DJ Khaled Net Worth

Hur mycket är DJ Khaled värt?

DJ Khaled nettovärde: 75 miljoner dollar

DJ Khaled Net Worth: DJ Khaled är en amerikansk skivproducent, radiopersonlighet, rappare, DJ och skivbolagsledare som har en nettovärde på 75 miljoner dollar. DJ Khaled är också radiovärd för den Miami-baserade stadsmusikradiostationen WEDR och DJ för hiphopgruppen Terror Squad. DJ Khaled tjänar också tiotals miljoner från godkännandeavtal med företag som Weight Watchers, T-Mobile Ciroc och Apple.

Tidigt liv: Khaled Mohamed Khaled föddes den 26 november 1975 i New Orleans, Louisiana, till palestinska föräldrar som emigrerade till USA. Han har beskrivit sig själv som en hängiven muslim. Hans bror Alec Ledd (Alaa Khaled) är en skådespelare. Hans föräldrar var musiker som spelade arabisk musik. Khaled utvecklade ett intresse för rap och soulmusik som ung pojke, och hans föräldrar stödde hans intresse. Han arbetade i en lokal skivaffär som hjälpte till att lägga grunden för hans musikkarriär.

Karriär: Khaled blev först känd på 1990-talet när han var DJ på Miami hip hop radiostation 99 Jamz. Hans jobb på radiostationen är det som fick gruppen Terror Squad att anställa Khaled som sin DJ. När han väl hade fått några poäng till sitt namn med Terror Squad flyttade Khaled till curating album och släppte sitt debutstudioalbum 'Listennn ... the Album' 2006. Khaled släppte vidare 'We The Best' 2007, 'We Global'. 2008, 'Victory' 2010, 'We the Best Forever' 2011, 'Kiss the Ring' 2012, 'Lider av framgång' 2013, 'I Changed A lot' 2015, 'Major Key' 2016, '' Grateful '' 2017 och 'Father of Asahd' 2019. Hans album 'Khaled Khaled' är planerat att släppas 2020.

En av Khaleds mest framgångsrika låtar i 'All I Do Is Win', som innehåller Ludacris, Rick Ross, Snoop Dogg och T-Pain. Låten är utanför Khaleds album 'Victory' från 2010 och var albumets andra singel. Låten har certifierats tre gånger platina av RIAA.

Tillbaka i slutet av 2015 och början av 2016 fick några Snapchat-videor av Khaled som pratade om hans 'nyckel till framgång' mycket uppmärksamhet på grund av hans större personlighet än livet. Han blev en internetstjärna och vissa kallade honom en 'levande meme.' Idag är Khaled en av de mest eftertraktade producenterna inom hiphop och en mycket populär social media-personlighet.

År 2018 gick han med i Demi Lovato som öppningsakt för hennes Tell Me You Love Me Tour, som startade i San Diego, Kalifornien i februari 2018 och sprang fram till juli 2018.

Den 21 maj 2019 delade DJ Khaled en ny video till 'Wish Wish' med Cardi B och 21 Savage. Regisserat av Khaled och Eif Rivera, klippet innehåller massor av explosioner, eld och motocrossförare, som ser ut som en street-racingfilm från början av 2000-talet som kördes i produktion för att dra nytta av framgången med den första Snabbt och rasande .

Khaled skrev boken 'The Keys' som kom till New York Times bästsäljarlista. Boken innehåller hans åsikter om framgång, berättar om livshistorier och beskriver bidrag från andra musiker.

Han har också arbetat som skådespelare, med huvudrollen i 2017: s 'Pitch Perfect 3' 2019 'Spies in Disguise' och 2020 'Bad Boys for Life'.

Getty Images

Utmärkelser: 2008 fick han priset för DJ of the Year både vid Ozone Awards och BET Hip Hop Awards. 2016 vann han ASCAP Rhythm and Soul Awards för bästa R & B / Hip-Hop-låtar för 'Hold You Down' och 'How Many Times.' Båda låtarna har Chris Brown, August Alsina, Future och Jeremiah. År 2017 vann han ASCAP Rhythm and Soul Awards för bästa R & B / Hip-Hop Song för 'I Got the Keys' (med Jay-Z och Future) och Best Rap Song Award för 'For Free' (med Drake). Även 2017 vann han priset för favorit Rap / Hip-Hop Song vid American Music Awards för 'I'm the One' (med Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper och Lil Wayne).

Juridiska frågor : I november 2018 gick Khaled med på en total uppgörelse på $ 750.000 med Securities and Exchange Commission för att inte avslöja betalningar som accepterats från emittenter av ett initialt mynterbjudande, med angivande av en personlig 50.000 $ reklambetalning från det belägrade kryptovalutaföretaget Centra Tech Inc., vars co -grundare anklagades för bedrägeri i maj 2018. Enligt SEC är det 'de första fallen som handlar om anklagelser för brott mot reglerna för att investera i så kallade initiala mynterbjudanden eller ICO.' Boxaren Floyd Mayweather Jr. var också inblandad i detta evenemang.

Privatliv: Khaled och hans fru Nicole Tuck har en son, Asahd Tuck Khaled, född 23 oktober 2016. Khaled fick nationell uppmärksamhet efter att ha strömmat födelsen live på sitt Snapchat-konto. Den 20 januari 2020 födde Tuck sin andra son.

Lönets höjdpunkter: Mellan september 2017 och september 2018 tjänade DJ Khaled imponerande 30 miljoner dollar tack vare turné, produktion och, viktigast av allt, godkännanden. Den stora majoriteten av hans intäkter under ett visst år kommer från godkännanden med företag som Ciroc, Apple och till och med Weight Watchers. Han är en av de högst betalda personerna inom hiphop och hans pengar har faktiskt inte så mycket att göra med hiphop eller ens musik i allmänhet.

DJ Khaled Karriärintäkter efter år :

2014: 7 miljoner dollar
2015: 8 miljoner dollar
2016: 15 miljoner dollar
2017: 24 miljoner dollar
2018: 27 miljoner dollar
2019: 39 miljoner dollar
2020: 35 miljoner dollar

Totalt (hittills): 155 miljoner dollar

Fastighet: I januari 2017 köpte Khaled Robbie Williams tidigare hus i Mulholland Estates, ett gated community i Los Angeles för 9,9 miljoner dollar.

År 2018 köpte Khaled ett hem vid vattnet i Miami för 25,9 miljoner dollar.

DJ Khaled Net Worth

DJ Khaled

Nettovärde: 75 miljoner dollar
Födelsedatum: 26 nov 1975 (45 år)
Kön: Manlig
Höjd: 1,68 m (5 fot 6 tum)
Yrke: Disc jockey, skivproducent, radiopersonlighet, rappare, musikchef, låtskrivare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion