Grundaren Pasquale Rotella bryter ner EDC: s 8 etapper

Deltagare dansar till Dada Life på Kinetic Field -scenen under den första natten av Electric Daisy Carnival på Las Vegas Motor Speedway i Las Vegas under de tidiga timmarna av lördagen den 18 juni 2016 ...Deltagarna dansar till Dada Life på Kinetic Field -scenen under den första natten av Electric Daisy Carnival på Las Vegas Motor Speedway i Las Vegas under de tidiga lördagen den 18 juni 2016. Chase Stevens/Las VegasJournal Följ @csstevensphoto

De åtta stadierna på Electric Daisy Carnival har var sitt tema och tillgodoser för det mesta en annan stil med elektronisk dansmusik. Eventgrundaren Pasquale Rotella bryter ner var och en av dem:

Kinetiskt fält

Kinetic Field i år är tillägnat konceptet Gaia, Moder Jord. Hela utformningen av scenen är en hemlighet fram till kvällen på festivalen när människor kommer genom portarna. Folk kommer att se det för första gången, och det knyter an till konceptet EDC som helhet, vilket är natur kontra teknik. Det händer så mycket i världen just nu, det finns debatter om klimatförändringar, oavsett om det är verkligt eller inte. I slutet av dagen är ingenting viktigare än att ha en frisk planet. Det kändes väldigt naturligt att fokusera det kinetiska fältet på Moder Jord och ge lite kärlek till Moder Jord genom musik. Det är ett annat skede där några av de största dansmusikakterna uppträder. Den har festivalens största kapacitet och den ändras varje år.är las vegas bufféer öppna ännu

Kosmisk äng

Cosmic Meadow-scenen har alltid varit en produktionstung scen. Vi kommer att ändra formen på det; det kommer nästan att kännas som att det kramar publiken lite. Det kommer att bli lite föreställt. Vi har alla genrer av dansmusik på den här scenen, men många av våra liveframträdanden är vanligtvis här, tillsammans med lite hiphop och lite rockgrejer, olika element, vilket gör det lite mer eklektiskt. Cosmic Meadow kommer från att det är det enda området som har vackert, frodigt grönt gräs under dina fötter.

Kretsar

Circuit Grounds är tillägnad en fullständig, 360-graders, uppslukande scendesign. Det konkurrerar med det kinetiska fältet, men de är väldigt, väldigt olika. Det handlar om teknik, att använda det senaste inom belysning och LED för att verkligen ta människor på en resa. Musiken där är några av de mest populära ljuden och några av de största artisterna på festivalen.

hur gammal är zak bagans fru

Neon trädgård

Neon Garden erbjuder en helt annan atmosfär som inte bara bygger på underjordiska ljud, underjordisk musik, men det känns definitivt lite mer intimt. Belysningen är låg, den är innesluten i ett pyramidtält som vi tar in, och genrerna skulle vara deep house, techno, tech house och allt under jord. Vi har den här gigantiska disco -bollen som hänger i mitten och vi har en helt ny produktion som kommer in i år.

Ödemark

vad är nettoförmögenheten för bill och hillary clinton

Wasteland är bara för de egensinniga. Det är tillägnat alla hårda stilar av dansmusik, som Basscon är värd för. Varje år tar vi människor till en annan stad (vad gäller scenografi). Det är lite av ett post-apokalyptiskt koncept. Vi tar tillbaka kärleken till staden genom EDC. Det här är första året vi åker utomlands. Vi har gjort Las Vegas, New York, San Francisco, men vi har aldrig åkt utomlands. Vi åker till Egypten i år. Det är där du kommer att hitta någon av de galnaste energierna.

Bas Pod

Jag kommer att bli lite känslosam om Bass Pod. Detta kommer att vara det sista året som vi använder vår ikoniska Bass Pod-design, vilket vi kallar den futuristiska, eldandande robotpoden. Detta blir den sista resan på EDC Las Vegas. Även om jag älskar scenen och är ledsen att se den gå, är jag verkligen upphetsad att skapa något nytt. Bass Pod är värd för Bassrush -teamet och det är tillägnat alla de olika genrerna inom basmusik.

Quantum Valley

Quantum Valley är tillägnad alla trancefans som har varit mycket högljudda om sin kärlek till musikgenren, och de har efterfrågat denna typ av fokus på det ljudet i många år nu. Att ha en DJ på den här scenen eller den scenen eller till och med ha en hel natt med trance -musik var inte tillräckligt, så Quantum Valley blir det åttonde steget vi har. Det är helt nytt. Det kommer att stå i ett cirkustält. Det kommer att vara värd för Dreamstate.

Upp och ned hus

vad är nicki minajs nettovärde

The Upside-down House är bokstavligen ett upp och ner hus. Det är helt svartbelyst. Vi har uppdaterat det sedan förra årets EDC. Det bara hoppar ut på dig, ser fantastiskt ut. Vi har många nya talanger på denna scen. Vi har också Insomniac Records -värd. Det är ett av de mest eklektiska stadierna, musikaliskt. Om du vill hitta en ny talang eller kanske upptäcka någon som du aldrig ens har hört talas om, är det här ett bra ställe att hitta ny musik.