Jennifer Garner Nettovärde

Hur mycket är Jennifer Garner värt?

Jennifer Garner Nettovärde: 80 miljoner dollar

Jennifer Garner Nettovärde och lön: Jennifer Garner är en amerikansk skådespelerska och filmproducent som har en nettovärde på 80 miljoner dollar. Jennifer är också en högt betald produktstödjare för varumärken som Capital One och Neutrogena.

Tidigt liv: Jennifer Garner föddes den 17 april 1972 i Houston, Texas. Hennes far, William, var kemiingenjör, och hennes mamma var hemmafru som blev högskolelärare. När hon var tre flyttade Garner med sina föräldrar och två systrar till Charleston, West Virginia. Hon växte upp i ett konservativt hushåll och gick i en lokal metodistkyrka varje söndag och semesterbibelskola. Tonåringarna fick inte sminka, måla naglarna, genomtränga öronen eller färga håret.

Garner registrerade sig vid Denison University i Granville, Ohio efter examen från George Washington High School 1990. Efter tre år bytte hon huvudämne från kemi till teater och tillbringade höstterminen 1993 vid National Theatre Institute i Waterford, Connecticut. Hon tog examen med en kandidatexamen i teater 1994 och flyttade till New York för att bedriva skådespelare.

Karriär: Efter att ha landat några mycket mindre roller i olika miniserier efter examen flyttade Garner till Los Angles 1997. Hon nappade sin första ledande roll i TV-filmen 'Rose Hill' och gjorde sitt första långfilmutseende i perioddraman 'Washington Square' . ' Hon var inblandad i Woody Allen-filmen 'Deconstructing Harry', men det mesta av hennes framträdande klipptes från den slutgiltiga redigeringen av filmen. Garner spelades i J.J. Abrams populära collegedrama 'Felicity' 1998, som var hennes viktigaste roll hittills. Hon spelade mindre roller i stora filmer som 'Dude, Where's My Car?' år 2000 och 2001: s krigsepos 'Pearl Harbor'.

2001 visade sig vara en vändpunkt i Garners karriär när hon spelade som Sydney Bristow i ABC: s 'Alias'. J.J. Abrams, programskaparen, hade skrivit delen med henne i åtanke. 'Alias' sändes i fem säsonger, med Garners lön steg långsamt tills det var 150 000 $ per avsnitt i slutet av serien. Showen var framgångsrik bland både publik och kritiker, och Garner fick många nomineringar och vinster för sin prestation.

Medan hon arbetade på 'Alias' fortsatte hon att arbeta intermittent i film. Efter att ha blivit imponerad av hennes framträdande i 'Alias' ringde Steven Spielberg personligen för att erbjuda henne en liten roll i 2002: s 'Catch Me if You Can'. Hennes första co-starring filmroll var motsatt Ben Affleck i 'Daredevil' 2003. Hon fick sin första ledande roll i den hyllade romantiska komedin '13 Going on 30' 2004. Filmen tjänade 96 miljoner dollar över hela världen och Garner fick beröm. för hennes ansträngande charmiga skildring av huvudpersonen Jenna. Efter ett års paus när 'Alias' upphörde återvände hon till jobbet 2007 med den stora hit 'Juno', en film av Diablo Cody och Jason Reitman. Hennes arbete som Vanessa, en kvinna som desperat vill adoptera ett barn, var helt effektiv och kritikerrosad.

Garner återvände till scenen i slutet av 2007 och i början av 2008, spelade Roxanne och spelade tillsammans med Kevin Kline i 'Cyrano de Bergerac' på Broadway, där hon träffade lysande recensioner av sin föreställning. Strax efter blev hon talesman för hudvårdslinjen Neutrogena.

Jennifer Garner Nettovärde

(Foto av Alberto E. Rodriguez / Getty Images)

Garner fortsatte med romantiska komedier, inklusive 'The Invention of Lying' från 2009, där hon spelade motsatt Ricky Gervais i sin regidebut och återigen fick beröm för sin felfria komiska timing.

I 2012-draman 'The Odd Life of Timothy Green' spelade Garner en mamma för första gången med huvudrollen mot Joel Edgerton. Filmen såg blygsam monetär framgång och fick blandade recensioner. Garner arbetade med Matthew McConaughey i 2013 års drama Dallas Buyer's Club, där hon skildrade rollen som en läkare som behandlade Texas AIDS-patienter under 80-talet. Hon berömdes än en gång kritiskt av både granskare och fans för hennes känsliga och gripande prestanda.

Garner har fortsatt att finslipa sitt skådespelare och visas i stora roller på och av under hela 2010-talet. Hon hyllas ofta för sin förmåga att få kontakt med publiken på emotionella och humoristiska nivåer. I augusti 2018 hedrades hon med en stjärna på Hollywood Walk of Fame. År 2019 tillkännagavs att hon kommer att spela i Yes Day, en Netflix-komedi regisserad av Miguel Arteta.

Alias ​​lön : Hur mycket tjänade Jennifer Garner för 'Alias'? För tidiga säsonger tjänade hon 45 000 dollar per avsnitt, vilket utgjorde cirka 1 miljon dollar för hela 22-avsnittssäsongen. I slutet av showens körning var Garners högsta lön 150 000 dollar per avsnitt, ungefär 3,3 miljoner dollar för säsongen.

Övriga löner : Jennifer lön för 2004 års '13 Going 30 'var 3 miljoner dollar.

För 2007: s 'The Kingdom' fick Garner 7 miljoner dollar. Samma år dök hon upp i 'Juno', för vilken hon accepterade en nominell lön i förväg i utbyte mot en procent av filmens backend brutto.

Capital One-vinster : Hur mycket får Jennifer Garner betalt för att visas i Capital One-reklam? Vanligtvis tjänar en högprofilerad skådespelare som Jennifer inte en lön per reklam med ett varumärke som Capital One. Istället kommer hon att underteckna ett långsiktigt kontrakt som täcker ett visst antal reklamfilmer per år. Baserat på jämförbara skådespelares kända godkännandekontrakt, går Garner sannolikt under en 5-årig $ 15-20 miljoner dollar för att arbeta med Mercedes. Det är 3-4 miljoner dollar per år om du vill tänka på det på det sättet. Men pengarna betalas troligen i förskott.

Aktivism: Garner är en stark förespråkare för utbildning i tidig barndom. Hon är ambassadör och sitter i förvaltningsrådet för Rädda Barnen, som främjar nationell kompetens och tidig utbildning. Hon besöker ofta familjer som är involverade i programmet Early Steps to School Success, som hjälper familjer att få hjälp med utbildning i förskolan.

Medan Jennifer har sagt att hon inte är en alltför politisk person, har hon donerat till olika demokratiska politiker inklusive Wendy Davis. Garner var också värd för två insamlingar för Barack Obama 2008 och en insamling till stöd för Hillary Clinton 2016.

Garner stöder röster lagar som skyddar barn till kändisar från paparazzi. Hon vittnade tillsammans med Halle Berry i augusti 2013 till stöd för en proposition för att skydda barn från trakasserier från fotografier, som passerade och nu är Kaliforniens lag.

Privatliv: Jennifer Garner var gift med skådespelaren Scott Foley från 2000 - 2004. De träffades på uppsättningen Felicity 1998. Hon var sedan gift med skådespelaren / produkten / regissören Ben affleck , som hon träffade på uppsättningen av Pearl Harbor, från 2005 - 2015. Garner och Affleck, som har tre barn tillsammans, meddelade sin splittring den 30 juni 2015. Deras skilsmässa slutfördes i oktober 2018. Det rapporterades att det inte fanns någon Äktenskapsförord.

Utmärkelser: År 2002 vann hon ett Golden Globe-pris för bästa framträdande av en skådespelerska i en tv-serie - Drama för Alias. Hon vann ett Screen Actors Guild Award 2005 för samma roll. Garner har vunnit flera andra utmärkelser och nominerats till mer än 50 inklusive tre andra Golden Globes och fyra Primetime Emmy Awards.

Fastighet : 2009 spenderade Jen och Ben 17,55 miljoner dollar för ett hem i stadsdelen Pacific Palisades i LA. Jennifer fortsatte att bo i detta hus till slutet av 2018. Efter att hon och barnen flyttade sålde Ben och Jen denna herrgård till Maroon 5-sångaren Adam Levine för 32 miljoner dollar i januari 2019. Samma månad spenderade Jennifer 8 miljoner dollar på ett nytt hem i Los Angeles stadsdel Brentwood Park. I april 2018 köpte Ben en herrgård på 19 miljoner dollar i Pacific Palisades.

Jennifer Garner Nettovärde

Jennifer Garner

Nettovärde: 80 miljoner dollar
Födelsedatum: 17 apr 1972 (48 år)
Kön: Kvinna
Höjd: 1,73 m (5 fot 8 tum)
Yrke: Skådespelare, TV-producent, filmproducent, talesman, affärsperson, röstskådespelare, TV-regissör
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2021

Jennifer Garner vinster

Klicka för att expandera
  • Juno% av backend
  • Riket 7 000 000 dollar
  • 13 Fortsätter 30 $ 3,000,000
  • Alias ​​$ 150000 / avsnitt
  • Alias ​​$ 45 000 / avsnitt
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion