Maria Bartiromo Nettovärde

Hur mycket är Maria Bartiromo värt?

Maria Bartiromo Nettovärde: 50 miljoner dollar

Maria Bartiromos lön

$ 10 miljoner per år

Maria Bartiromo Nettovärde och lön : Maria Bartiromo är en amerikansk journalist, spaltist och tv-nyhetsankare som har en nettovärde på 50 miljoner dollar. Men det bör noteras att en del av Marias nettovärde idag kommer från hennes äktenskap med finansiären John Steinberg. Hon föddes i Brooklyn, New York den 11 september 1967. Maria Bartiromo gjorde sig först ett namn som den långvariga co-värd för programmet 'Closing Bell' på CNBC. Idag är hon en av de mest framstående personligheterna på Fox Business Network och är värd för showen 'Morning with Maria' och 'Maria Bartiromo's Wall Street'. Hon har också arbetat som värd för The Wall Street Journal Report och producer och uppdragsredaktör för CNN Business News. Hon var tidigare värd för ett segment av Market Watch för CNBC, The Business of Innovation och Business Center. Maria Bartiromo har spelat i flera TV-talkshower, inklusive The Tonight Show med Jay Leno, The Oprah Winfrey Show, The Colbert Report och andra. Hon spelade också upp i filmerna Risk / Reward, Inside Job, The Taking of Pelham 1 2 3 och Wall Street: Money Sleeps Never.

Gå till Fox Business : I november 2013 meddelades att Maria lämnade CNBC för Fox Business Network och Fox News. Idag är hon global marknadsredaktör för Fox Business Network. Hennes show Mornings with Maria är ett tre timmars block som täcker affärs- och allmänna nyheter. Hennes show Maria Bartiromos Wall Street, som sänds på fredagar, innehåller mer djupgående delar och nedgångar med företagsledare och politiska nyhetsproducenter.

Maria Bartiromo lön : Under sina år på CNBC toppade Marias högsta årslön 6 miljoner dollar. Från och med 2018 har hon tjänat minst 10 miljoner dollar per år i lön från Fox.

Privatliv : Maria har varit gift med Jonathan Steinberg sedan 1999. John är VD för WisdomTree Investments, en börsnoterad fond som har ett börsvärde norr om 1 miljard dollar. Enligt företagets senaste SEC-ansökningar tjänar John en grundlön på 3 miljoner dollar, men det bör noteras att hans far var en extremt framgångsrik finansiär vid namn Saul Steinberg. Saul gjorde berömt sin första miljon innan han var 30 och var miljardär när han var 40. Saul var värt minst 1,5 miljarder dollar när han dog 2012.

Maria Bartiromo Net Worth från fastigheter : 2007 spenderade John och Maria 6,5 ​​miljoner dollar för att förvärva ett radhus i New York City.

Maria Bartiromo Nettovärde

Maria bartiromo

Nettovärde: 50 miljoner dollar
Lön: $ 10 miljoner per år
Födelsedatum: 11 september 1967 (53 år gammal)
Kön: Kvinna
Höjd: 1,65 m (5 fot 4 tum)
Yrke: Journalist, författare, skådespelare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion