Meek Mill Nettovärde

Hur mycket är Meek Mill värt?

Meek Mill nettovärde: $ 20 miljoner

Meek Mill nettovärde: Meek Mill är en amerikansk rappare, låtskrivare och aktivist som har en nettovärde på 20 miljoner dollar. Meek är en av de mest populära rapparna i världen idag.

Tidigt liv: Robert Rahmeek Williams, professionellt känd som Meek Mill, föddes den 6 maj 1987 i South Philadelphia, Pennsylvania. Meeks far dödades under ett rånförsök när han var fem år gammal. Hans mamma Kathy arbetade flera jobb för att försörja sin familj efter hans mans död. Ibland var hon tvungen att tillgripa butikstjuv. Som barn var Meek blyg. Meeks farbror var den banbrytande DJ-stormästaren Nell, som var en del av hip-hop-scenen i Philadelphia under slutet av 1980-talet. DJ Grandmaster Nell påverkade Will Smith och DJ Jazzy Jeff. Meek började delta i rapstrider under namnet Meek Millz som tonåring. Han bildade rapgruppen The Bloodhoundz med tre vänner. När han var 18 greps Meek för olagligt innehav av skjutvapen när polisen stoppade honom för att gå till en hörnbutik. Polisen slog Meek så illa att båda hans ögon var svullna, hans läppar var svullna och en av hans flätor slet ut. Polisen hävdade att Meek jagade dem med pistolen och försökte döda dem. Meek sattes på prov.

Karriär: Meek började släppa mixtapes i mitten av 2000-talet. Den första mixbandet som fick honom uppmärksamhet var 2007: s 'Flamerz'. Den blandningen och dess uppföljning, 'Flamerz 2 - Hottest in the City', fick uppmärksamheten hos T.I.s Grand Hustle Records och Warner Brothers Records. Innan han kunde välja vilken etikett han skulle skriva med arresterades han och tillbringade sju månader i fängelse. När han släpptes undertecknade han med Rick Ross 'Warner Brothers Music-etikett, Maybach Music Group. Hans debutstudioalbum, 'Dreams and Nightmares' släpptes 2012 och nådde topp 1 på de amerikanska rap- och hip / hop R&B-listorna samt på Billboard 200-listan. 'Dreams Worth More Than Money', hans andra album, släpptes 2015 och blev också nummer ett på alla tre hitlistorna. Hans tredje album 2017, 'Wins and Losses' nådde nummer 2 på Rap- och Hip Hop / R & B-listorna.

I oktober 2012 meddelade Meek lanseringen av sin egen etikett, Dream Chasers Records, uppkallad efter sin mixtape-serie.

Meek Mill Nettovärde

(Foto av Ronald Martinez / Getty Images)

Juridiska frågor: År 2008 dömde Meek till 11-23 månaders fängelse plus åtta års fängelse för narkotikahandel och vapenbesittning.

I slutet av 2012 bröt Meek sin prövning och hans resetillstånd återkallades av en domare. Våren 2013 bröt han återigen sin prövotid när han inte informerade domstolen om sina resplaner och gjorde inlägg på sociala medier som resulterade i dödshot mot hans prövkamr. Domstolen beordrade honom att ta etikettklasser.

I december 2017 bröt han återigen sin villkor. Domaren gav honom inte en ny chans. Han beordrades att sluta arbeta tills han dömdes. I februari 2016 dömdes Meek till 90 dagars husarrest.

Den 11 mars 2017 attackerade Meek Mill två fotgängare i St. Louis och arresterades. Han dömdes till två till fyra års fängelse för att ha brutit mot hans villkor. Han tjänstgjorde fem månader vid State Correctional Institution i Chester, Pennsylvania.

En dokumentärserie som heter 'Free Meek' släpptes i augusti 2019. Serien handlar om hans många insatser med det straffrättsliga systemet. Meek var den verkställande producenten av serien.

Privatliv: Meek Mill började träffa rapparen Nicki Minaj i början av 2015 och var öppningsakten för hennes 2015-turné. I januari 2017 avslutade Meek och Minaj sitt tvååriga förhållande.

År 2018, efter att han släpptes från statlig vårdnad, grundade Mill REFORM Alliance Foundation tillsammans med andra inspelningsartister Jay-Z. Den ideella organisationens uppdrag är att reformera det straffrättsliga systemet genom att arbeta för förändring av dess lagar och politik, inledningsvis med prövotid och rättegång.

Lönets höjdpunkter : Mellan september 2017 och september 2018 tjänade Meek 15 miljoner dollar. Det räckte för att göra honom till en av de 20 högst betalda rapparna på planeten. Han har godkännandeavtal med Amazon och Puma. Mellan september 2018 och september 2019 tjänade han 20 miljoner dollar.

Fastighet: År 2016 hyrde Meek och Nicki Minaj en herrgård i Beverly Hills för $ 35 000 per månad. Hemmet byggdes 2008 på platsen för Frank Sinatras tidigare bostad. Det 10 340 kvadratmeter stora hemmet har panoramautsikt över staden och bergen. Huset har en foajé i två våningar, ett stort vardagsrum med öppen spis och välvda franska dörrar som leder ut. Det finns ett matkök, ett träkantat bibliotek med inbyggda program, en formell matsal och ett familjerum samt åtta sovrum. Utomhusområdet inkluderar en pool, spa och en grill.

I december 2019 köpte Meek berömt ett hus till sin mormor.

Meek Mill Nettovärde

Meek Mill

Nettovärde: 20 miljoner dollar
Födelsedatum: 6 maj 1987 (33 år)
Kön: Manlig
Höjd: 1,83 m
Yrke: Rappare, låtskrivare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så exakta som möjligt, om inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med hjälp av knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion