Farrah Abraham Nettovärde

Hur mycket är Farrah Abraham värt?

Farrah Abraham nettovärde: 1 miljon dollar

Farrah Abraham Nettovärde: Farrah Abraham är en amerikansk aspirerande modell, sångare, författare och reality-tv-personlighet som har en nettovärde på 1 miljon dollar. Hon har tjänat sin nettovärde genom sitt arbete som en reality-tv-stjärna i MTV-serien 'Teen Mom' och från släppet av ett sexband 2013.

Tidigt liv: Farrah Abraham föddes i Omaha, Nebraska, den 31 maj 1991. Hon växte upp i Council Bluffs, Iowa. Genom sin far, Michael Abraham, är hon av syrisk och italiensk härkomst, och genom sin mor Debra Danielsen hävdar hon dansk och siciliansk härkomst. Hennes föräldrar skilde sig 2010 och hennes mor gifte sig igen med Dr. David Merz 2017.

TV-karriär: När hon var 17 år spelades Abraham i MTV-showen '16 and Pregnant '2008. Serien syftade till att dokumentera livet för gravida tonåringar över hela USA. Hon födde sin dotter Sophia Laurent Abraham den 23 februari 2009, en process som dokumenterades på showen. Sophias far Derek Underwood dog dock i en bilolycka den 28 december 2008, strax före hennes födelse. Abraham var tvungen att bevisa för Underwoods familj genom ett faderskapstest att han verkligen var Sophias far. Efter att detta bevisats, lämnade Underwoods mor in en rättegång för farförälders besöksrätt. Avsnitten som dokumenterade Abrahams resa sändes 2009.

(Foto av Matt Winkelmeyer / Getty Images)

Senare 2009 spelades Abraham i '16 och Pregnant '' spin-off-serien 'Teen Mom', även på MTV. Det följde henne och andra före detta '16 och Gravida 'stjärnor Maci Bookout, Catelynn Lowell och Amber Portwood under sina första år av moderskap. Serien hade premiär den 8 december 2009. Abrahams framträdanden i flera serier av showen dokumenterade upp- och nedgångar i hennes liv. I synnerhet dokumenterar det hennes hårda beslut 2011 att lämna sin dotter, som då var två år gammal, med sina föräldrar i Iowa och flytta till Fort Lauderdale, Florida. Medan han var i Florida deltog Abraham i Art Institute of Fort Lauderdale och tjänade en examen i kulinarisk konst och management. Seriefinalen av 'Teen Mom' ​​sändes den 29 augusti 2012, där fyra säsonger filmades.

Efter 'Tonårsmamma' har Abraham fortsatt att visas på tv. Hon spelades på den fjärde säsongen av VH1-realityserien 'Couples Therapy' i januari 2014. Hon skulle ursprungligen visas i showen med partnern Brian Dawe, men han hävdade att han inte var hennes partner, och anställdes av henne att visas som hennes pojkvän. Som ett resultat dök Abraham upp på showen ensam och blev den enda rollmedlemmen i seriens historia som gjorde det. Senare 2014 uppträdde hon i TV-specialen 'Being Farrah', en slags fortsättning / uppföljning av serien 'Teen Mom'.

År 2015 representerade Abraham USA i den sextonde serien av den brittiska reality-tv-serien 'Celebrity Big Brother'. Hon tillbringade totalt 23 dagar i huset och var den femte huskamraten som utvisades. Hon uppträdde som paneldeltagare i efterprogrammet 'Celebrity Big Brother's Bit on the Side' den 22 september 2015.

Andra projekt och satsningar: Abraham vågade först in i musikbranschen i augusti 2012 när hon släppte sitt debutstudioalbum, 'My Teenage Dream Ended.' Det fick mestadels negativa recensioner. Samma månad släppte hon en memoar med samma titel. Hon följde upp albumet med singeln 'Blowin' och dess medföljande musikvideo i mars 2014.

2013 sålde Abraham ett självfilmat sexband med vuxenstjärna James Deen för 1,5 miljoner dollar, med titeln 'Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom.' Vid ett tillfälle avslöjades att hon tjänade 60 000 dollar per månad i royalties från sexbandet ovanpå sina förskottspengar. Hon nominerades faktiskt till ett AVN-pris för sin vuxenfilm. Abraham har sedan dess blivit något av en D-lista-kändis som lyckas dyka upp i skvallerblad varje gång med en ny sensationell berättelse eller bikini-strandkroppsfoto. I augusti 2014 tecknade hon ett kontrakt med Palazios Gentleman's Club i Austin, Texas, för ett uppehåll där fram till nyårsafton, som enligt uppgift betalade henne 544 000 dollar. År 2017 fick hon sin första skådespelare i filmerna 'Adam K' och 'Axeman 2: Overkill.'

Farrah Abraham Nettovärde

Farrah Abraham

Nettovärde: 1 miljon dollar
Födelsedatum: 1991-05-31
Kön: Kvinna
Höjd: 5 fot 6 tum (1,7 m)
Yrke: TV-personlighet, skådespelare
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion