Mike Rowe Net Worth

Hur mycket är Mike Rowe värt?

Mike Rowe Nettovärde: $ 30 miljoner

Mike Rowe nettovärde och lön: Mike Rowe är en välkänd berättare och TV-värd för Smutsiga jobb som har en nettovärde på 30 miljoner dollar. Även om han är mest känd för att vara värd för ovannämnda serie, är Mike Rowe också en fulländad voice-over-artist. Dessutom är han en före detta operasångare och har medverkat i en rad reklamfilmer. Mike tjänar $ 5 - $ 10 miljoner per år genom sina tv-ansträngningar och rekommendationer.

Tidigt liv: Michael Gregory Rowe föddes den 18 mars 1962 i Baltimore, Maryland. Båda hans föräldrar var skollärare och han var en aktiv medlem i Boy Scouts och blev en Eagle Scout 1979. Under gymnasiet blev Mike Rowe involverad i teater och skolkören. Efter examen 1980 gick han på Essex Community College innan han gick vidare till Towson University, från vilken han tog examen i kommunikationsstudier.

TV-karriär: Efter examen från universitetet 1985 började Mike Rowe vara värd för olika TV-program. Ett av hans tidigaste värdjobb var för Ditt nya hem , som sändes på WJZ-TV och sprang i 15 år. På 1990-talet landade han en spelning som värd för ett CD-ROM-trivia-spel. Han bokade sedan ett jobb som värd för en hemhandelskanal som heter QVC - en roll som han inte alls tog på allvar. Senare på 90-talet var Mike Rowe värd för en instruktionsguide för en satellit-TV-tjänst.

Dessa relativt mindre jobb ledde till något bättre 2001 då han landade två betydande värdjobb. En var för historikanalens Mest , och han fortsatte i denna egenskap fram till 2005. Den andra var mer betydelsefull - en värdspelning med KPIX-TV i San Diego som så småningom ledde till ett nyhetssegment som heter 'Somebody's Gotta Do It'. Konceptet blev så småningom till Smutsiga jobb . Han var också värd Värsta scenarier 2002 - en serie körde i 13 avsnitt.

Foto av Alex Wong / Getty Images

År 2003 började Mike Rowe vara värd Smutsiga jobb för Discovery Channel. Detta visade sig vara ett stort ögonblick i hans karriär, och han var värd för serien tills den avbröts 2012. Ytterligare ett stort steg för Mike Rowe kom in när Discovery Channel gav honom chansen att resa till Egypten för Egypt Week Live! Denna show fick Rowe att utforska forntida egyptiska gravar och ruiner med den berömda arkeologen Zahi Hawass. År 2012 var Rowe värd för stora Discovery Channel-serier som Hur sprit byggde Amerika .

2014 tog CNN fart Smutsiga jobb , byta namn på det Någon måste göra det och bibehålla samma format som följts på Discovery Channel. Även om CNN ursprungligen avbröt showen efter tre säsonger, plockades den upp igen av TBN 2018.

Förutom sina värdroller hör publiken ofta Mike Rowes röst som berättare för olika serier - även om de inte är medvetna om det. Rowe har berättat föreställningar som American Chopper, American Hot Rod, Deadliest Catch, How the Universe Works , och många andra. Mike Rowe har också gjort lite mindre men anmärkningsvärt skådespelararbete. Han har varit en röstskådespelare på shower som Amerikansk pappa! Han har också medverkat i en skådespelare på showen Sista man stående .

Varumärkesanslutningar: Rowe har dykt upp i en rad annonser för olika märken, och han har agerat som talesman vid mer än ett tillfälle. Några av hans mest kända kommersiella verk var med Ford och Motorola. Han var också talesman för Caterpillar och läkemedelsföretaget Novartis.

Mike Rowe Net Worth

Mike Rowe

Nettovärde: 30 miljoner dollar
Födelsedatum: 18 mar 1962 (59 år gammal)
Kön: Manlig
Höjd: 1,83 m
Yrke: Presentatör, skådespelare, TV-producent, röstskådespelare, aktivist
Nationalitet: Amerikas förenta stater
Senast uppdaterad: 2020
Alla nettovärden beräknas med hjälp av data från offentliga källor. När det tillhandahålls innehåller vi också privata tips och feedback från kändisar eller deras representanter. Medan vi arbetar flitigt för att säkerställa att våra siffror är så korrekta som möjligt, såvida inte annat anges är de bara uppskattningar. Vi välkomnar alla korrigeringar och feedback med knappen nedan. Gjorde vi ett misstag? Skicka ett korrigeringsförslag och hjälp oss att fixa det! Skicka en korrigering Diskussion