Elizabeth Gillies nettovärde

Hur mycket är Elizabeth Gillies värt?

Elizabeth Gillies nettovärde: 4 miljoner dollar

Elizabeth Gillies nettovärde och lön: Elizabeth Gillies är en amerikansk skådespelerska, sångare och dansare som har en nettovärde på 4 miljoner dollar. Hon är känd för att spela i TV-program som Dynasty, Victorious och Sex & Drugs & Rock & Roll. Hon blev först känd för att spela Jade West på Victorious.

Elizabeth Egan Gillies föddes i Haworth, New Jersey i juli 1993. Vid 12 års ålder började Elizabeth dyka upp i reklam för företag som Virgin Mobile. Hennes första roll var en återkommande roll i 2007-serien The Black Donnellys. Hon medverkade i filmen Harold och TV-filmen Locker 514. Gillies dök upp i showen The Battery's Down. 2011 spelade hon rollen som Daphnes röst i serien Winx Club: Enchantix. Från 2010 till 2013 kom Elizabeths mest kända roll som Jade West i Nickelodeon-sitcom Victorious. Från 2012 till 2013 repriserade hon rollen som Daphne på Winx Club: Beyond Believeix. Som sångare har hon dykt upp på soundtracks och gjort duetter med Ariana Grande och Victoria Justice. Hon laddar upp omslag på populära låtar på sitt YouTube-konto. Hon sägs arbeta med sitt första album. År 2017 började hon spela i det omstartade drama Dynasty.

Elizabeth Gillies nettovärde

Elizabeth Gillies

Nettovärde: 4 miljoner dollar
Födelsedatum: 26 juli 1993 (27 år gammal)
Kön: Kvinna
Höjd: 1,7018 m (5 fot 6 tum)
Yrke: Skådespelare, sångare, dansare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion