Det duellerade Dianas under Ross 'Encore Theatre -föreställning

Chris Woods, till vänster, träffar scenen med Diana Ross på Encore Theatre lördagen den 21 oktober 2017. (Frank Marino)Chris Woods, till vänster, träffar scenen med Diana Ross på Encore Theatre lördagen den 21 oktober 2017. (Frank Marino) Chris Woods, till vänster, träffar scenen med Diana Ross på Encore Theatre lördagen den 21 oktober 2017. (Frank Marino) Line of Lady Luck, från vänster: Lindsay Roginski, Rachel Tyler, Nicole Kaplan och Heidi Marie Webster, visade på 'NF Hope Concert' på Palazzo Theatre söndagen den 22 oktober 2017. (Facebook) Sångparodier är impressionistiska Gordie Browns specialitet. (Mike Weatherford/Review-Journal) Smak Flav bryter från en intervju med KSNV-TV: s Jillian Lopez för att ta ett knä under nationalsången under Mike Hammers välgörenhets-gokartlopp på Gene Woods Racing söndagen den 22 oktober 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Katterna! Bureau vid detta skrivande är ett metall picknickbord vid Mike Hammer Celebrity Go-Kart Race på Gene Woods Racing Experience på 121 E. Sunset Road. Evenemanget är en fördel för militära stödorganisationer Nathan Tyler Davis Foundation, Forgotten Not Gone och RWB Dog Tags (som tillhandahåller servicehundar för veteraner).

Detta är ännu en enda-i-VegasVille-scen. För några ögonblick sedan den utövande artisten och Flamingo headliner Tejpansikte träffade veteranen från andra världskriget, flygvapnet, överste. Theodore Lumpkin , som är 98 och besöker från Los Angeles.

Han är en pensionerad underrättelseofficer. Herr Lumpkin, jag menar. Tape Face är en fungerande och intelligent komisk.Mer från vår scen:

Diana fördubblades

Diana Ross upptäckte en bekant figur i publiken på Encore Theatre på lördagskvällen och ropade: 'Kom hit, tjej!

Miss Ross hade fel om könet men ringde rätt. Hon hade faktiskt tillkallat Chris Woods , som har skildrat Ross i 32 år i två shower på the Strip, Evening at La Cage at the Riv och för närvarande Frank Marino Divas Las Vegas på The Linq Hotel.

Det var helt otroligt, sa Woods söndag. Jag kom upp på scenen och tittade ut på publiken, och det blev tokigt, och hon log bara: ”Vad händer här?” Woods hade inte ens förväntat sig att delta i showen, men tog ett erbjudande i sista minuten från Marino-ett Ross-fan som har sett henne uppträda minst 200 gånger under de senaste tre plus decennierna.

Jag tänkte ta en vän som backade i sista minuten, så jag ropade till Chris: ”Vill du träffa Diana?” Och han säger ”Kan jag bära klänningen?” Sa Marino på söndagen. Jag sa: 'Absolut! Bär den så får vi se vad som händer. '

Marino och Woods satt på första raden, och Woods intog graciöst scenen under showavslutningen, I Will Survive. När publiken jublade omfamnade Ross sin hyllningsfigur i slutet av numret.

Hon sa: ”Du är så vacker!” Sa Woods, som hade svårt att lämna lokalen. Det tog mig 90 minuter att lämna teatern.

Marino stod och vakade. Jag skojar inte, 90 procent av publiken tog bilder med Chris. Nittio minuter om matchar Ross scentid, men den här natten var hyllningskonstnären en show för sig själv. Eller, i det här fallet, sig själv.

Hjärtat i 'Showstoppers' ...

... slår fortfarande in en ny handling av välkända figurer som kallas Lady Luck. Den nyetablerade ensemblen frontas av tidigare Steve Wynn's Showstoppers -artister Nicole Kaplan, Rachel Tyler, Lyndsay Roginski och Heidi Marie Webster och stöds av ex-Showstoppers musikchef Dave Loeb och ett band i sju delar.

Besättningen debuterade på söndagens NF Hope -konsert kl byggnad Teater, sjunger That's Life för att lansera föreställningen.

Wynn har använt bandet för att locka till kongressaffärer och erbjuder dem som ett slags husakt för inkommande företagsevenemang på hotellet. Smart, eller hur? Wynn's baslinjekoncept för Showstoppers, som skulle utnyttja det bästa av musikteater, var ädelt. Så är denna handling, som är att se efter.

Flav på knäet

lisa marie presley 2016 nettovärde

Den framstående hiphop-superstjärnan Flavour Flav är bland kändisarna på Hammers drive-a-thon. Flav tog ett knä tidigare som Gabriella Versace av SexxyWestgate Las Vegas sjöng nationalsången.

Jag gör bara min grej, förklarade Flav och stod för proffsidrottare (främst NFL -spelare) som tar ett knä för att protestera mot rasisk ojämlikhet och polisbrutalitet. Jag försöker bara göra mitt uttalande och hålla det verkligt.

Brown går vidare

Gordie Brown är på väg att hoppa av från Sin City Theatre kl Planet Hollywood. Räkna med att han flyttar till en större plats i mitten av november, i en ny 19:30. tidslucka. Browns 17:30 serier har inte tagit tag i, och han har gått vilse i en blandning av shower på den platsen och över hela Planet Hollywood (delar en byggnad med sådana som Ringo Starr och Jennifer Lopez är något av en utmaning).

Brown försöker återigen tjäna som namnet på hans egendom, som han var under hans dagar kl Golden Nugget. Detta nästa hotell kommer i början att tillåta honom att vara det.

Vista är en Caesars sak

Mitt i oavbrutet surrande att sammanslagningen av Hakkasan-SBE Entertainment löser sig, har Hakkasan kastat Vista Cocktail Lounge på Caesars Palace. Hotellet tog över verksamheten för ett par veckor sedan.

Vista har varit långsam att utvecklas trots sin eleganta samtida design och valbara läge mittemot ingången till Colosseum.