The Killers tillbaka på Las Vegas Strip på 'Jimmy Kimmel Live!'

The Killers uppträder på Jimmy Kimmel Live! måndagen den 1 april 2019 i Las Vegas. Lat ...The Killers uppträder på Jimmy Kimmel Live! måndagen den 1 april 2019 i Las Vegas. TV-programmet sent på kvällen sänder från Zappos Theatre på Planet Hollywood på Las Vegas Strip den här veckan. (Robert Loud) Brandon Flowers of The Killers (Robert Loud/@theKillers Instagram)

Han var inte direkt en klubb -DJ, men Brandon Flowers minns att jag snurrade för många år sedan på ett köpcentrum på Las Vegas Strip.

Aladdins Desert Passage var platsen, idag känd som Miracle Mile Shops på Planet Hollywood. Josefs restaurang var den franska brasseriet, som drivs av den berömda kocken Joseph Keller.

Kanske kommer du ihåg platsen. Killers frontman gör det.yandy kärlek och hiphop nettovärde

Jag var en matlöpare och en värd, säger Flowers, precis efter att ha repeterat inför bandets framträdande ikväll på ABC Jimmy Kimmel Leva! på Zappos Theatre, som en gång var Aladdin Theatre for the Performing Arts. Det var i ungefär sju månader, direkt efter gymnasiet. Jag var inte tillräckligt gammal för att vara en server, men det var ett bra jobb.

Se detta inlägg på Instagram

Detta övar vi för ikväll, igår. #jimmykimmellive

Ett inlägg som delas av Mördarna (@thekillers) den 1 april 2019 kl. 17:01 PDT

Josefs är förevigad som det första företaget som spelade Killers musik, restaurangens personal fungerar som den första publiken.

Vi spelade vår första demo medan jag arbetade där, säger Flowers. Jag minns att jag lade in den för kockarna och alla andra arbetare. Det gick faktiskt ganska bra.

Mr Brightside, Under The Gun och Desperate var de låtarna. Naturligtvis tog Brightside fart som en av bandets signaturhymn.

Det är definitivt låten människor drar sig mot, säger Flowers. Det har någon form av konstig uthållighet.

Killers anslutning till fastigheten delas av trummisen Ronnie Vannucci , som körde en pedihytt runt Desert Passage.

Hej, jag var 20 år gammal, säger Vannucci och flinar. Det var jättekul. Jag betalade mig igenom college. Jag gjorde många tips.

Bandet repeterade sin senaste singel, Land of The Free, All These Things That I've Done och The Man från sitt senaste album, Wonderful Wonderful, för måndagskvällens show. De har också arbetat med sitt kommande album i ungefär fem månader och förbereder sig för en av karriärens största framträdanden på Woodstock 50 i augusti.

Det är vilt, en så ikonisk festival, det är galet att bli ombedd att få vara en del av det, säger Flowers. Det är en stor sak för oss.

Killers är i dag 1 -serien med House of Blues -headliner och Woodstock original headliner Charlie Santana .

Oväntat band The Killers med en annan ikonisk artist under dagens Kimmel -repetitioner. I det som till en början verkade som ett aprilskämt blev de tillfrågade om de kunde lära sig James Taylors Carolina On My Mind.

Taylor, planerad att öppna sitt residens på Colosseum vid Caesars Palace den 17 april, slogs till tisdagens show, men blev sjuk på måndag och kan inte uppträda.

Bandet spelade en fantastisk version av låten, tillräckligt bra för att spela in om de behöver en coverlåt för sitt nästa album (de har använt de senaste fem månaderna på att släppa).

Den version som spelades in idag kommer att utföras på avsnittet på tisdagskvällen.

vad är russell wilsons nettovärde

Vi spelade den låten en gång, en bit av den, en gång i North Carolina, säger Flowers. Det är en ära att få spela det. Det är ett privilegium, det är en klassisk låt men (skrattar) Jag har fortfarande lite att göra för att lära mig alla texter.

Killers och Kimmel nickade till sina respektive gymnasier, med medlemmar i körerna från Chaparral High (där Flowers gick i skolan) och Clark (för Kimmel och Vannucci) gick med i bandets uppträdande ikväll.

Han tog också in showgirls från Vegas! Showen på Saxe Theatre at Miracle Mile Shops, precis i köpcentret, en plats från Blondie's - tidigare Josefs.

Hej, ikväll är denna plats universums centrum, säger Vannucci. Jag är 20 år igen.

Kimmel presenterade också Killers i augusti 2017 och fångade en föreställning från en tillfällig amfiteater vid ingången till Caesars Palace.

Även om det fortfarande är i linje med Las Vegas, Flowers och hans fru, Tana , sålde sitt Rancho Circle -hem för ungefär ett år sedan och har flyttat till Park City, Utah.

Det är en helt annan typ av livsstil än Las Vegas, säger han. Det är bara en helt annan kultur, mycket långsammare, tro mig.

Men i likhet med Kimmel, bär han alltid lite Vegas swagger vart han än går.

michael b jordan nettovärde 2018

Du kan inte skaka den. Vegas stannar hos dig, säger Flowers. Jimmy har fått en glans åt oss, och vi är hans fans, eftersom han från Las Vegas har dragit oss samman.

Vannucci, som visar upp sin språkliga skicklighet, säger: Vi har definitivt en delad navel med honom länge, från Las Vegas. När Vegas blir större och större delar vi fortfarande ett släktskap, och det är häftigt.