Cubs stjärna och Bonanza grad Kris Bryant har många års kärlek till Jessica Delp

Chicago Cubs tredje basman Kris Bryant (17) firar efter att ha besegrat Cleveland -indianerna i spel sju i World Series 2016 på Progressive Field. (Tommy Gilligan-USA TODAY Sports)Chicago Cubs tredje basman Kris Bryant (17) firar efter att ha besegrat Cleveland -indianerna i spel sju i World Series 2016 på Progressive Field. (Tommy Gilligan-USA TODAY Sports) Chicago Cubs tredje basman Kris Bryant anländer till Wrigley Field tidigt på torsdagen den 3 november 2016 efter att Cubs besegrade Cleveland-indianerna med 8-7 i spel 7 i baseball World Series i Cleveland. (AP Photo/Matt Marton) Jessica Delp och Kris Bryant (screengrab från Instagram)

Inlägget på Kris Bryant Instagrams sida sa allt:

Mr & Mrs Bryant!

Chicago Cubs -stjärnan gifte sig med sin gamla flickvän, Jessica Delp , på lördag. Bröllopsplatsens placering var inte direkt uppenbar, men paret såg bländande och mycket glada ut.Paret har dejtat i åtta år (eller, sedan båda var 16 år), och förlovade sig i december. Under sommaren poserade de för en serie förlovningsbilder på Wrigley Field, var och en med Cubs hemmatröjor. En av Bryants brudgummen var Cubs lagkamrat Anthony Rizzo .

Bryant fyllde 25 på onsdagen och lade upp ett foto av sin födelsedagstårta (läser, passande, Grattis på 25 -årsdagen Kris!) På Instagram, med meddelandet, Planerar ett bröllop och flyttar in i ett nytt hus, men hon hittar fortfarande tid att överraska jag med en fantastisk tårta! @Jessica_delp är en målvakt!

george strait @ t-mobile arena i las vegas, nv, las vegas, nv, 9 september

Efter att ha spelat in finalen i Cubs första World Series -mästerskap sedan 1908, utsågs Bryant till 2016 års National League Most Valuable Player och var 2015 års National Rookie of the Year.

RELATERAD

Bryce Harper knyter knuten med Kayla Varner i San Diego