerlin

Yuley muley

Yuley Muley, en tranbärsinfunderad twist på Moskva-mulen med Titos vodka, tranbärsjuice och ingefäraöl med färska tranbär och mynta, är en av fem cocktails som presenteras på Slater's 50/50. De andra är White Fireball, med Fireball whisky, vaniljvodka och Rumchata med pepparmyntsocker; Very Berry Christmas, med Champagne, tranbärsjuice, en sockerkant och godisrörsgarnering; Ho Ho Hot Toddy, Jameson irländsk whisky med honung, citron och kanel; och (inte bilden) Gingleberry Juice, med rosmarinsirap, färska tranbär och Seagrams gin, $ 12 vardera, till och med 31 december.

Slater’s 50/50, 467 E. Silverado Ranch Blvd.

Fireside Creme

Denna krämiga dröm blandar Remy Martin Series V Cognac med Ambros Banana Whisky, Baileys Irish Creme, mörk creme de cacao och halv och halv, toppad med muskotnöt och virvlar av karamelsirap, $ 16, fram till början av februari.

Drink Lounge, Tropicana

kommer smith fotbollsspelare nettoförmögenhet