Metod Man Nettovärde

Hur mycket är Method Man värt?

Method Man nettovärde: $ 14 miljoner

Method Man Net Worth: Method Man är en amerikansk hip-hop inspelningsartist, musikproducent och skådespelare som har en nettovärde på 14 miljoner dollar. Han är kanske mest känd som medlem i östkustens hiphopkollektiv Wu-Tang Clan. Han är också hälften av hip-hop-duon Method Man & Redman.

Tidigt liv: Clifford Smith Jr. (aka Method Man) föddes den 2 mars 1971 i Hempstead, Long Island, New York. Han tog sitt scennamn från filmen 'The Fearless Young Boxer' från 1979, även känd som Method Man. Smith och hans systrar Terri och Missy delade sin tid mellan sin fars Long Island-hem och deras mors hem i Park Hill-delen av Clifton, Staten Island. Han gick på New Dorp High School, där han blev vän med rapparen Remedy.

Karriär: Han är känd som en medlem av East Coast hip hop-kollektivet Wu-Tang Clan, som bildades i Staten Island 1992. Dess ursprungliga medlemmar inkluderade RZA och rappare GZA, Ol 'Dirty Bastard, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Däck, U-Gud och Masta Killa. Han var en av endast två medlemmar som fick en solosång, '36 Chambers ', på gruppens debutalbum' Enter the Wu-Tang '. Wu-Tang Clan hade ett ovanligt kontrakt som gjorde det möjligt för medlemmar att skriva på alla skivbolag och släppa soloalbum. Method Man signerad med Def Jam.

Method Mans solodebut, 'Tical' (1994), blev kritikerrosad och väl mottagen, debuterade på hitlistorna på # 4 och sålde mer än en miljon exemplar. Albumet innehöll låten 'I'll Be There for You / You're All I Need to Get By', som vann Method Man ett Grammy Award med Mary J. Blige för bästa rap-prestanda av en Duo eller Group.

Method Man har släppt sex soloalbum: 'Tical' (1994), 'Tical 2000: Judgment Day' (1998), 'Tical 0: The Prequel' (2004), '4: 21 ... The Day After' '(2006) , 'The Meth Lab' (2015) och 'Meth Lab Season 2: The Lithium.' Med Wu-Tang Clan har Smith släppt åtta album: 'Enter the Wu-Tang' (36 Chambers) (1993), 'Wu-Tang Forever' (1997), 'The W' (2000), 'Iron Flag' (2001), '8 Diagrams' (2007), 'A Better Tomorrow' (2014), 'Once Upon a Time in Shaolin' (2015) och 'The Saga Continues' (2017). Smith har släppt tre album i samarbete med Redman: 'Blackout!' (1999), 'How High' (2001) och 'Blackout! 2 '(2009). Han släppte också ett album som heter 'Wu-Massacre' 2010 med Ghostface Killah och Raekwon.

Method Man har dykt upp i filmerna 'Belly', 'How High', 'Garden State' och har haft mindre roller i 'The Wackness', 'Venom' och 'Red Tails'. Han har också haft en återkommande roll på HBO: s 'Oz' som Tug Daniels, som Calvin 'Cheese' Wagstaff i HBO-dramaserien 'The Wire' och som Rodney i HBO: s 'The Deuce'. Han visas också i 'The Last O.G.' på TBS.

År 2007 placerade författarna på About.com honom på sin lista över de 50 bästa MC-spelen i vår tid (1987–2007). År 2012 placerade The Source honom på sin lista över de 50 bästa textförfattarna genom tiderna.

År 2017 blev han värd (tillsammans med Hailey Baldwin) för en kändis-rap-show 'Drop the Mic'.

2020 visas han i 'Power Book II: Ghost' på Starz.

Dimitrios Kambouris / Getty Images

Juridiska frågor och kontroverser: Smith har haft sin del av juridiska problem: 2007 slogs hans SUV i New York City för att ha en utgången registreringsdekal. Officern märkte två leder och en påse marijuana och mer marijuana hittades under förarsätet. Han anklagades för DWI, att köra en bil med utgången registrering, olagligt innehav av marijuana och kriminellt innehav av marijuana. Han accepterade ett grundavtal om att utföra samhällstjänst, som han uppfyllde genom att rappa till barnen om farorna med droger.

I oktober 2009 arresterades Method Man i sitt hem på Staten Island för skattebrott. Han var skyldig nästan 33 000 dollar i skatt i delstaten New York för åren 2004 till 2007 när han inte lämnade in skatter. Han erkände sig skyldig i juni 2010, betalade 106 000 dollar i böter och dömdes till villkorligt ansvarsfrihet.

På den kontroversiella sidan av sakerna hade han en personlig och publicerad konflikt med TV-programledaren Wendy Williams om 'The Breakdown', en internetprogram på Onloq.com. I en annan skärmytsling, under en konsert 2006, kritiserade han Sean Combs beslut om 'The Notorious B.I.G. Duets: The Final Chapter album, som säger att Biggie aldrig skulle ha arbetat med några av de underordnade rapparna. I ännu en kontrovers var han gjuten på en Fox-sitcom, 'Method & Red' (2004), men efter bara en kort tid avbröts showen, vilket fick Method Man att klaga i pressen och beklagade nätverkets beslut att lägga ett skratt Spår. Innan showen ens gick ut för första gången sa han till fansen att inte bry sig om att titta på den.

Privatliv: Han blev förlovad med Tamika Smith 1999, och de gifte sig 2001. Hans son Raekwon Smith spelade fotboll för Stony Brook University och är medlem i examen 2020.

Method Man var nära vänner med The Notorious B.I.G. och var den enda gästrapparen på sitt debutalbum 'Ready to Die'.

År 2020 röstade Method Man för första gången i presidentvalet. Den 3 november 2020 tog han till sitt Instagram-konto för att lägga upp ett foto av sin 'I Röstade' klistermärke och textade den: 'Det finns en första gången för alla att det här är mitt ... # rösta # första gången det är inte ett privilegium det är en rättighet .. RÖSTA'

Fastighet: År 2001 presenterades Method Mans hem på Staten Island, New York på 'MTV Cribs'. Han bor fortfarande i detta hem idag. Huset är ett blygsamt hem med två sovrum och två badrum som är precis rätt för hans familj.

Metod Man Nettovärde

Metod man

Nettovärde: 14 miljoner dollar
Födelsedatum: 2 mars 1971 (50 år gammal)
Kön: Manlig
Höjd: 1,905 m (6 fot 2 tum)
Yrke: Skådespelare, ceremonimästare, låtskrivare, rappare, skivproducent, filmkompositör, filmproducent, manusförfattare, röstskådespelare
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion