Jill St. John Nettovärde

Hur mycket är Jill St. John Worth?

Jill St. John Nettovärde: 20 miljoner dollar

Jill St. John nettovärde: Jill St. John är en amerikansk skådespelerska som har en nettovärde på 20 miljoner dollar. Det är en kombinerad nettovärde med sin man sedan 1990, kollega Robert Wagner. Hon är mest känd för sin Golden Globe-nominerade föreställning i 'Come Blow Your Horn', och som Bond Girl, Tiffany Case, i 'Diamonds Are Forever'.

Jill St. John, även känd som Jill Arlyn Oppenheim, föddes i Los Angeles, Kalifornien den 19 augusti 1940. Hon började dansa när hon var barn och uppträdde med Children's Ballet Company i Los Angeles. Därifrån fortsatte hon med examen från Hollywood Professional School och registrerade sig sedan på UCLA. Hon började sin professionella prestationskarriär när hon gick i grundskolan, först på radion och sedan flyttade hon till tv-filmer som gjordes för tv, inklusive 'George Burns och Gracie Allen Show'. Hon började spela i filmer i slutet av 1950-talet och fortsatte att visas i filmer som 'The Lost World', 'The Roman Spring of Mrs. Stone', 'Tony Rome', 'Foreign Exchange', 'The Concrete Jungle 'och' Spelaren '.

Fastighet : 1983 betalade Robert 220 000 dollar för en 1 tunnland stor egendom i LA: s stadsdel Brentwood som ursprungligen byggdes 1940 av den berömda arkitekten Cliff May för att användas som hans personliga familjebostad. Vid något tillfälle köpte han fastigheten intill och skapade en 1,6 hektar stor förening komplett med stort huvudhus, pensionat, tennisbanor och häststall. Wagner nådde också ut till Cliff May och anställde honom för att slutföra en fullständig renovering och expansion.

I augusti 2007 sålde Wager och St. John fastigheten för 14 miljoner dollar. Köparna var Rita Hogan - arvtagare till ett japanskt videospelimperium och hennes man Richard Edlund - en Oscar-vinnande filmfotograf. Av någon anledning flyttade Richard och Rita aldrig in i huset, som satt tomt de närmaste 12+ åren. Tyvärr dog Rita 2019. Wagner / St. John herrgård såldes i januari 2021 för 11 miljoner dollar.

Efter att ha sålt Brentwood-herrgården packade Robert och Jill upp och flyttade heltid till Aspen, Colorado där de hade ägt ett hus sedan 1995. De fortsätter också att äga en lägenhet i Los Angeles.

Jill St. John Nettovärde

Jill St. John

Nettovärde: 20 miljoner dollar
Födelsedatum: 19 augusti 1940 (80 år)
Kön: Kvinna
Höjd: 1,68 m (5 fot 6 tum)
Yrke: Skådespelare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2021
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion