Karlie Redd nettovärde

Hur mycket är Karlie Redd värt?

Karlie Redd nettovärde: 1,2 miljoner dollar

Karlie Redd nettovärde: Karlie Redd är en amerikansk rappare, dansare, modell och realitystjärna som har en nettovärde på 1,2 miljoner dollar. Karlie Redd är mest känd för att vara en av rollmedlemmarna i VH1 realityshow Love & Hip Hop: Atlanta . Hon har varit huvudrollsmedlem sedan showen hade premiär i juni 2012.

Karlie har också dykt upp i showen Scream Queens 2 , och är en begåvad dansare och omslagsmodell med flera tidningsomslag i sin portfölj. Hon föddes i New York City men tillbringade mycket av sin barndom i Trinidad. Vid 16 års ålder hade hon bokat över 40 spelningar som modell i tryck och på TV. Hon flyttade tillbaka till New York i tonåren och gick på AFI & Los Angeles Film School och tog examen i regi och produktion. Som dansare turnerade hon också med den prestigefyllda Alvin Ailey Dance Company . Under sin karriär hittills har Redd arbetat med bland andra Sean Kingston, Tyrese Gibson, Jamie Foxx och Claudette Ortiz.

Karlie Redd blev framträdande i musikvärlden efter att ha undertecknats av Birdman's Hantering av kontanta pengar.

Hon fick ytterligare popularitet efter att ha dykt upp på VH1 Love & Hip Hop: Atlanta. På showen har hon daterat andra stjärnor Benzino och Yung Joc. För sitt arbete med L&HH tjänar hon 40 000 dollar per avsnitt. Under de första nio åren som showen var på visade hon sig i 22 avsnitt. Det uppgår till cirka 880 000 dollar i intäkter före skatt.

Hon är också en återkommande rollmedlem på showen Saints & Sinners för vilken hon tjänar 10 000 dollar per avsnitt. I skrivande stund har det funnits 10 avsnitt.

(Foto av Emma McIntyre / Getty Images för MTV)

År 2014 hade hon en roll i Chris Rock-filmen Topp fem . Samma år hade hon en ledande roll i den oberoende filmen, 30 dagar i Atlanta .

Andra satsningar : 2012 lanserade Karlie ett företag som heter Redd Remy Hairline.

År 2015 öppnade hon en butikskläderbutik i Atlanta som heter Merci Boutique.

I augusti 2019 fick Karlie ett förskott på 300 000 dollar från det vuxna företaget Doc Johnson för att producera en serie sexleksaker.

Hon gör ytterligare intäkter från ett Only Fans-konto.

Karlie Redd nettovärde

Karlie Redd

Nettovärde: 1,2 miljoner dollar
Kön: Kvinna
Yrke: Sångare, modell, dansare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion