Darrell Sheets Nettovärde

Hur mycket är Darrell Sheets värt?

Darrell Sheets nettovärde: $ 4 miljoner

Darrell Sheets nettovärde: Darrell Sheets är en amerikansk lagringsjägare och reality-tv-stjärna som har en nettovärde på 4 miljoner dollar. Född den 13 maj 1958 i Kalifornien är Sheets mest känd för att vara en av de ursprungliga rollmedlemmarna i den smash-hit A&E reality-serien 'Storage Wars' (2010—2017). På grund av sin starka personlighet och suddiga attityd när det gäller att bjuda på förvaringsskåp var Darrell en av de mest populära karaktärerna i showen. Känd som 'The Gambler', hans största avlöningsdag sedan han uppträdde i showen inträffade 2012 när han spenderade 3600 $ på ett skåp som till slut innehöll en konstsamling på 300 000 $ Frank Guttierez. Det är också det största fyndet i showens historia. Förutom huvudrollen i 'Storage Wars' har Sheets också dykt upp i 'The Tonight Show with Jay Leno' (2011) och 'Rachael Ray' (2013).

Karriär: Innan Sheets gick med i 'Storage Wars' hade Sheets en karriär på över 30 år att hitta skatter i förvaringsskåp. Han har i en intervju sagt att några av hans största fynd var fyra Pablo Picasso-teckningar, ett brev skrivet av Abraham Lincoln (som såldes för mer än 15 000 dollar) och en enorm samling sällsynta serietidningar som värderades till 90 000 dollar. '' Storage Wars 'debuterade i december 2010 och var direkt ett av de mest populära programmen på kabel-tv. Varje avsnitt av den första säsongen drog i genomsnitt 2,5 miljoner tittare, och varje avsnitt av den andra säsongen drog i genomsnitt 5 miljoner tittare. Darrell är känd för sitt slagord 'This is the WOW factor!' Och han medverkade i 168 avsnitt av serien. Ark avslöjade att han 1988 hittade ett mänskligt lik insvept i plast i ett förvaringsskåp i San Diego. Polisen konstaterade senare att skåpets tidigare ägare hade dödat sin fru och gömt hennes kropp i förvaringsenheten. Darrell lämnade 'Storage Wars' 2017 och år 2019 gick han i pension från lagringsskåp och flyttade till Lake Havasu City, Arizona.

Privatliv: År 2012 föreslog Darrell att flickvän Kimber Wuerfel och flyttade till Huntington Beach från San Diego för att vara nära henne. De splittrades senare och 2016 förlovades Sheets med Romney Snyder, som var grundare och VD för HiCaliber Horse Rescue tills organisationen stängdes på grund av anklagelser om bedrägeri och djurmishandling. Sheets och Snyder kom aldrig till altaret, och efter att Darrell gick i pension började han ett förhållande med Patty Rich, som äger flera vingårdar och restauranger. Sheets och Rich träffades efter att han visade intresse för en båt hon sålde. Darrell har en son Brandon, (född 26 december 1983), som samspelade med sin far i 'Storage Wars'. Darrell förlorade 100 pund med hjälp av Nutrisystem 2016, och i mars 2019, efter tre månaders dålig känsla, fick han en mild hjärtinfarkt när han deltog i en Justin Timberlake-konsert. Han avslöjade att han hade diagnostiserats med 'hjärtsvikt och ett svårt problem med [hans] lunga' och senare genomgick han operation.

Darrell Sheets Nettovärde

Darrell Sheets

Nettovärde: 4 miljoner dollar
Kön: Manlig
Senast uppdaterad: 2021
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion