Kate Price

 Kate Price Miljon
: 1 miljon dollar
Födelsedatum 22 maj 1978 (44 år)
Födelseort Brighton
Kön Kvinna
Höjd 5 fot 4 tum (1,626 m)
Yrke Sångare, modell, författare, författare, låtskrivare, affärsman, skådespelare, modell, nakenglamourmodell, filmproducent
Nationalitet Storbritannien

💰 Jämför Katie Prices

Vad är Katie Prices?

Katie Price, AKA Jordan, är en engelsk kändis och före detta glamourmodell som har ett nettovärde på 1 miljon dollar. Katie Price fick erkännande som en glamourmodell i slutet av 90-talet under pseudonymen Jordan. Hon har medverkat i flera reality-tv-serier sedan dess, inklusive 'Jag är en kändis... Få mig härifrån!' och 'Celebrity Big Brother', samt hennes egen självfokuserade serie 'Jordan', 'Katie & Peter' och 'Katie Price: My Crazy Life'. Som nominell författare har Price publicerat flera romaner, självbiografier och barnböcker.

Katie Price började modellera som barn och anställdes som modell för en barnklädeslinje när hon var 13. Tyvärr insisterade fotografen på att hon skulle modellera i sina underkläder, och det visade sig att han faktiskt var en dömd pedofil. Det var inte ett särskilt gynnsamt sätt att börja sin yrkeskarriär. Efter att ha lämnat skolan vid 16 års ålder, där hon var en mästare i simmare, återupptog hon sin modellkarriär. Den här gången var hon mer framgångsrik och dök upp i flera brittiska publikationer, inklusive ett högprofilerat uppslag på sida tre, den topless glamourmodellsektionen av tabloiden 'The Sun'. Från och med 1996 blev hon en fast del av sidan tre och i olika tidningar, såsom FHM, Nuts, Maxim, British Playboy och Loaded. Hon har sedan dess också synts på omslaget till Playboy i USA, och i Vogue och Esquire. Hon har skrivit spalter, släppt böcker om sitt liv, medverkat i olika dokusåpor, varit värd för program, lanserat kläd- och hårvårdslinjer och fortsatt att modellera.



förra veckan ikväll med john oliver taktiska överfallstorka

Price har haft många mycket publicerade personliga relationer. Hon har varit gift tre gånger, inklusive sångerska Peter Andre (2005-2009), proffskämpen Alex Reid (2010-2011) och byggare och deltidsstrippare Kieran Hayler, som hon gifte sig med 2013. Det är allmänt känt att Hayler var otrogen mot Price och världen spekulerade i deras äktenskaps öde som Price vacklade om huruvida hon skulle stanna hos honom på grund av deras barn. I juni 2014 berättade Price för 'Mirror' (kändisnyheter) att hon kände att hon var skyldig sina barn att ge Hayler en andra chans, även om hon också sa att försoningen till slut inte var framgångsrik.

 1. Konkurs
 2. Tidigt liv
 3. Modellkarriär
 4. TV-karriär
 5. Böcker
 6. Affärssträvanden
 7. Musikkarriär
 8. Äktenskap och relationer
 9. Juridiska frågor och hälsofrågor

Konkurs

På toppen av hennes karriär i mitten av 2000-talet toppade Katies förmögenhet 40 miljoner dollar. Otroligt nog, under det följande decenniet blåste Katie igenom större delen av sin förmögenhet. I juni 2019 var hennes ekonomi så dåligt att hon tvingades ansöka om en skuldsanering i konkurs som en brittisk domstol beviljade. Dussintals borgenärer sägs ha stått i rad för att begära återbetalning av skulder som Ms Price är skyldiga. Enligt hennes konkursarrangemang kommer hon att betala tillbaka vad hon är skyldig till något reducerade nivåer. Hon ska enligt uppgift också vara skyldig miljoner i skatt.

 Ett foto från artikeln med titeln'Katie Price '

Getty

Tidigt liv

Katie Price föddes som Katrina Infield den 22 maj 1978 i Brighton, England som enda barnet till Amy och Ray. Hon är av italiensk, engelsk och spansk härkomst. När Price var fyra lämnade hennes far familjen och hennes mamma gifte om sig senare med byggmästaren Paul Price. Från omgiften har hon en äldre halvbror, Daniel, och en yngre halvsyster, Sophie. Price utbildades vid Blatchington Mill School i Hove, där hon utmärkte sig i simning. Dessutom odlade hon en passion för ridning under uppväxten.

vad är tyrese gibson nettovärde

Modellkarriär

Price började sin modellkarriär som barn, och vid 13 års ålder modellerade hon för en klädeslinje. Hennes genombrott kom 1996 när hon började synas i den brittiska tidningen the Sun under pseudonymen Jordan; hon blev snart känd för sina regelbundna framträdanden på sidan 3 i tidningen. Price fortsatte med att dyka upp i sådana publikationer som Daily Star, FHM, Nuts, Maxim, Vogue, Esquire och den brittiska upplagan av Playboy. Som modell blev hon berömd för sin kirurgiskt förbättrade barm.

TV-karriär

Sedan början av 2000-talet har Price varit en stamgäst på tv, särskilt på reality-, dokumentär- och spelprogram. Mellan 2002 och 2004 var hon föremål för tre Channel 4-dokumentärer: 'Jordan: The Truth About Me', 'Jordan: The Model Mum' och 'Jordan: You Don't Even Know Me.' Därefter började hon franchisen 'Katie & Peter' på ITV2, som krönikerade Prices och hennes dåvarande make Peter Andres hemliv. Program i serien inkluderade 'When Jordan Met Peter', 'Jordan & Peter: Marriage and Mayhem', 'Katie & Peter: The Baby Diaries' och 'Katie & Peter: Stateside'. Price fortsatte med att lansera serien 'What Katie Did Next' efter hennes skilsmässa från Andre. Showen omprofilerades några gånger under åren, först som 'Katie' och sedan som 'Katie Price: My Crazy Life'.

Bland hennes andra anmärkningsvärda TV-framträdanden tävlade Price på den tredje och nionde säsongen av överlevnadsdokusåpan 'I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!' Hon har också medverkat i spelprogram som 'Celebrity Juice', 'Deal or No Deal', 'Safeword', 'Reality Bites', 'The Crystal Maze' och 'Celebrity Masterchef.' 2015 vann Price den 15:e säsongen av den brittiska versionen av 'Celebrity Big Brother'. Under tiden, mellan 2015 och 2018, var hon en vanlig paneldeltagare i talkshowen 'Loose Women'.

 Ett foto från artikeln med titeln'Katie Price '

Getty

Böcker

Price har släppt ett stort antal böcker, varav de första 14 var spökskrivna av Rebecca Farnworth. Bland hennes titlar finns självbiografierna 'Being Jordan', 'A Whole New World', 'Love, Lipstick and Lies' och 'Reborn'. Hennes romaner inkluderar 'Angel', 'Crystal', 'Sapphire', 'Santa Baby' och 'In the Name of Love'. Price har även två barnboksserier: 'Perfekta ponnyer' och 'Sjöjungfrur & pirater'.

hur mycket är sara gilbert värd

Affärssträvanden

Som affärskvinna har Price en rad kosttillskott som har kritiserats för att vara alltför dyra och onödiga. Hon har också en parfym som heter Stunning, och en linje med ridkläder som heter KP Equestrian.

Musikkarriär

Fastän Price inte var sångerska släppte Price en singel med titeln 'Free to Love Again' sommaren 2010. Tidigare samarbetade hon med sin dåvarande man Peter Andre på hans studioalbum 'A Whole New World' från 2006.

Äktenskap och relationer

Price har haft flera romantiska relationer och äktenskap. Med sin tidigare pojkvän Dwight Yorke fick hon sitt första barn 2002; barnet, Harvey, föddes blind och fick senare diagnosen autism och Prader-Willis syndrom. 2005 gifte Price sig med sin första make, sångaren och tv-personligheten Peter Andre, som hon hade träffat i dokusåpan 'I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!' Paret hade en son som hette Junior och en dotter som hette Princess. Price fick missfall 2009 och skilde sig från Andre senare under året. Hon fortsatte att dejta MMA-fightern och skådespelaren Alex Reid, som hon gifte sig med i början av 2010. Paret splittrades i början av 2011 och skilde sig 2012. Price gifte sig med sin tredje man, Kieran Hayler, i början av 2013. De hade en son och en dotter innan han skilde sig 2021 på grund av Haylers utomäktenskapliga affär. Innan skilsmässan slutfördes var Price kort förlovad med Kris Boyson.

Sedan 2008 har Price haft många inhopp mot lagen, mest i samband med körtillbud. Hon har ofta fått varningar och körförbud av olika anledningar, bland annat för att hon inte lyckats kontrollera sitt fordon på rätt sätt, för fortkörning, för att inte stanna vid rött ljus, rattfylleri och för att ha brutit mot villkoren i tidigare förbud. Våren 2018 blev Price bilkapad, rånad och enligt uppgift våldtagen i Sydafrika; hon drabbades därefter av ett psykiskt sammanbrott och försökte ta livet av sig. Året därpå bötfälldes hon och utfärdade besöksförbud för att ha skrikit mot en kvinna på en skollekplats. På grund av hennes många problem förklarade Price sig i konkurs i slutet av 2019.

hur mycket är duck commander värd
Katie Price-artiklar

Alla nettoförmögenheter beräknas med hjälp av data hämtade från offentliga källor. När de tillhandahålls, inkluderar vi även privata tips och feedback från kändisarna eller deras representanter. Samtidigt som vi arbetar hårt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback genom att använda knappen nedan.

* ?Katie Price      Kändisstatistiknamn