'Juno' -skådespelerskan Ellen Page kommer ut som gay

Ellen Page anländer till LA -premiären av Fox Searchlight PicturesEllen Page anländer till LA -premiären av Fox Searchlight Pictures '' The East 'som presenterades av Piaget i denna 28 maj 2013 filfoto taget i Los Angeles. Page, den förtjusande, udda skådespelerskan som förtrollade filmpubliken 2007 som den gravida tonåringen Juno, kom ut som gay fredag ​​kväll den 14 februari 2014 på en konferens för pedagoger och rådgivare som arbetar med HBTQ -ungdomar. (Foto av Matt Sayles/Invision/AP/File)

LOS ANGELES - Ellen Page, som vann filmbesökarnas hjärtan som gravid tonåring i filmen Juno 2007, har kommit ut som gay.

vad är vanessa williams nettovärde

26-åringen berättade för en Las Vegas-publik fredag, jag är här idag för att jag är gay. Hon talade till en konferens med rådgivare som arbetar med tonåringar som identifierar sig som lesbiska, homosexuella, transpersoner, bisexuella eller queer.

En video av hennes tal publicerades på Los Angeles Times webbplats.Page säger att hon led i flera år för att hon var rädd för att komma ut. Hon sa till publiken, jag står här idag, med er alla, på andra sidan all den smärtan.

Page fick en Oscar -nominering för sin prestation i Juno. Hon hade också stora roller i X-Men: The Last Stand 2006 och Inception 2010.