Om du kan äta Sickies 5-pund utmaning på en timme är det gratis

Victory Lap Challenge på Sickies. (Sickies Garage Burgers & Brews)Victory Lap Challenge på Sickies. (Sickies Garage Burgers & Brews)

Victory Lap Challenge på Sickies Garage Burgers & Brews börjar med två patty smältningar - börjar vara nyckelordet.

De bildar bullen av olika slag, som omsluter en mittbulle av en grillad ostsmörgås. Men sedan lägger Sickies verkligen på det: fläskkött, bacon, ytterligare burgare, två stekta ägg, stekta jalapenos, stekta pickles och benfria vingar, med grill och sriracha såser för att hålla ihop allt. Och om det inte uppfyller din stekt kvot serveras ett berg pommes frites tillsammans för totalt fem kilo mat.

Victory Lap Challenge kostar $ 49,99, men om du kvalificerar dig för clean plate-klubben på en timme är det gratis och du får en minnes-T-shirt plus ditt namn på Sickies berömmelse.Restaurangen Town Square har också några nya menyalternativ, till exempel mjuka kringlpinnar med varma stekar med doppsås för öl, $ 9,99; vattenkokare med fransk lökdipp, $ 7,99; Mozzerati -burgaren med stekt ostmassa, marinara och mozzarellaost, $ 14,99; och Chips & Dip Burger, som toppas med vattenkokare, fransk lökdipp och provolonost, $ 12,99. sickiesburgers.co m