Mamma Cass Elliot Nettovärde

Hur mycket är mamma Cass Elliot värd?

Mamma Cass Elliot Nettovärde: $ 20 tusen

Mama Cass Elliot nettovärde: Mama Cass Elliot var en amerikansk sångerska och skådespelerska som hade en nettovärde på 20 tusen dollar vid tidpunkten för hennes död (efter att ha justerat för inflation). Tekniskt sett var Cass (födelsenamnet Ellen Naomi Cohen) vid hennes död ekonomiskt insolvent. Det är de dåliga nyheterna. De goda nyheterna är att hennes arving, hennes dotter, enligt uppgift har tjänat sju siffror genom royalty över tiden.

Mama Cass föddes i Baltimore, Maryland i september 1941 och dog i juli 1974. Hon var mest känd för att vara medlem i sånggruppen Mamas & the Papas. Gruppen bildades 1965 och släppte sitt debutstudioalbum If You Can Believe Your Eyes and Ears släpptes 1966 och nådde # 1 på Billboard 200 och # 3 i Storbritannien. Deras självbetitlade album släpptes 1966 och nådde # 4 på Billboard 200.

Michael Ochs Archives / Getty Images

Gruppens album The Mamas & The Papas Deliver släpptes 1967 och nådde # 1 i US Cashbox-listan och # 2 på Billboard 200. De släppte albumet The Papas & the Mamas 1978 och People Like Us 1971. The Mamas & the Papas hade nummer 1 på både Billboard Hot 100 och US Cashbox-listorna med 'Monday, Monday'. Mama Cass släppte fem soloalbum och infördes i Rock and Roll Hall of Fame.

Som soloartist och gruppmedlem sålde Mama Cass över 100 miljoner album under sin livstid över hela världen.

Mamma Cass dog den 29 juli 1974, 32 år gammal från hjärtsvikt.

Mamma Cass Elliot Nettovärde

Cass Elliot

Nettovärde: $ 20 tusen
Födelsedatum: 19 september 1941 - 29 juli 1974 (32 år)
Kön: Kvinna
Höjd: 1,651 m (5 fot 4 tum)
Yrke: Sångare, skådespelare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion