Danielle Bregoli Nettovärde

Hur mycket är Danielle Bregoli värt?

Danielle Bregoli Nettovärde: $ 6 miljoner

Danielle Bregoli nettovärde och lön: Danielle Bregoli, AKA Bhad Bhabie, är en amerikansk social media-stjärna och rappare som har en nettovärde på 6 miljoner dollar. Hon blev en viral sensation när hon dök upp på 'Dr. Phil '2016 och använde sin nu ökända fångstfras' Cash me ousside how bow dah ', som fortsatte att vara en av årets största memes.

Tidigt liv: Danielle Peskowitz Bregoli föddes i Boynton Beach, Florida den 23 mars 2003. Hennes föräldrar Barbara Ann Bregoli och Ira Peskowitz hade träffats i ett år när Barbara blev gravid. De gick ihop när hon var spädbarn. Hennes mamma är av italiensk härkomst och hennes far är judisk. Hon uppfostrades mest av sin mamma och som katolik. Hennes far är suppleant vid Palm Beach County Sheriff's Office. Hon är främmande från honom.

Karriär: Hon blev känd efter att ha dykt upp i tv-serien Dr. Phil '2016. Bregoli blev känd som' Cash Me Ousside Girl 'efter att ha dykt upp i segmentet' I Want To Give Up My Car-Stealing, Knife-Wielding, Twerking 13-Year-Old Daughter Who tried to Frame Me for a Brott 'på' Dr. Phil visar. Hon fick snabbt ett socialt mediaföljd och uppträdde i musikvideon 'Everything 1K' av Kodak Black. Hon nominerades i kategorin 'Trending' vid MTV Movie & TV Awards 2017 för sitt slagord.

Efter hennes framträdande på 'Dr. Phil, ”tillbringade hon på rehabilitering på en ranch i Utah för oroliga tonåringar. Hon arresterades senare på anklagelser om storstöld, marijuanainnehav och inlämning av en falsk polisrapport. Hon erkände sig skyldig och fick fem års prövning i juli 2017. Hon anställde en ny advokat och omförhandlade om det och släpptes från provet i mars 2018.

Bregoli släppte sin debutsingel 'These Heaux' 2017 och blev den yngsta kvinnliga rapparen någonsin som dykt upp på Billboard Hot 100-listan. Hon tecknade ett skivkontrakt med Atlantic Records. Hon har också en realityshow, ett sminkmärke, turnéer och en musikkarriär. '15, 'Bregolis första mixband, släpptes i september 2018. Singeln' Hi Bich 'blev hennes andra singel som kom till Hot 100-listan.

Bregoli har gjort det mesta av sin berömmelse och tjänat in alla möjligheter som kommer hennes väg. I skrivande stund har hon 17 miljoner följare på Instagram, 568.000 följare på Twitter och 7,4 miljoner abonnenter på YouTube. Hon får betalda betydande summor pengar för att göra betalda inlägg och produktplaceringar på Instagram. Några av hennes tidigast betalda platser var för Fit Tea och Postmates. Och placeringen fungerade mycket bra. Hennes Fit Tea-video visades mer än 12 miljoner gånger. Danielle Bregoli kan enkelt kompensera för 300 000 dollar i månaden på produktannonser, och lika mycket som 100 000 dollar för ett enskilt inlägg .

Den 11 juli 2019 avslöjades det att Danielle hade tecknat ett $ 1 miljon låtskrivnings- / publiceringsavtal med ett företag som heter Pulse Music Group (som också representerar Run The Jewels, Rich The Kid och Ty Dolla $ ign). Affären betalar Danielle $ 350.000 i förskott och kommer sedan att betala ytterligare två $ 350.000 avbetalningar efter att ha nått fastställda intäktsmilstolpar. Det är i grunden ett förskott på 1 miljon dollar på framtida royalty. Hon kommer också att tjäna 70% av framtida rekordförsäljningsvinster. Inkomsterna enligt uppgift 'krossade' det tidigare eendagsrekordet för OnlyFans som sattes av skådespelerskan Bella Thorne.

Danielle Bregoli (via Getty Images)

Förutom produktplaceringar debiteras Bregoli också upp till 40 000 dollar för möten och hälsningar, vilket framgår av hennes framträdande på Rolling Loud Music Festival i maj 2018. Hon fick 40 000 dollar för att uppträda på festivalen, och ägaren till företaget som driver festivalen kastade också Bregolis 14-årsdag på platsen att Danielle fick en minskning av hela biljettförsäljningen. Daniels representation säger att det kostar cirka 30 000 dollar att få henne att delta på ett evenemang i USA och 40 000 dollar för ett evenemang utomlands. Hon tjänade slutligen cirka 1 miljon dollar från sin egen 25-stadsturné.

I december 2018 tecknade Danielle ett avtal med Snapchat för att skapa en reality-serie för det sociala nätverket. Snapchat-showen 'Bringing Up Bhabie' hade 10 miljoner unika tittare under det första dygnet. Serien har 12 avsnitt.

I januari 2019 tjänade Danielle 900 000 dollar för att stödja ett nytt kosmetikföretag som heter CopyCat Beauty i sex månader. Hon kommer också att tjäna en minskning av företagets vinster. Om godkännandet fungerar bra ger Danielses kontrakt henne en stor bonus och möjlighet att skapa sin egen sminklinje.

Det rapporterades att Bregoli kommer att spela i filmer och på TV.

OnlyFans-intäkter : I april 2021, bara några veckor efter att hon fyllde 18 år, gick Danielle med på prenumerationsplattformen OnlyFans. Hon delade snart en skärmdump av en inkomstrapport som tydligen visade att hon tjänade 1 miljon dollar på bara sex timmar på den rasande plattformen. Intäktsrapporten inkluderade $ 757 000 från abonnemangsavgifter (hon debiterar $ 24 per månad), $ 267 000 för DM-betalningar och $ 5 500 från tips.

Getty Images

Privatliv: Bregoli har sagt att hon går både män och kvinnor. Hon bodde hos en före detta flickvän en tid.

År 2020 hotade Bregoli Disney Channel Star Skai Jackson i en video som publicerades på Bregolis sociala medier. Skai sökte ett besöksförbud mot Bregoli och hävdade att rapparen hotade hennes liv. Jackson hävdar att hon är rädd för att lämna sitt hus ensam och har inte sovit bra sedan Danielle hotade henne. Hon uppgav också att hon tycker att Bregoli är 'mentalt instabil'. Jackson visade domaren textmeddelanden från Bregoli där hon påstods säga till Jackson att hon ville slåss mot henne. Domaren beviljade besöksförbudet och Bregoli måste stanna minst 100 meter från Jackson, hennes hem och hennes arbetsplats. Hon är också förbjuden att kontakta Jackson på något sätt. Brouhaha är enligt uppgift över en pojke - rapparen NBA YoungBoy.

Fastighet: Bregoli äger ett hem i Calabassas, Kalifornien

Danielle Bregoli Nettovärde
Nettovärde: 6 miljoner dollar
Senast uppdaterad: 2021
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion