Geraldo Rivera nettovärde

Hur mycket är Geraldo Rivera värt?

Geraldo Rivera nettovärde: $ 20 miljoner

Geraldo Rivera nettovärde: Geraldo Rivera är en amerikansk advokat, journalist, författare, reporter och talkshowvärd som har en nettovärde på 20 miljoner dollar. Geraldo Rivera kom först fram på 70- och 80-talet och vann utmärkelser för sina undersökande journalistiska rapporter om misshandlade patienter, John Lennons död och Elvis Presleys död. Han fortsatte med att vara värd för ett antal talkshows och är för närvarande värd för Geraldo och Large på Fox.

Han föddes Gerald Michael Riviera den 4 juli 1943 i New York City. Hans nyhetsunderhållningskarriär började 1970 när han anställdes som reporter på WABC-TV. Han fick internationell berömmelse tack vare den eponyma showen 'Geraldo' som pågick från 1987 till 1998.

Från 1994 till 2001 var han värd för 'Rivera Live' på CNBC.

Två månader efter attackerna den 11 september 2001 hoppade han över till Fox News. De närmaste åren arbetade Geraldo som krigskorrespondent och rapporterade från Afghanistan, Irak, Kuwait och mer. Han hade 22 stridsuppdrag under denna period, varav de flesta varade i veckor i taget och satte honom i mycket farliga situationer.

Från 2009 till 2011 var han värd för 'Geraldo at Large' på Fox News. Han tjänade som Fox-korrespondent på olika Fox-program under nästa decennium. Från och med 2018 lanserade Geraldo en radioshow i Cleveland.

Under sin karriär vann Geraldo Rivera sju Emmy-utmärkelser och ett Peabody-pris för sin rapport om missbrukade och försummade psykiskt utvecklingsstörda patienter. I skrivande stund har han författat åtta böcker. Han deltog i Dancing with the Stars och The Celebrity Apprentice.

Geraldo har varit gift fem gånger och har fem barn. Han är för närvarande gift med Erica Michelle Levy. De gifte sig 2003. De två har en dotter tillsammans och Geraldo har fyra andra barn från tidigare äktenskap. I maj 2015 betalade Geraldo och Erica 5,6 miljoner dollar för en lägenhet i New York City. De lade ut lägenheten till salu i november 2016 för 7,2 miljoner dollar. De hittade slutligen en köpare för 6,1 miljoner dollar. Han ägde tidigare en mindre enhet i samma byggnad som han köpte för 3,4 miljoner dollar 2011 och sålde 2015 för 3,96 miljoner dollar.

År 2017 flyttade Geraldo till sin frus hemstad Cleveland där de köpte en $ 2,8 miljoner $ 13.000 kvadratmeter herrgård. De äger fortfarande ett fritidshus vid vattnet i Edgewater, New Jersey, som de försökte sälja 2015 för 3,75 miljoner dollar, men till slut tog bort från marknaden och äger fortfarande den här dagen.

Geraldo Rivera nettovärde

Geraldo Rivera

Nettovärde: 20 miljoner dollar
Födelsedatum: 4 juli 1943 (77 år gammal)
Kön: Manlig
Höjd: 1.765 m (5 fot 9 tum)
Yrke: Advokat, journalist, talkshowvärd, författare, skådespelare, polis, sjöman, filmfotograf
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion