Familjen Kardashian Net Worth

Hur mycket är Kardashian Family Worth?

Kardashian-familjen nettovärde: 2 miljarder dollar

Kardashian-familjen nettovärde: Kardashian Family är en amerikansk familj som har en sammanlagd nettovärde på över 2 miljarder dollar. Familjen Kardashian är av armenisk nationalitet på patriarken Robert Kardashians sida och nederländska, engelska, irländska, tyska och skotska på Kris Jenners sida. Robert Kardashian och Kris Houghton gifte sig den 8 juli 1978. Han är mest känd för att representera O.J. Simpson i hans mordrättegång mot sin ex-fru Nicole Brown Simpson och hennes vän Ron Goldman. De har fyra barn: Kourtney föddes 1979, Kim 1980, Khloe 1984 och Rob Jr. 1987. Robert och Kris skildes 1991. De förblev nära vänner fram till hans död 2003 från matstrupscancer.

Kris gifte sig med den pensionerade olympiska tävlingsidrottaren Bruce Jenner i april 1991, bara en månad efter att hennes skilsmässa från Robert Kardashian blev slutgiltig. Bruce kom ut som en transgender kvinna 2015 och är nu Caitlyn Jenner. Kris och Caitlyn har två döttrar: Kendall född 1995 och Kylie, född 1997.

Familjen har presenterats på E! reality-tv-serien 'Keeping Up with the Kardashians' (och dess olika spinoffs) sedan oktober 2007. Familjen beräknades tjäna 65 miljoner dollar 2010. De tecknade ett avtal med E! att hålla showen på lufta i ytterligare tre år 2012 för 40 miljoner dollar. Det sägs att de tjänade 10 miljoner dollar per säsong av showen. Den 18: e säsongen av 'Keeping Up With the Kardashians' hade premiär i mars 2020.

Förmögenhetsuppgifter:
Robert Kardashian sr nettovärde : $ 30 miljoner
Den avlidne Robert Kardashian föddes i Los Angeles 1944. Han gick på University of Southern California där han träffade O.J. Simpson och blev vän med honom. Kardashian var vattenpojken för fotbollslaget som O.J. Simpson var en integrerad medlem av. Kardashian gick till juridik vid University of San Diego. Han utövade advokat i ett decennium innan han grundade 'Radio & Records', en handelspublikation 1973. Han sålde publikationen för en avsevärd vinst 1979. Kardashian kom också på idén att spela musik som fyllmedel i biografer. Idén visade sig vara lönsam och han startade ett företag som heter Movie Tunes baserat på denna förutsättning. Robert Kardashian anslöt sig sedan till sin gamla vän från college, OJ Simpson, för att starta ett fryst yoghurtföretag som heter Juice, Inc. De startade så småningom ett musikvideoproduktionsföretag som heter Concert Cinema. Under denna tid blev familjen Kardashian och familjen Simpson extremt nära och en känsla av lojalitet skapades mellan de två hushållen. OJ var så nära Robert Kardashian att han fungerade som den bästa mannen vid den senare bröllopet. År 1994 mördades påstås Simpson sin ex-fru Nicole Brown Simpson och hennes vän Ron Goldman och Simpson vände sig till hans gamla college-vän för representation i mordrättegången. Robert dog den 30 september 2003.

Kris Jenner nettovärde: 170 miljoner dollar
År 2007 hade Kris Jenner en idé. Hon träffade Ryan Seacrest och gav honom idén till en realityshow som skulle innehålla Kris och hennes barn. Hon formade om sina flickor som kändispåverkare. Kris fick idén till showen från producent Deena Katz, som var vänlig med Jenner och hennes barn och såg underhållningsvärde i en show centrerad på hennes excentriska klan. Seacrest hade sitt eget produktionsföretag och skickade en kameraman för att fånga familjen i deras naturliga livsmiljö. Han granskade filmen och bestämde sig för att gå vidare med projektet, med tanke på den populära MTV-showen 'The Osbournes' som inspiration. Därifrån föddes 'Keeping Up with the Kardashians'. Showen plockades upp E! underhållningsnätverk och Jenner gick vidare som verkställande producent. Showen belyser drama som kommer med att ha en blandad kändisfamilj och många barn i liknande åldrar. Det fokuserar också på affärsverksamhet och personliga liv för barnen Kardashian och Jenner. Debuterande den 14 oktober 2007 har 'Keeping Up with the Kardashians' gått med i en av de längsta amerikanska reality-tv-serierna. Kris fungerar som chef för sina döttters olika ansträngningar och är delägare i både Kylie Cosmetics (10%) och KKW Beauty (8%). Jenner sålde hälften av sin andel i Kylie Cosmetics i november 2019 till ett värde av 30 miljoner dollar. Hennes 8% andel i KKW är värd 80 miljoner dollar.

Kourtney Kardashian nettoförmögenhet : 45 miljoner dollar
Kourtney Kardashian är det äldsta barnet till Kris Jenner och Robert Kardashian. Hon uppträdde i reality-tv-serien 2005 Filthy Rich: Cattle Drive, där hon tjänade pengar för välgörenhet tillsammans med George Foreman III och Brittny Gastineau. Kourtney började dejta Scott Disick 2006. De träffades på vän Joe Francis husfest i Mexiko. Paret har haft en om-och-igen-relation, hela filmen av showen. Kourtney födde sin första son, Mason Dash Disick, den 14 december 2009. Masons födelse filmades och sändes under den fjärde säsongen av 'Keeping Up with the Kardashians'. Den 8 juli 2012 födde Kourtney sitt andra barn, dottern Penelope Scotland Disick och den 14 december 2014 deras tredje barn, sonen Reign Aston Disick, på Masons 5-årsdag. År 2015 meddelade paret att de separerade.

(Foto av ANGELA WEISS / AFP) (Foto av ANGELA WEISS / AFP via Getty Images)

Kim Kardashian West nettovärde : 900 miljoner dollar
Redan 2003 gjorde Kim Kardashian ett sexband med sin dåvarande pojkvän Ray J. År 2007 läcktes det sexbandet, kallat 'Kim Kardashian Superstar', vilket ledde till att hon (och hennes familj) blev berömd. Senare 2007 anställdes Kourtney, hennes mamma Kris, hennes styvfar Bruce (nu känd som Caitlyn) och hennes syskon Kim, Khloé, Rob, Kendall och Kylie för att spela i E! realityserien 'Keeping Up with the Kardashians'. Vi började spåra Kims nettoförmögenhet i oktober 2009. Då uppskattade vi hennes förmögenhet till 10 miljoner dollar. 2011 hade hennes förmögenhet vuxit till 20 miljoner dollar. Två år senare, i början av 2013, var hon värd 40 miljoner dollar. Mellan 2013 och 2018 fortsatte Kims rikedom bara att växa. Hon var värt 85 miljoner dollar 2015 och 150 miljoner dollar 2017. Från och med april 2020 är Kim Kardashians nettovärde 350 miljoner dollar. Vi höjde Kims substansvärde till 900 miljoner dollar den 29 juni 2020, då det tillkännagavs att Coty Inc. hade förvärvat en andel på 20% i KKW beauty för 200 miljoner dollar. Den affären gav det övergripande varumärket ett värde på 1 miljard dollar. Kim behöll en andel på 72% efter affären som har ett värde på 720 miljoner dollar.

Kim är naturligtvis gift med Kanye West och de har fyra barn: North, Saint, Chicago och Psalm.

Khloe Kardashian nettoförmögenhet : 50 miljoner dollar
År 2007 blev Khloe och hennes familj i fokus för en reality-tv-serie som heter 'Keeping Up with the Kardashians'. Det följer Kardashian-familiens drama, bedrifter och professionella syften. Seriens framgång har lett till avknoppningar inklusive 'Kourtney and Khloé Take Miami', som dokumenterade Kourtney och Khloes flytt till Florida för att öppna en av deras DASH-klädbutiker och 'Khloé & Lamar'. 'Kourtney & Khloe Take the Hamptons' följde Khloe, Kourtney och Scott Disick när de flyttade till Hamptons för att öppna DASH-butiken i New York tillsammans med en popup. Det varade en säsong och tio avsnitt. Khloe tävlade också på 'Celebrity Apprentice' 2009.

Khloe Kardashian har en dotter, True, med basketspelaren Tristan Thompson.

Rob Kardashian Jr. nettovärde : 10 miljoner dollar
Rob Kardashian är en talangagent som var integrerad i bildandet och framgången för popgruppen BG5. Gruppen, som ursprungligen sköts av sin mamma Kris, har dykt upp på tv i 'Keeping up with The Kardashians'. 2012 tjänade Kardashian som en av de slutliga domarna i Miss USA. Även 2012 deltog Kardashian i en dejtingspel på Fox som heter 'The Choice'.

Reality-serien 'Rob & Chyna' hade premiär i september 2016. Den följde Rob Jr.s förhållande med modellen Blac Chyna när de förberedde sig för att få sin första bebis. Det fanns sex timmar långa avsnitt och en special med födelsen av deras dotter Dream, och showen drog slutsatsen att december. Rob Kardashian har också dykt upp i den populära TV-spelshowen 'Dancing with the Stars' under showens 13: e säsong. Han parades ihop med Cheryl Burke och slutade göra det längre än hans syster Kim Kardashian gjorde under sitt utseende under säsong sju i showen. Kardashian var nära att elimineras under den fjärde veckan men hamnade som den mest förbättrade dansaren och gick vidare till finalen med Burke. Cheryl och Rob hamnade på andra plats.

Caitlyn Jenner nettovärde: 100 miljoner dollar
Bruce Jenner, nu känd som Caitlyn Jenner, är en olympisk guldmedaljägare, företags talesman och reality-tv-stjärna. Caitlyn Jenner är mest känd för att vara en röst för transgender-samhället efter att ha tillbringat de första 65 åren av sitt liv som tidigare olympisk guldmedaljvinnande decathlet Bruce Jenner. Som Bruce var hon gift med Kris Jenner från 1991 till 2015 och har två barn: Kendall Jenner och Kylie Jenner.

Kendall Jenner nettovärde: 45 miljoner dollar
Utanför familjen reality-tv-serien är Kendall Jenner en mycket eftertraktad modell som tecknade med Wilhelmina Models när hon var 14. I april 2010 presenterades Jenner i 'Teen Vogue' och i september 2011 gick hon för designern Sherri Hill under Mercedes-Benz modevecka. Hon tecknade med The Society Management i november 2013. Under Society Management har Jenner gått för framstående märken som Marc Jacobs, Givenchy, Chanel, Donna Karan, Diane von Fürstenberg, Tommy Hilfiger, Fendi, Bottega Veneta, Pucci, Dolce & Gabbana, Balmain, Victoria's Secret, H&M, Oscar de la Renta, Vera Wang, Givenchy, Miu Miu och Dior. Noterade publikationer som hon har dykt upp i inkluderar 'Vanity Fair', 'Harper's Bazaar,' 'GQ' och olika internationella 'Vogue' -frågor.

Kylie Jenner nettovärde : 700 miljoner dollar
Vi började spåra Kylies förmögenhet i november 2011. Vid den tiden uppskattade vi att den då 14-åringen hade en nettovärde på 300 tusen dollar. I juni 2013 höjde vi vår uppskattning till 2 miljoner dollar. I mitten av 2014 hade hennes nettovärde fördubblats till 4 miljoner dollar. Hon korsade först 10 miljoner dollar i juli 2016. Kylies nettovärde började skjuta i höjden runt mitten av 2017. I juni 2017 kopplade vi hennes nettovärde till 50 miljoner dollar. I juli 2018 höjde vi det numret till 200 miljoner dollar. Från och med mitten av 2019 uppskattade vi hennes förmögenhet till 300-400 miljoner dollar, varav mycket är pappersförmögenhet baserat på värdet av Kylie Cosmetics. Den stora majoriteten av hennes nettovärde kommer från hennes företag Kylie Cosmetics. I november 2019 sålde Kylie 51% av sitt företag till Coty Inc. för 600 miljoner dollar. Värderar företaget som helhet till 1,2 miljarder dollar. Från och med maj 2020 har värdet minskat avsevärt. Kylie tjänade definitivt cirka 340 miljoner dollar efter skatt från försäljningen, men värdet av hennes återstående 45% -aktie i varumärket har minskat betydligt.

Kylie har en dotter, Stormi, med rapparen Travis Scott.

Familjen Kardashian Net Worth

Kardashian-familjen

Nettovärde: 2 miljarder dollar
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion