George Strait tillbaka till Vegas, i augusti, på T-Mobile Arena

George Strait uppträderGeorge Strait framför 'You Wreck Me' på MusiCares Person of the Year -hyllningen som hedrar Tom Petty på Los Angeles Convention Center fredag ​​den 10 februari 2017. (Foto av Chris Pizzello/Invision/AP) George Strait rubrikerar T-Mobile Arena med sitt hitresidens 'Strait to Vegas' fredagen den 17 februari 2017 i Las Vegas. (Tom Donoghue)

George är på väg Strait tillbaka till Vegas.

Country superstjärna och Vegas arena favorit George Strait har meddelat sin återkomst till T-Mobile Arena den 13-14 augusti. Hans vistelse på platsen, Strait to Vegas, sattes i vänteläge 2020.

Ace in the Hole Band och jag har sett fram emot den här dagen i ett och ett halvt år, säger Strait i ett uttalande. Jag kan inte vänta med att se Vegas och alla mina fantastiska fans igen. Det har gått alldeles för länge. Vi ska äntligen cykla igen. Ses snart.phantom of the opera las vegas 2021

Caitlyn Smith är Straits speciella gäst.

Biljetterna säljs nu på www.StraitToVegas.com.

hash house a go go summerlin

Biljetter till Straits ursprungliga datum 2020 kommer att hedras för de schemalagda showerna. 28 augusti 2020 biljetter gäller för showen 13 augusti 2021. 29 augusti 2020 kommer biljetterna att gälla för showen den 14 augusti 2021.

De som inte kan delta i de schemalagda föreställningarna ombeds att begära återbetalning vid den ursprungliga inköpsstället under de kommande 30 dagarna.