Fans av 'Ghost Adventures' måste betala för nya avsnitt

Zak Bagans undersöker The Golden Tiki i Las Vegas för paranormal aktivitet under ett avsnitt ...Zak Bagans undersöker The Golden Tiki i Las Vegas för paranormal aktivitet under ett avsnitt av 'Ghost Adventures'. (Resekanal)

Ghost Adventures: Cecil Hotel måste ha varit en hit.

Den två timmar långa specialen, en första gångs undersökning av Los Angeles landmärke som inspirerade American Horror Story: Hotel, användes för att hjälpa till att lansera den prenumerationsbaserade streamingtjänsten Discovery+ tidigare denna månad. Från och med nu kommer alla nya avsnitt av Ghost Adventures att ha premiär på streameren.

Många av er frågar och ja @DiscoveryPlus är officiellt det nya hemsökta hemmet för Ghost Adventures ... Titta på VARJE avsnitt nu och strömma kommande NYA avsnitt när de bara har premiär på d+. Häng med och håll utkik efter mer GA på d+ https://t.co/Ekl8boRU9z- Zak Bagans ️ (@Zak_Bagans) 12 januari 2021

hur mycket är dane cook värd

Som programvärd och exekutiv producent Zak Bagans twittrade: Många av er frågar och ja, @DiscoveryPlus är officiellt det nya hemsökta hemmet för Ghost Adventures ... Titta på VARJE avsnitt nu och strömma kommande NYA avsnitt när de bara har premiär på d+. Häng med och håll utkik efter mer GA på d+

En representant från Travel Channel bekräftade nyheten onsdag.

Det hade ryktat om att några av de mer populära serierna från kanalerna som är involverade i den nya satsningen - inklusive A&E, Lifetime, TLC, History, Animal Planet, Food Network, Travel Channel och HGTV - skulle flyttas till Discovery+, vilket i huvudsak lägger dem bakom en betalvägg. Planer kostar 4,99 dollar i månaden med reklam eller 6,99 dollar i månaden utan.

En annan serie med Las Vegas-baserade personligheter, Property Brothers: Forever Home, gjorde redan flytten till Discovery+. Nya avsnitt av serien, med Drew och Jonathan Scott i huvudrollen, kan bara ses på tjänsten.

vad är Kenya Moores nettovärde

Ghost Adventures -fans väger redan med en blandning av glädje, för att ha varje avsnitt tillgängligt för streaming på ett ställe och förfärad över tanken på att betala mer pengar för att se deras favoritprogram.

Här är några av reaktionerna:

Strålande nyheter detta har Binge tittat på @GhostAdventures@discoveryplus eftersom det kom ut definitivt värt att registrera sig för alla säsonger och specialerbjudanden finns där inklusive det lysande Cecil Hotel -problemet är att det finns så mycket att välja att titta på det hmm val val 🤔🤔 pic.twitter.com/2ynfoEaM3l

- Gracemahony (@Gracemahony5) 12 januari 2021

Har tittat sedan avsnitt 1 i säsong 1 och har inte missat ett avsnitt. Tja, fram till The Cecil Hotel -avsnittet. Jag kommer tyvärr inte att betala för enskilda kanaler och jag är ledsen att se dig gå. Detta är alla dessa shower som hoppar hajen.

hur mycket pengar tjänade ken jennings

- NortheastFirephotos (@NortheastFireph) 12 januari 2021

Jag har tittat på det från början, men jag, som många i denna pandemi, har bara inte råd med ännu en strömningstjänst. nätverkets beslut kommer sannolikt att kosta dig en stor del av din publik, inklusive mig. det var roligt så länge det varade. adios.

- Kurt B. (@Kurt_SDMF) 12 januari 2021

Jag gick med i Discovery+ enkelt att titta på alla GA -avsnitt men de har också andra saker att titta på. $ 4,99/månad är inte alls dåligt för mängden innehåll du får! Jag älskar det! Smart drag i slutet av din kille ..

vad är paul ryan nettovärde

- Ileana (@ ileana_828) 12 januari 2021

Alla som flammar Zak för ett beslut som förmodligen togs av någon ovanför honom i beslutsprocessen = 🤡
Vi vet alla hur Zak känner för clowner.

- Lost Winchester (@agntenglnd) 12 januari 2021