Ser fram emot Las Vegas musikhändelser 2016

Fans reagerar när Ab-Soul uppträder under festivalen Life is Beautiful 2015. Chase Stevens/Las VegasJournalFans reagerar när Ab-Soul uppträder under festivalen Life is Beautiful 2015. Chase Stevens/Las VegasJournal Brandon Flowers, höger och Ronnie Vannucci uppträder med The Killers under ett överraskande framträdande på festivalen Life is Beautiful i centrala Las Vegas söndagen den 27 september 2015. Chase Stevens/Las VegasJournal Följ @csstevensphoto The Killers uppträder under ett överraskande framträdande på festivalen Life is Beautiful i centrala Las Vegas söndagen den 27 september 2015. Chase Stevens/Las VegasJournal Följ @csstevensphoto Deltagare tittar på öppningsceremonin på Kinetic Field -scenen på Electric Daisy Carnival på Las Vegas Motor Speedway i Las Vegas lördagen den 20 juni 2015. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Följ Chase Stevens på Twitter @csstevensphoto

Det kommer att bli svårt att slå de musikaliska erbjudandena som 2015 förde till Las Vegas. Men promotorerna och fastigheterna har jobbat hårt och de har verkligen kommit igång med program från Morrissey och Beck under den första veckan av det nya året.

Medan hela konsertkalendern för 2016 knappt börjar ta form, har ett antal musikhändelser som du måste se tillkännagivits som du vill markera i din kalender. Det här är konserterna som är värda att se till - du vet, bara om du vill lägga dina underhållningspengar i spärr just nu. Här är vad som finns på kranen hittills:

BOENDEEtt antal högprofilerade artister flyttar in för bostäder längs hela remsan. Britney Spears tar ledigt för nyårsdagen men återgår sedan till jobbet på lördag. John Fogerty drar igång sin åtta-show Fortunate Son in Concert-körning på The Venetian den 18 januari. Elton John återvänder till Colosseum på Caesars Palace för en serie shower som börjar den 19 januari, och Jennifer Lopez lanserar sitt All I Have-residens den 20 januari på Axis på Planet Hollywood.

Mariah Carey är planerad att återvända till Colosseum den 2 februari. Santana kommer tillbaka till House of Blues för en intim kväll med Santana, som kommer att återupptas 29 januari. Även på House of Blues är Billy Idol planerad att utföra en serier som börjar den 16 mars. Lionel Richie startar butik på Axis på Planet Hollywood för sin bostad, som börjar den 27 april med efterföljande datum i maj, september och oktober.

finns det en dave och busters nära mig

Country fans har anledning att glädjas: Rascal Flatts kommer att starta sin nio-show på The Joint på Hard Rock Hotel den 17 februari. George Strait hjälper till med att bryta i Las Vegas Arena med en rad shower från och med den 6 april. Garth Brooks drar in på arenan den 24 juni för den första av åtta shower, och Reba och Brooks & Dunn är tillbaka på Colosseum för fler shower som börjar den 3 maj.

FESTIVALER

hur mycket pengar har chefen

Neon Reverb kommer att göra sin triumferande comeback i vår. Uppställningen för den fyra dagar långa festivalen, som startar den 10 mars, har inte meddelats, men du kan förvänta dig en lokalcentrerad räkning, full av föreställningar från speciella gäster utanför staden. Extreme Thing är också tillbaka och har ett bekräftat datum (2 april på Desert Breeze Park), med en lineup som bland annat inkluderar Saosin, Mayday Parade och Bayside.

Även om Rock in Rio inte är planerad att återvända förrän 2017, är festivalområdet där invigningsutgåvan hölls i våras, vid Sahara och the Strip, avsedd att användas i år för Academy of Country Music's Party for a Cause, en tredagars evenemang i april med Carrie Underwood, Dierks Bentley, Kenny Chesney och andra.

Punk Rock Bowling kommer tillbaka till centrum under Memorial Day -helgen, med en uppställning som inkluderar Flag, Descendants, Flogging Molly och mer.

När vi går in i sommarens hetta kommer dansfantaster att hitta drömmarnas festival igen när Electric Daisy Carnival sätter upp sitt imperium på Las Vegas Motor Speedway. Den årliga dance-travaganza äger rum 17 till 19 juni. Även om en lineup ännu inte har meddelats, förvänta dig att Insomniac har något extra speciellt planerat för EDC: s 20-årsjubileum.

Med någon tur kommer hösten återigen att fyllas med återkomsten av iHeartRadio Music Festival, Life is Beautiful, Route 91 och Wine Amplified. Specifika datum för dessa evenemang har inte meddelats. Men du kommer förmodligen att hålla din kalender öppen mot slutet av september och början av oktober, om de senaste åren ger någon indikation.

MORDKONSERTER

Även om det finns massor av konserter som är värda att hämta biljetter till, så ser vi mest fram emot The Killers på Las Vegas Arena med Wayne Newton och Shamir den 6 april. Det finns så många skäl att vara glada över detta ett. Bortsett från det faktum att det markerar den stora invigningen av den efterlängtade lokalen, är räkningen en lokal fest av olika slag, som lyfter fram underhållare från vår stads förflutna, nutid och framtid - och vi får äntligen en hel uppsättning från Brandon Flowers och företag , efter två teasersatser under iHeartRadio och Life is Beautiful.

Det finns många andra shower som vi ser fram emot, inklusive Willie Nelson på Chelsea på The Cosmopolitan den 8 januari; tre på varandra följande shower med String Cheese Incident i Brooklyn Bowl (18, 19 och 20 mars); 1975 i Chelsea den 23 april, följt av Band Perry den 29 april och The Cure den 19 maj; och The Who den 29 maj på Colosseum.

Om du är ett popfan, håll i hatten: Vi har Justin Bieber den 25 mars på MGM Grand Garden; Janet Jackson på Las Vegas Arena den 14 maj; Tjugoen piloter på The Joint på Hard Rock Hotel den 15 juli; Ellie Goulding vid Mandalay Bay den 9 april, följt av Rihanna den 29 april och Selena Gomez den 6 maj; och Demi Lovato och Nick Jonas på MGM Grand Garden den 13 augusti.

Barrett-jackson redhead budgivare 2019

Hardrock- och metalfans har en förlägenhet av rikedomar i år. Först de större showerna: AC/DC på MGM Grand Garden den 5 februari; Black Sabbath på Mandalay Bay Events Center den 13 februari (och 17 september på MGM Grand Garden); Megadeth, Suicidal Tendencies, Children of Bodom and Havok at The Pearl at the Palms den 26 februari; Iron Maiden på Mandalay Bay Events Center den 28 februari; och Slayer with Testament and Carcass på The Joint på Hard Rock Hotel den 26 mars.

Sedan finns det de mer intima pjäserna: Steel Panther, tre datum på House of Blues, som börjar 8 januari; Queensryche på Hard Rock Live den 9 januari; Europa på Hard Rock Live den 23 januari; Geoff Tates Operation Mindcrime den 6 februari på Count's Vamp'd; Cradle of Filth den 16 februari och At the Gates, the Haunted and Harm’s Way den 18 februari, alla på House of Blues; Great White and Slaughter på East Side Cannery den 20 februari; UFO den 23 mars på Count's Vamp'd; och Tesla på East Side Cannery den 9 april.

Gilla Neon Las Vegas på Facebook: