Lou Ferrigno nettovärde

Hur mycket är Lou Ferrigno värt?

Lou Ferrigno nettovärde: 12 miljoner dollar

Lou Ferrigno nettovärde : Lou Ferrigno är en amerikansk skådespelare, tränare och pensionerad professionell kroppsbyggare som har en nettovärde på 12 miljoner dollar. Lou Ferrigno ackumulerade sin nettovärde genom sina år som Mr. Universe, som personlig tränare och konsult, hans roll i tv som Hulken och i komediesitcom, liksom att han spelades i filmer.

Tidigt liv: Louis Jude Ferrigno föddes i Brooklyn, New York den 9 november 1951 till Victoria och Matt Ferrigno. Som barn förlorade han 75 till 80% av hörseln från öroninfektioner. Hans hörselnedsättning ledde till att Louis blev mobbad av sina kamrater under hela sin barndom. Klockan 13 började han med styrketräning och såg upp till superhjältar inom popkulturen som Hercules, Spider-Man och Hulken. Familjen hade inte råd att köpa en uppsättning vikter att träna med, så Ferrigno gjorde sin egen med en kvast och hinkar som han fyllde med cement. Ferrigno deltog i St. Athanasius Grammar School och Brooklyn Technical High School och tog examen 1969.

Bodybuilding karriär: Ferrigno vann sin första stora titel direkt från gymnasiet, IFBB Mr. America. Fyra år senare vann han titeln IFBB Mr. Universe. Han bodde i Columbus, Ohio, och tränade med Arnold Schwarzenegger. 1974 kom Ferrigno på andra plats vid tävlingen Mr. Olympia. 1997 var Ferrignos försök att slå Arnold Schwarzenegger vid Mr. Olympia föremål för en dokumentär med titeln 'Pumping Iron', vilket gjorde honom till ett berömt ansikte. Ferrigno tävlade sedan i den första årliga världens starkaste tävling och slutade som fjärde av åtta idrottare.

Under tiden kunde Ferrigno inte sluta sitt dagliga jobb eftersom hans kroppsbyggarkarriär inte försörjde honom. Han tjänade 10 dollar i timmen på en plåtfabrik i Brooklyn i tre år och lämnade så småningom det farliga jobbet efter att en vän och kollega av misstag klippte av sin egen hand en dag medan han var på klockan. Ferrigno lämnade tävlingscirkusen under många år och hade en kort stund som en defensiv linjeman för Toronto Argonauts i Canadian Football League. Efter att ha aldrig spelat fotboll förut klipptes han efter bara två matcher efter att han bröt benen på en medspelare under en scrimmage.

Ferrigno återvände till kroppsbyggnad i början av 90-talet och tävlade i Olympia-tävlingarna 1992 och 1993, där han slutade 12: e respektive 10: e. Han återvände sedan till Masters Olympia 1994, där hans försök att slå Robbie Robinson och Boyer Coe var föremål för 'Stand Tall', en dokumentär från 1996. Ferrigno drog sig sedan tillbaka från konkurrenskraftig bodybuilding.

(Foto av Frazer Harrison / Getty Images)

Underhållningskarriär: Ferrigno spelade i TV-serien 'The Incredible Hulk' från 1977 till 1982 mot Bill Bixby. Därefter spelade han och Bixby med i tre 'The Incredible Hulk' -filmer. Ferrigno dök upp i Battle of the Network Stars 1978 och 1979. 1983 uppträdde han som John Six i det medicinska drama ”Trauma Center”. Han uppträdde intermittent i sitcom 'The King of Queens' från 2000 till 2007, där han och hans fru på skärmen avbildades som huvudpersonens grannar.

Ferrigno gjorde komos i 2003-filmen 'Hulk' samt 2008-filmen 'The Incredible Hulk.' 2009 framträdde Lou som sig själv i komedin 'I Love You, Man'. Ferrigno framträdde som sig själv 2010 i ett avsnitt av Disneys 'Sonny with a Chance'. Senare samma år uttryckte han också karaktären av Billy the Hero i det animerade tv-programmet Adventure Time. Han deltog i 'The Celebrity Apprentice' 2012. År 2014 uppträdde han i avsnittet 'Star Wars Continues' 'Lolani.' Året därpå framträdde Ferrigno som en Lego-version av sig själv i 'Lego Marvels Avengers'. Under 2015: s 'Avengers: Age of Ultron, uttryckte Ferrigno Hulken. Han ersattes 2017 som rösten för Hulk av Mark Ruffalo, med början med 'Thor: Ragnarok'.

Andra satsningar: Ferrigno var en långvarig tränare för Michael Jackson, på och av med början i början av 90-talet. 2009 hjälpte han Jackson att komma i form för en planerad serie konserter i London, som slutligen avbröts på grund av Jacksons plötsliga död. Ferrigno har sin egen linje av träningsutrustning, 'Ferrigno Fitness.'

Han blev sheriffens ställföreträdare i Los Angeles County 2006. Han har också svurits in som medlem av frivillig sheriffpos i Maricopa County, Arizona, reservreservat i San Luis Obispo, CA, och en särskild suppleant i Delaware County, Ohio. I maj 2018 utnämndes han av president Donald Trump till medlem i sitt råd för sport, fitness och näring.

Privatliv: Ferrigno var gift med Susan Groff 1978-1979. I maj 1980 gifte han sig med psykoterapeut Carla Green, som också började tjäna som chef och senare blev personlig tränare. Paret har tre barn, Shanna (f. 1981), Louis Jr. (f. 1984) och Brent, född 1990. Shanna är en skådespelerska som har en återkommande roll i 'Days of Our Lives'. Louis Jr. var en linebacker för University of Southern California Trojans fotbollslag. Han är också en skådespelare som spelar en återkommande roll på CBS: s 'S.W.A.T.'

Fastighet : 1980 köpte Lou och hans fru ett hem i Santa Monica $ 547 000. De listade hemmet till salu i september 2019 för 3,9 miljoner dollar och hittade en köpare för 3,2 miljoner dollar i april 2020. Samtidigt som han noterade det tidigare huset köpte Lou ett annat hus nära Pismo Beach för 2,9 miljoner dollar. Detta nya hus med havsutsikt ligger på mer än 5 tunnland.

Lou Ferrigno nettovärde

Lou Ferrigno

Nettovärde: 12 miljoner dollar
Födelsedatum: 9 nov 1951 (69 år)
Kön: Manlig
Höjd: 1,943 m (6 fot 4 tum)
Yrke: Bodybuilder, skådespelare, personlig tränare, röstskådespelare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion