Marty Lagina Net Worth

Hur mycket är Marty Lagina värt?

Marty Lagina Nettovärde: 100 miljoner dollar

Marty Lagina Net Worth : Marty Lagina är en amerikansk reality-tv-personlighet, entreprenör och ingenjör som har en nettovärde på 100 miljoner dollar. Marty Lagina är förmodligen mest känd för att spela huvudrollen i History Channel reality-serien The Curse of Oak Island som hade premiär 2014. Marty Lagina har också varit en verkställande producent av serien och medverkat i reality-tv-serien The Curse of Oak Island: Drilling Ner från början 2016. Showen följer Marty och hans bror Rick, som båda är ursprungligen från Kingsford, Michigan, när de försöker hitta en skatt som förmodligen är begravd på ön. Rick och Marty blev först intresserade av ön efter att ha läst en kopia av Reader's Digest 1965. Artikeln innehöll en familjs historia med namnet Restall som vid ett tillfälle undersökte den förlorade förmodade skatten. Idag äger Marty och Rick ett bestämmande intresse i Oak Island Tours-företaget som är majoritetsägare på ön. Det finns många teorier om den ursprungliga källan till skatten. En av de mer framträdande teorierna är att skatten lämnades av nordafrikanska guldhandlare som går tillbaka till 1300-talet.

Marty Lagina Net Worth - Hur tjänade han sin faktiska förmögenhet?

Utöver att vara en reality-TV-stjärna är Marty också en mycket framgångsrik affärsman och det har gjort det möjligt för honom att finansiera hela Oak Island Tours verksamhet och skattejakt. Innan Marty blev en TV-stjärna slog Marty guld i världen av naturgas och vindkraftsutvinning. Hans företag Terra Energy var en pionjär inom utvinning av naturgas från skiffer runt mellersta västern på 1990-talet. Marty sålde så småningom Terra Energy till ett företag som heter CMS Energy för 58 miljoner dollar. Han lanserade sedan ett nytt företag som heter Heritage Sustainable för att fokusera på vindkraft. Heritage planerar för närvarande att bygga 60 vindkraftverk i Missaukee, Michigan. Det kommer att göra Marty till den största vindkraftproducenten i hela delstaten Michigan och till en av de största producenterna i hela västvärlden. Han tror att han så småningom kan driva 25% av Michigans kraft med vind och vill replikera den processen runt om i landet.

Marty och Rick Lagina

Marty Lagina Net Worth (Getty Images)

Marty äger också en vingård som heter Mari Vineyards. Hans familjeband går tillbaka till en vinframställningsfamilj i Italien så han lanserade sin egen vingård 1999. De lyckades först men 2006 producerade de en flaggskeppsflaska som heter Row 7. Idag äger Mari Vineyards över 60 tunnland i Michigan . Martys son Alex Lagina sköter vingården.

Marty Lagina Net Worth
Nettovärde: 100 miljoner dollar
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion