Khloe Kardashian Nettovärde

Hur mycket är Khloe Kardashian värt?

Khloe Kardashian Nettovärde: $ 50 miljoner

Khloe Kardashians lön

15 miljoner dollar

Khloe Kardashian nettoförmögenhet : Khloe Kardashian är en amerikansk reality-tv-stjärna, socialist och modell som har en nettovärde på 50 miljoner dollar. Hon är mest känd för sitt engagemang i verklighetsprogrammet 'Keeping up with the Kardashians'.

Tidigt liv: Khloe Alexandra Kardashian föddes den 27 juni 1984 till Kris och Robert Kardashian i Los Angeles, Kalifornien. Vid den tiden var hennes mamma hemmafru och hennes far advokat. Hon har en yngre bror, Rob, och två äldre systrar, Kourtney och Kim Kardashian. Deras föräldrar skilde sig 1991. Kris gifte sig vidare med Olympian Bruce Jenner, nu Caitlyn Jenner.

År 1994 kastades Khloes far in i en mediestorm som advokat i O.J.s försvarsteam. Simpson under hans mordrättegång, vilket visade sig vara svårt för hela familjen.

Kardashian gick på en katolsk gymnasieskola i Los Angeles, Marymount High School. Hon bestämde sig dock för att lämna skolan och gå in på hemundervisning efter att båda systrarna hade examen och hon kände sig isolerad. Hon fick en GED vid 17 års ålder.

År 2001 drabbades Kardashian av en traumatisk hjärnskada i en bilolycka där hon gick genom vindrutan och drabbades av en allvarlig hjärnskakning och orsakade långvarigt minnesförlust. Vid 18 års ålder förlorade hon sin far Robert till matstrupscancer, bara två månader efter att han fick diagnosen.

Tv: År 2007 blev Khloe och hennes familj i fokus för en reality-tv-serie som heter 'Keeping Up with the Kardashians'. Det följer Kardashian-familiens drama, bedrifter och professionella syften. Seriens framgång har lett till avknoppningar inklusive 'Kourtney och Khloé Take Miami', som dokumenterade Kourtney och Khloes flytt till Florida för att öppna en av deras DASH-klädbutiker och 'Khloé & Lamar'. 'Kourtney & Khloe Take the Hamptons' följde Khloe, Kourtney och Scott Disick när de flyttade till Hamptons för att öppna DASH-butiken i New York tillsammans med en popup. Det varade en säsong och tio avsnitt.

Khloe tävlade också på 'Celebrity Apprentice' 2009.

Karriär och andra satsningar: Khloe, Kim och Kourtney driver DASH-klädaffär. De designar också smycken och badkläder. Populariteten av '' Keeping Up with the Kardashians '' har lett till många erbjudanden om produktstöd, där systrarna får betalt per inlägg för annonser som de publicerar på sociala medier. Systrarna har samarbetat om böcker tillsammans, inklusive 'Dollhouse' och 'Kardashian Konfidential', som släpptes i november 2010. Kardashian och hennes nu ex-make Lamar Odom släppte Unbreakable, en unisex-doft, i februari 2011, följt av deras andra doft, Unbreakable. Glädje. 'The Mix Up With Khloe Kardashian Odom' var ett radioprogram värd Khloe där hon tog emot förfrågningar och intervjuade kändisar. Den sändes den 30 januari 2012. Khloe utsågs till ambassadör för Burst Oral Care i december 2018.

Khloe Kardashian Nettovärde

Cindy Ord / Getty Images

Juridiska frågor: I mars 2012 utsågs Kardashian och hennes systrar Kourtney och Kim till en grupptalan mot $ 5 miljoner. QuickTrim , viktminskningstillägget de stöder. Klagomålet, som inlämnades i USA: s tingsrätt för södra distriktet i New York, anklagar Kardashians (tillsammans med QuickTrims tillverkare återförsäljaren GNC och andra i försäljnings- och marknadsföringskedjan) för falsk och vilseledande marknadsföring av diethjälpen. Klagandena, som kommer från flera stater, väckte krav enligt deras respektive staters lagar om konsumentskydd.

Khloe arresterades för att ha kört under inflytande den 4 mars 2007. Hon rapporterades till fängelse för att avtjäna tid för ett brott mot provet den 18 juli 2008. Hon beordrades att anmäla sig till ett alkoholbehandlingsprogram och fick 30 dagars fängelse. Hon släpptes dock mindre än tre timmar efter bokningen på grund av överbefolkning.

Kardashian stämdes av en kvinna som påstod sig ha blivit attackerad av henne och tio andra personer utanför en nattklubb i december 2009.

Privatliv: I september 2009 gifte sig Kardashian med LA Lakers basketspelare Lamar Odom en månad efter att de träffades. Men efter några steniga punkter mot slutet av deras äktenskap ansökte hon om skilsmässa i december 2013. Två år senare togs Odom på sjukhus efter att han hittades medvetslös i ett bordell i Nevada. Kardashian drog tillbaka sin väntande äktenskapsskillnad så att hon kunde fatta medicinska beslut för hans räkning. Deras skilsmässa slutfördes i december 2016.

Kardashian har en dotter, True, med Tristan Thompson. Hon föddes på ett sjukhus utanför Cleveland, Ohio den 12 april 2018. Medan hon var gravid hade bilder dykt upp som visade Thompson med andra kvinnor i klubbar. Han medgav att ha fuskat på henne medan hon var gravid, och de delades i februari 2019.

År 2012 framkom anklagelser om att Robert Kardashian inte var Khloes biologiska far. Rykten började cirkulera att Khloe var produkten av en utomäktenskaplig affär medan Kris var gift med Robert. Prövningen, inklusive ett faderskapstest som vilade ryktet och visade att Robert verkligen var Khloes far, spelades in för ett avsnitt av 'Keeping Up with the Kardashians'.

Kardashian har dykt upp i PETA: s annonser för 'Jag skulle hellre gå naken än bära päls'. Hon är intresserad av teologi, en praktiserande kristen som tycker om att gå i kyrkan, och sägs läsa en daglig hängivenhet för sig själv och de som är omkring henne varje dag. Hon är gudmor till sin systerdotter North West.

Khloe Kardashian Fastigheter : 2014 köpte Khloe Justin Beibers hus för 7,2 miljoner dollar. Hon köpte huset med sex sovrum och sju badrum som ligger på 1,3 tunnland strax efter hennes äktenskap med Lamar Odom slutade. Hemmet ägdes tidigare av Eddie Murphy som köpte huset för sin ex-fru Nicole efter deras separation.

Khloe satte det 11 000 kvadratmeter stora hemmet under omfattande renovering. Hon flöt hemmet till salu utanför marknaden i maj 2020 för lite under 19 miljoner dollar.

Khloe Kardashian Nettovärde

Khloé Kardashian

Nettovärde: 50 miljoner dollar
Lön: 15 miljoner dollar
Födelsedatum: 27 juni 1984 (36 år)
Kön: Kvinna
Höjd: 1,77 m (5 fot 9 tum)
Yrke: Entreprenör, radiopersonlighet, modell, skådespelare, presentatör, tv-producent, författare, modedesigner
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion