Laura Ingraham Nettovärde

Hur mycket är Laura Ingraham Worth?

Laura Ingraham Nettovärde: 40 miljoner dollar

Laura Ingrahams lön

$ 15 miljoner per år

Laura Ingraham Nettovärde och lön: Laura Ingraham är radiovärd, politisk kommentator och bästsäljande författare med en nettovärde på 40 miljoner dollar. Laura Ingraham är mest känd för sin roll som korrespondent och värd på Fox News Channel. Även om hon började sin karriär inom politik, graviterade hon senare mot nyheter och blev värd för sin egen show. Laura Ingraham har också en juridisk bakgrund.

Tidigt liv: Laura Anne Ingraham föddes den 19 juni 1963 i Glastonbury, Connecticut. Hon växte upp i denna lilla stad, som idag har cirka 35 000 invånare. Hon tog examen från Glastonbury High School 1981 innan hon flyttade till Hanover, New Hampshire för att delta i Dartmouth College. Hon fick sin B.A. vid detta Ivy League-forskningsuniversitet, examen 1985. Medan hon deltog i Dartmouth skrev Laura Ingraham för och hanterade The Dartmouth Review, ett konservativt studentarbete.

Karriär: Laura Ingraham arbetade först för Reagan-administrationen i slutet av 80-talet som talförfattare. Under denna tid fortsatte hon också att tjäna sina ränder i nyhetsvärlden medan hon arbetade som redaktör för Prospektet , en annan konservativ studentpublikation.

Inte långt därefter återvände Laura Ingraham till skolan - den här gången för att studera juridik. Hon gick på University of Virginia School of Law och tog examen 1991 med en Juris Doctor. Efter att ha fått denna kvalifikation arbetade hon i US Court of Appeals som advokat. Hon blev sedan kontorist för USA: s högsta domstol under rättvisa Clarence Thomas. Efter att ha fått denna värdefulla erfarenhet blev Laura Ingraham advokat för ett internationellt advokatbyrå med säte i New York City. Under denna period fick Ingraham fortfarande rykte som en av de mest lovande unga konservativa i Amerika.

1996 fick Laura Ingraham sitt första värdjobb för MSNBC. Mot slutet av decenniet flyttade hon till CBS för att vara värd för programmet Se upp! På grund av hennes konservativa hållning verkade det som om Fox News passade bäst för den frispråkiga värden. År 2008 skulle hon äntligen gå samman med Fox och landa ett nytt jobb som värd för Det här bara i . Jobbet var en provkörning och Ingraham skulle så småningom examen till en mycket mer framträdande roll 2017 när hon började vara värd Ingraham-vinkeln . När det gäller tittare, Ingraham-vinkeln är det tredje högsta kabelnyhetsprogrammet på TV. När det gäller dess specifika kortplats, Ingraham-vinkeln är nummer ett.

Innan hon arbetade med Fox News började Laura Ingraham vara värd för sin egen radioprogram Laura Ingraham Show år 2001. Efter att ha slutat med Talk Radio Network, blev Ingrahms radioprogram i slutändan den femte mest populära i Amerika enligt Talkers Magazine . År 2012 drog Ingraham Talk Radio Network och flyttade till Courtside Entertainment Group. År 2018 gick hennes show äntligen ur luften, även om hon fortsätter att skapa innehåll för sin podcast.

Andra satsningar: År 2015 grundade Laura Ingraham en konservativ webbplats som heter LifeZette. Webbplatsens korrespondent i Vita huset var den första som uppmanades under Sean Spicers presskonferens direkt efter invigningen av president Trump. År 2018 sålde Ingraham sin majoritetsandel på webbplatsen till den kanadensiska miljardären Daryl Katz för en icke avslöjad avgift.

Kontrovers: Ingraham är inte främmande för kontroverser. Laura Ingraham har anklagats för att vara anti-homosexuell av ett antal individer, särskilt hennes bror, som är gay. Ingraham själv förklarar att hon stöder civila förbund mellan partners av samma kön, men motsätter sig samma kön.

Laura Ingraham är också mycket emot okontrollerad invandring och har stött Trumps konservativa, populistiska hållning i frågan. Ingraham har också kritiserat Trump för att han inte är tillräckligt stark i frågor som rör invandring. Hon har uttryckt rädsla för att Amerika tappar sin nationella identitet på grund av överdriven invandring.

Laura Ingraham är också känd för sina attacker mot olika kändisar för att de säger sig om politiska frågor. Enligt henne har dessa människor inget företag som sprider sina åsikter och rekommendationer, eftersom de inte har någon egen politisk erfarenhet. Faktum är att hon ofta berättar för dessa kändisar att 'hålla käften och agera', 'käfta och dribba' eller 'käfta och coacha.'

Förhållanden: Laura Ingraham har aldrig varit gift, även om det finns rykten om att hon har daterat olika kändisar under det förflutna. Dessa kan inkludera James V. Reyes och Robert Torricelli.

Privatliv: Även om Laura Ingraham växte upp som baptist, konverterade hon senare till romersk katolicism. Ingraham är en ivrig språkstudent och har studerat både spanska och ryska genom åren. Även om Ingraham inte har några egna biologiska barn, har hon tre adopterade barn, som hon har fostrat ensam som ensamstående mor. Hennes barn kommer från andra nationer som Guatemala och Ryssland.

Cancer Diagnos: År 2005 fick Laura Ingraham diagnosen bröstcancer. Hon har uppgett att hon och hennes läkare upptäckte cancer tidigt och att kemoterapi var framgångsrik. Ingraham tappade dock håret på grund av prövningarna. Hennes diagnos kom bara sex år efter att hennes mamma gick bort från lungcancer.

Lön: Fox News betalar Laura Ingraham en lön på 15 miljoner dollar per år. Detta är en av de högsta lönerna bland Fox News-värdar, och bara för att sätta det i perspektiv tjänar Tucker Carlson bara 8 miljoner dollar per år - hela 7 miljoner mindre än Ingraham.

Fastighet: Dokument visar att Laura Ingraham 2014 köpte en fastighet i McLean, Virginia för 1,6 miljoner dollar. Den 7 869 kvadratmeter stora fastigheten ligger på 2,1 hektar mark och har en pool och en rymlig uteplats. År 2020 värderades fastigheten till 3,3 miljoner dollar.

Laura Ingraham Nettovärde

Laura Ingraham

Nettovärde: 40 miljoner dollar
Lön: $ 15 miljoner per år
Födelsedatum: 19 juni 1964 (56 år)
Kön: Kvinna
Yrke: Författare, advokat, radiopersonlighet, kommentator, författare, presentatör
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion