Donny Osmond flyger solo 2021 återvänder till Las Vegas Strip

Strip headliner Donny Osmond kramar Lucie Hanna från Canoga Park, Kalifornien, efter att ha fått en nyckel till ...Strip -headliner Donny Osmond kramar Lucie Hanna från Canoga Park, Kalifornien, efter att ha fått en nyckel till Las Vegas Strip med sin syster Marie under en ceremoni på Flamingo Las Vegas i detta 23 augusti 2019, filfoto. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Donny Osmond, visat på ett publicitetsfoto, återgå till bandet i 'Donny!' öppnar 31 augusti i Harrahs Showroom. (Lee Cherry) Donny Osmond chattar med fans efter att ha fått en stjärna på Las Vegas Walk of Stars fredagen den 4 oktober 2019. (Denise Truscello) Strip -headliner Donny Osmond kramar Kim Lemons från Sterling, Okla. syskon har förlängt sin vistelse gång på gång. Deras vistelse upphör den 16 november (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Påfågeln avslöjas som Donny Osmond under 'The Masked Singer'. Med Osmond är programledaren Nick Cannon. (RÄV)

Ampersand är borta. Systern gör sin egen grej. Utställningslokalen ligger på ett annat hotell. Men Donny Osmond, i form av Donny, återvänder till Las Vegas Strip.

Osmond visar sin passion som soloartist och öppnar 31 augusti i Harrah's Showroom. Showen pågår 20.00 på utvalda datum till och med 20 november (biljetterna börjar på $ 65, minus avgifter, säljs kl. 10 på tisdag kl www.ticketmaster.com/donny ).

När det gäller ringverkan på de befintliga Harrah's Showroom -hyresgästerna är planen att Osmond ska växla veckor med Rättfärdiga bröder , och kommer inte att stöta på Bronx Wanderers ’Schema i rummet, antingen när Bronx flyttar in i de rättfärdiga brödernas kl. plats när Osmond rubriker.Producerad av Raj Kapoor Productions (medproducent av bland annat 90: e Academy Awards-telecasten), Donny blir den första produktionen av en Osmond on the Strip sedan Donny & Marie produktionen stängdes i november förra året. Showen böjde äntligen ut efter en fantastisk 11-årig körning på Flamingo. Tillkännagivandet av den nya showen följer nästan ett år till dagen efter att D&M stängde.

hur tjänade chrisley sina pengar

Osmond sa att han har förutsagt oundvikliga frågor om sin syster, Marie Osmond , som han byggde ett bestående partnerskap för familjeunderhållning med.

Intressant nog har vi pratat om att göra den här typen av saker innan vi stängde på Flamingo, och hon var verkligen upphetsad redan då, sa Osmond under en telefonkatt torsdag eftermiddag. Men om jag får ett samtal från henne, och jag måste hoppa av riktigt snabbt och prata med henne, ringer jag dig direkt (skrattar).

Marie Osmond tyngde med sina tankar om sin brors nya spelning senare på torsdagen. Donny och jag tyckte om att uppträda tillsammans i 11 år på The Strip och nu önskar jag honom inget annat än framgång och lycka i hans nya äventyr.

Även med sin framgång var Donny & Marie -showen i Las Vegas ett avsteg från syskonens passion för enskilda projekt.

Både hon och jag har haft våra individuella solokarriärer, redan från början, när jag var 12 år och började spela in på egen hand och Marie hade sin solokarriär, med 'Paper Roses', fram till 1976, då vi kom ihop och bildade duon 'Donny & Marie', sa Osmond. Vi gjorde det i fyra säsonger, sedan hade vi våra individuella karriärer. Vi kom ihop 2000 för talkshowen, sedan delades vi. Sedan kom vi ihop igen 2008 och gjorde Vegas.

Osmond håller med om kraften hos varumärket Donny & Marie, som präglade Flamingo som en byggnadslåda i mer än ett decennium. Men människorna bakom varumärket finner oberoende uppfyllelse.

scottie pippen nettovärde nu 2020

Det som är intressant är att vi har haft solokarriärer hela livet, sa Osmond. Men eftersom 'Donny & Marie' -serien var så populär redan på 70 -talet och Vegas -showen gjorde det så bra, tycker alla att det är det enda vi hänger på hatten på. Men det har varit individuellt sedan början.

Flytten in i det klassiskt utsedda Harrah's Showroom återvänder Osmond till sin tidigaste tid med Osmond Brothers. Familjeaktet öppnade Harrah’s Tahoe när Donny var en spirande barnstjärna.

Jag var 6 eller 7 år gammal, och vi öppnade för Phyllis Diller, sa den 62-årige Osmond. Vi tittade på Phyllis Diller varje kväll. Vi älskade Phyllis Diller.

Osmond planerar att prova hela sin 60-åriga karriär i Donny-produktionen. Han är en klassiskt skicklig underhållare i grunden, så han kommer att anställa ett fullt band och backdansare. Han säger att showen inte bara är för valpälskarna, med hänvisning till hans första solohit. Det är för dem som minns Osmond från Dancing With the Stars, där han vann mästerskapet 2009 med Av vem Johnson ; eller The Masked Singer, där han var påfågelfinalisten och skämtade om att han var en trendsättare för att uppträda medan han hade en mask. Eller, från hans tur som rösten i Disneys Mulan.

hur mycket är prins william värd

Om du tittar på vem som kommer till mina shower är det verkligen över hela linjen, säger Osmond. När folk kommer till en konsert säger de 'jag vill höra träffarna', så de kommer att göra det. Ja, det finns ett nytt album och mycket ny musik i serien. Men folk kommer att höra vad de kom att höra också.

Osmond fortsätter att arbeta med sitt 63: e album, som var under utveckling även när han avslutade Donny & Marie bostad på Flamingo. Ofta skulle han bjuda in gäster till studion bakom scenen för att lyssna på ett av dess dunkande dansspår. Han säger att albumet är klart, när det är klart!

Utgivningen som ännu inte har fått titeln kommer att visas på Harrahs videoskärm under ett avsnitt av serien som Osmond ännu inte har fått titeln.

serie olyckliga händelser räkna olaf

Jag ska lägga upp alla 63 av mina album och få en publik, Suzie från Ohio eller vem som helst, välja en låt av ett album, sa Osmond. Vi spelar låten, eller cirka 20 eller 30 sekunder av den. Bandet kommer att hata mig (skrattar) men det kommer att vara en stor chans att få kontakt med publiken.

Osmonds scenkunskaper lyssnar på den gyllene eran av liveframträdande. Jag är en sång-och-dans-man, i hjärtat, säger han. Han kommer att spela i en fullskalig produktion, men han vet att star power kommer att få publiken tillbaka.

Jag har lärt mig att det inte är hur mycket pengar, inte hur mycket produktion, det är showens personlighet, sa Osmond. Det är hur du ansluter till en show. Folk lämnar inte teatern och nynnar ljuset. De nynnar låtarna, och de minns upplevelsen.