Grekiska restaurangen Elia flyttar till en ny plats

Grekiska restaurangen Elia kommer att flytta till en plats vid Sahara Avenue och Durango Drive som var tidigare ...Grekiska restaurangen Elia kommer att flytta till en plats på Sahara Avenue och Durango Drive som tidigare var hem för kock Marc's Trattoria. (Al Mancini)

Den populära västerländska grekiska restaurangen Elia flyttar i sommar. Ägaren Savvas Georgiadis bekräftar att det kommer att ta över utrymmet vid Sahara Avenue och Durango Drive som tidigare var kock Marc Trattoria. (Marc flyttade nyligen till Ahern Hotel på Sahara Avenue nära the Strip.)

Georgiadis räknar med att öppna det nya rummet i slutet av augusti eller början av september. Vid denna tidpunkt planerar han att fortsätta använda den nuvarande platsen till några dagar innan lanseringen av den nya.

Det var en bra plats för en start, att testa oss själva och göra ett namn för oss själva, säger han om restaurangen Durango Drive. Men nu är det dags att gå vidare.ghost adventures: cecil hotel hela avsnittet online gratis

Det nya utrymmet är större och inkluderar en uteplats. Georgiadis säger att båda kommer att vara till hjälp för att fortsätta arbeta under COVID-19-restriktioner.

Livet fortsätter, säger han om beslutet att flytta i det nuvarande klimatet. Vi måste fortsätta leva, med COVID eller utan COVID. Naturligtvis är vi försiktiga med att försöka skydda alla - våra anställda och våra gäster. Men vi måste gå vidare.

vad är keisha coles nettovärde

Nya Elia kommer att belysa matlagningen av en ny kock, Alexander Ricci.

Han är italiensk, men en hedersgrek, säger Georgiadis. Han har arbetat med grekisk mat i mer än åtta år, och han är mycket begåvad. Och han kommer att ha några riktigt, riktigt bra tillägg till menyn.